Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, pierwsze koty za płoty :D :D :D

Ja też w chwilach zdołowania jadę na działeczkę, chociaż na chwilkę lub ogladam zdjęcia i już mi lepiej.

Dojechać do naszej działki, gdy są roztopy to jednak się nie da- koszmar.

Nie mam pojęcia jak tam bedzie mozna mieszkac bez drogi, po kolana w blocie :cry: brrr

Andrzejko, przeczytałam jaką sumę wydaliście na budowę- mistrzostwo świata :D jestem pod wrażenie, super!!!

Pozdróweczka :D

Hej Andrzejko!

Mam pytanko!-czy przed zalanim chudziaka robiłaś jakiś dodatkowy fundamęt pod kominek?

Druga sprawa to czy w rurze doprowadzającej powietrze pod kominek montowałaś jakąś przepustnice ,żeby można było sterować dopływem świeżego H2o?!

Lody puszczają ,a moją pierwszą pracą wiosenną będzie posadzka na gruncie- chciałbym wiedzieć jak to robili inni!

Fajnie ,że dołki przeskoczyłaś i znów nabierasz BUDOWLANEGO IMPETU!!!

Pozdrówka!

Hej Andrzejko!

Mam pytanko!-czy przed zalanim chudziaka robiłaś jakiś dodatkowy fundamęt pod kominek?

Druga sprawa to czy w rurze doprowadzającej powietrze pod kominek montowałaś jakąś przepustnice ,żeby można było sterować dopływem świeżego H2o?!

Pod kominek fundamentu dodatkowego nie robiliśmy, zresztą w projekcie tez nie ma go , tylko pod komin jest szerszy fundament, w miejscu gdzie ma być kominek są po prostu pod chudziakiem powrzucane kamienie i siatka zbrojeniowa zalana chudziakiem 8)

A w rurze prowadzącej do kominka jak na razie nie ma żadnych przepustnic :-? :roll:

w miejscu gdzie ma być kominek są po prostu pod chudziakiem powrzucane kamienie i siatka zbrojeniowa zalana chudziakiem

Jednak pseudo fundamęt jest 8)

Dzięki serdeczne ,mało brakowało a bym przeoczył ten istotny elemęt! :oops:

Szczęśliwym trafem nie zdążyłem z chudziakiem przed zimą -niekiedy lepiej jak się budowa przeciąga 8) :lol:

Pozdrówka! :D

Andrzejka, mam nadzieję że wybierasz się na zjazd forumowiczów,ja się wybieram z Alfredą i Małym :lol:

Kasiu jak ja bym chciała na ten zjazd przyjechać :-? ale jeszcze nie wiem . Wczoraj znowu mąż wyjechał i zostałam sama :( co prawda z autkiem ale do Warszawy to nie dojadę sama :-? :oops: A na pociągi to chyba jestem za stara :-? :wink:

Ale jak mężulek zdąży wrócić do zjazdu to wtedy na bank będę 8)

Rok temu ogladałam na żywo w internecie i bardzo było mi smutno, ze mnie tam nie było :-?

Jakże bym chciała was wszystkich zobaczyć na żywo 8)

To będzie chyba zjazd najmilszych i najsympatyczniejszych i najwytrwalszych ludzików. 8) 8) 8)

Pozdrówka 8)