Gerion 06.01.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Andrzejka Ty weź i się nie łam. Teraz to jest taki dziwny okres, pogoda, niże i plamy na słońcu powodują ogólne zdołowania psychiczne (wśród moich znajomych rozeszły się dwie długoletnie pary ) Więc doświetl się na solarium, ponoć nieźle wpływa na poprawę nastroju. Nie proponuję czekolady, bo zawiera zwykle dużo ołowiu i przy 10 kg można się zatruć Zreszta popatrz sobie na liczbę komentarzy i na te fajne gęby ukryte z kilobajtami zerojedynek... Wielu życzy Ci jak najlepiej i trzyma kciuki za Twoją budowę. Jak się myśli pozytywnie, to świat zaraz wygląda inaczej (tak słyszałem ). dużo spokoju w Nowym Roku pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.01.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 andrzejka co się z Tobą dzieje? Co za dołki Cię dopadają, martwię się o Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.01.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Teraz to jest taki dziwny okres, pogoda, niże i plamy na słońcu powodują ogólne zdołowania psychiczne (Więc doświetl się na solarium, ponoć nieźle wpływa na poprawę nastroju. Nie proponuję czekolady, bo zawiera zwykle dużo ołowiu i przy 10 kg można się zatruć Gerion nawet nie wiesz jak mnie twoje słowa podniosły na duchu Ja się Andrzejce nie dziwię mam tylko nadzieję że jak słonko wyjdzie to i energia się pojawi bo na razie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.01.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Hej Dziewczyny co Wy??? Moze jak Was pocieszę to mi bedzie lepiej Ja też jakas nie taka Po nowym roku wyjechał mój maz- do pracy, oczywiscie, a na dodatek nie moge sie pozbyć przeziebienia i dzisiaj ide do lekarza Nawet spadający kurs euro, to pretekst do zdołowania No, ale uszy Misiaczki do góry Czas na uśmiech Wszystkich, a szczególnie Andrzejko Ciebie , cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Andrzejko witaj w klubie! Ja tez mam podobne odczucia a moze troche gorsze.., bo mi nasz dom juz troche zaczal sie mniej podobac... Jest jakis taki przecientny i ni jaki... A dzialka na takiej wsi.., ze nie wiem czy mi sie tam spieszy mieszkac... Jak widzis, mi sie dopiero namieszalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Andzejko, to ze Ci się nie chce na budowe to typowe zachowanie polegajace na odreagowaniu, wczesniej byla tylko budowa, budowa, budowa. Ale ten stan zobojętnienia wkrótce minie. Zobaczysz za niedlugo juz czas jak będzie Cię tam ciągneło pozdrawiam m. ps. ja dzis byłem u siebie, tak poprostu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.01.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 http://img314.imageshack.us/img314/3063/3616815zv.gif http://img311.imageshack.us/img311/3062/3617216kb.gif Kochane Misiaki pomyślcie jak to będzie.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Dzięki A wiesz Gerion, ze twoje naukowe powody złego samopoczucia jakoś dziwnie mnie uspokajają Zreszta popatrz sobie na liczbę komentarzy i na te fajne gęby ukryte z kilobajtami zerojedynek... Wielu życzy Ci jak najlepiej i trzyma kciuki za Twoją budowę. Jak się myśli pozytywnie, to świat zaraz wygląda inaczej (tak słyszałem ). Te gębusie z wielkimi serduchami to są wielką podporą Pozytywniue to ja myśle tylko nie koniecznie w kwestii budowy andrzejka co się z Tobą dzieje? Co za dołki Cię dopadają, martwię się o Ciebie Sama nie wiem co się dzieje mam tylko nadzieję że jak słonko wyjdzie to i energia się pojawi bo na razie to... Monka no co ty Też cię wzieło Aniu życze dużo zdrówka i pozbycia się wstrętnego przeziębienia Dzięki za ciepłe pozdrówka Andrzejko witaj w klubie! Ja tez mam podobne odczucia a moze troche gorsze.., bo mi nasz dom juz troche zaczal sie mniej podobac... Jest jakis taki przecientny i ni jaki... A dzialka na takiej wsi.., ze nie wiem czy mi sie tam spieszy mieszkac... Zeljko mniej ci się podoba dom No to z tobą znacznie goprzej niż ze mną a ja kwękam Ale twój dom jest ładny i wcale nie przeciętny a wyjątkowy a jeszcze szczegóły go dodatkowo wyróżnią Działka na wsi Ja już wolę nie gadac o tym, ze zaczęlam się zastanawiać jak to będzie w słotne czy mrozne dni dotrzeć do pracy czy przedszkola jak nie będzie autka Ale ten stan zobojętnienia wkrótce minie Oby Kasiu ale kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.01.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Będzie,będzie szybciej niż nam się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Andrzejka głowa do góry i do roboty Doły trzeba zakopać i to głeboko żeby już nie wyłaziły Tzrymam kciukasy za pomyślnośc i dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Chyba w starym roku został mój budowlany entuzjazm i zapał To wszystko wina zimy. Długo ciemno, ponuro, brak słońca daje się we znaki. Już nie mogę się doczekać zielonych pąków na drzewach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.01.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Ty kobieto poruty nie siej..... Do roboty się bierz!!! To wstyd aby tak zasłużona forumkowiczka tak się opitalała!!!!!! Rozejrzyj się, ceny teraz niższe, a noż cosik wpadnie!! Zobacz ile zrobiliście... Ty tutaj się nie rozkłada,j bo jak nie Ty, to kto, na duchu nas będzie podtrzymywał! Kulig sobie zróbcie! scieżkę zdrowia. Na działeczkę, oko popaścić( od pasania np. owiec).Dla dzieci kiełbach na ognisko ,a dla nie dzieci- Grzańa !! Zaraz Ci rumieńce wrócą ... Proszę tylko nie TY!!! Nie dołuj się kobieto ,bo zły przykład dajesz..... I napiszą o Tobie w Muratorze , jak to koleżanka Andzrejka Doła miał i będzie wstyd!!!!! Pozdrowionka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 07.01.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Witam wszystkich! Ale Was podpuściła! Andrzejka, taka aktywistka miała by mieć "doła"? Przecież ona chciała sprawdzić czy Was zimsko nie uśpiło-ale reagujecie odpowiednio znakim tego wiosna blisko . Pozdrówka Mało znany sympatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.01.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Witam wszystkich! Ale Was podpuściła! Andrzejka, taka aktywistka miała by mieć "doła"? Przecież ona chciała sprawdzić czy Was zimsko nie uśpiło-ale reagujecie odpowiednio znakim tego wiosna blisko . Pozdrówka Mało znany sympatyk. Powiem tak pisać dziś nie powinnam bo jestem po imprezie rodzinnej okrapianej okowitą ale sprostowanie musi byc To nie żadne podpuszczanie ale autentyczny dół budowlany Na ten czas tyle Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 http://img270.imageshack.us/img270/3171/zublop7yl.jpgPrzyjechała czeska kopara z Gdyni i Andrzejkowego doła zasypała.Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Bo jak nie ..............http://img349.imageshack.us/img349/8261/onierzwpyskzdziury6ea7zj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.01.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 no isłusznie...Się należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Kasia SUPER Teraz Andrzejka to już twego doła nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Ano zobaczymy.Może dół się sam wystraszy ciężkiego sprzętu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.01.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Kasia SUPER Teraz Andrzejka to już twego doła nie ma No i chyba faktycznie pomału znika Tym bardziej, ze jutro mają mierzyć okna do wyceny Ano zobaczymy.Może dół się sam wystraszy ciężkiego sprzętu Kasia twój sprzęt jest niezastąpiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts