ania67 10.01.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Hej Andrzejko To superek, ze dół- brrrrrr budowlany mija Życzę udanej wyceny i ślicznych okienek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 No ,ja myślę że dół mija.Jak by coś nowego, to ruszymy znów na odsiecz Trzymam kciuki i będzie tak: http://img231.imageshack.us/img231/8933/kciuk29ri.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.01.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Jak taki wielki kciuk to chyba musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Andrzejko Kochana,będzie dobrze.Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.01.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Andrzejko, jak tam wycena okienek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Andrzejka teraz to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Andrzejka teraz to mi się podoba Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No widzisz dzieweczko -doły zakopane i od razu lepsze widoki.Okienka wycenione i głowa od wyceny nie paruje.Chyba muszę pojechać na swoją działeczkę i akumulatorki duchowe podładować.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No, pierwsze koty za płoty Ja też w chwilach zdołowania jadę na działeczkę, chociaż na chwilkę lub ogladam zdjęcia i już mi lepiej. Dojechać do naszej działki, gdy są roztopy to jednak się nie da- koszmar. Nie mam pojęcia jak tam bedzie mozna mieszkac bez drogi, po kolana w blocie brrr Andrzejko, przeczytałam jaką sumę wydaliście na budowę- mistrzostwo świata jestem pod wrażenie, super!!! Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Andrzejka teraz to mi się podoba Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Andrzejka teraz to mi się podoba Mi też Mi również Martwiłam się o Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 14.01.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Hej Andrzejko! Mam pytanko!-czy przed zalanim chudziaka robiłaś jakiś dodatkowy fundamęt pod kominek?Druga sprawa to czy w rurze doprowadzającej powietrze pod kominek montowałaś jakąś przepustnice ,żeby można było sterować dopływem świeżego H2o?! Lody puszczają ,a moją pierwszą pracą wiosenną będzie posadzka na gruncie- chciałbym wiedzieć jak to robili inni! Fajnie ,że dołki przeskoczyłaś i znów nabierasz BUDOWLANEGO IMPETU!!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.01.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Hej Andrzejko! Mam pytanko!-czy przed zalanim chudziaka robiłaś jakiś dodatkowy fundamęt pod kominek? Druga sprawa to czy w rurze doprowadzającej powietrze pod kominek montowałaś jakąś przepustnice ,żeby można było sterować dopływem świeżego H2o?! Pod kominek fundamentu dodatkowego nie robiliśmy, zresztą w projekcie tez nie ma go , tylko pod komin jest szerszy fundament, w miejscu gdzie ma być kominek są po prostu pod chudziakiem powrzucane kamienie i siatka zbrojeniowa zalana chudziakiem A w rurze prowadzącej do kominka jak na razie nie ma żadnych przepustnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.01.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Andrzejka teraz to mi się podoba Mi też Mi również Martwiłam się o Ciebie Dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 14.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 w miejscu gdzie ma być kominek są po prostu pod chudziakiem powrzucane kamienie i siatka zbrojeniowa zalana chudziakiem Jednak pseudo fundamęt jest Dzięki serdeczne ,mało brakowało a bym przeoczył ten istotny elemęt! Szczęśliwym trafem nie zdążyłem z chudziakiem przed zimą -niekiedy lepiej jak się budowa przeciąga Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.01.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Andrzejka teraz to mi się podoba Mi też Mi również Martwiłam się o Ciebie Dzięki Aga Świetnie, że doły już zasypane zdjęcia są FAJOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.01.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Andrzejka, mam nadzieję że wybierasz się na zjazd forumowiczów,ja się wybieram z Alfredą i Małym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Andrzejka, mam nadzieję że wybierasz się na zjazd forumowiczów,ja się wybieram z Alfredą i Małym Kasiu jak ja bym chciała na ten zjazd przyjechać ale jeszcze nie wiem . Wczoraj znowu mąż wyjechał i zostałam sama co prawda z autkiem ale do Warszawy to nie dojadę sama A na pociągi to chyba jestem za stara Ale jak mężulek zdąży wrócić do zjazdu to wtedy na bank będę Rok temu ogladałam na żywo w internecie i bardzo było mi smutno, ze mnie tam nie było Jakże bym chciała was wszystkich zobaczyć na żywo To będzie chyba zjazd najmilszych i najsympatyczniejszych i najwytrwalszych ludzików. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.01.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Andrzejka - mam nadzieję Cię zobaczyć,namówiłam Alfredę i przyjedziemy razem z Małym (jego autkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.01.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Andrzejko, podobno straszliwe mrozy do Was nadciągają Cieplutenkie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts