Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

To prawda u nas już strasznie mrozi :-? Brrrr :-? :wink: A ma być podobno jeszcze gorzej, teraz jest -26 st :( Najgorzej, dzieciaków szkoda rano do przedszkola i szkoły wysyłać ale cóż nie ma wyjścia :roll: :-?

Dziś rano Julka to marudziła, ze jej w oczka nawet zimno :o :wink: :wink: 8)

Ale mrozik potrzebny człowiek czuje, ze zima jest :wink:

DZieki za pozdrowionka :p

Aniu czy wybierasz sie na zjazd :roll:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ojej biedna Juleczka :cry: :roll: Szkoda dzieci, ale cóż :roll:

Na zjazd niestety sie nie wybieram :cry: Sama nie pojadę- szmat drogi, a mój ma taką pracę, że czasem ma przyjechać, a potem dostaję tel. , ze niestety nie przyjedzie.Często jest tak, że jest w domu, a tu tel, ze ma jechac.Duzo by pisac. Mamy tak dosyć tej pracy brr. Mąż szuka innej pracy, bo z tą nie jest pewnie. A tutaj budowa... :roll:

A Ty wybierasz sie na zjazd? :roll:

Ps. Nie zamarzacie- brrr :roll: ale zimno brrr

Postaramy się ale ciężka sprawa :-?

Jak to człowiek się odzwyczaił od takich mrozów :-? Strach z domu wychodzić :-? Mam nawet oblodzone okna od środka mimo, ze to plastki całkiem nowe bo ponad roczne :o Szok w trampkach :-?

Całe szczęście, ze ferie u nas sie zaczęły to przynajmniej syn w domu będzie 8) A córka cóż nie ma wyjścia :-?

Teraz mamy -25 :-?

Zastanawiałam sie właśnie co ja będę musiała przezywac jak w takie mrozy zostanę w domu z dzieciakami sama :roll:

A to co i raz słyszy sie, ze komuś woda zamarzła, a to odśnieżanie, a to palenie w co :-? No i nie jak jeszcze smochód nie odpali to całkiem kalapitus bo to jednak kawałek do szkoły a do pracy mojej to hoho :p

Andrzejko jak następny raz tak przymrozi to pomyśl sobie,że następnej zimy gdy nadejdzie takie mrozisko -usiądziesz sobie w salonie przed cieplutkim kominkiem i z uśmiechem popatrzysz na te piękne wzorki na oknach !!! :wink: :D :D

Trzymaj się ciepło! :lol:

Pozdrówka! :D

8) 8) 8)

Mam taką nadzieję 8)

Musisz otworzyć okno zetrzeć lód z uszczelki i zamknąć dobrze dociskając skrzydło do framugi.Nasze balkonowe było nie dociśnięte i był lodzik w domu(też mam plastiki)

Ale u mnie lodzik jest również na szybie tuż nad dolną ramą :-? :-?

A uszczelek nie uszkodzę otwierając w taki mróz :roll:

I cały czas bije sie myślami brać kredyt i mieszkac czy też nie brac i budowac dłuuuuuuugo

Brać, brać, brać...mieszkać, mieszkać, mieszkać.

:-? :-? :-?

Jednym słowem iść za ciosem 8) I taki był plan ale ostatnio coś mąż przestraszył sie chyba wizji kredytu do końca życia :-?

Choć ja mu tłumaczę , ze to tylko na kilka lat :roll: :roll: Bierzesz na 30 a spłacasz w 9-10 :roll: :roll: Taki jest mój plan :-? Może zbyt optymistyczny :-?

Kto dłłuuugo buduje...Ten drogo buduje......I przyjemności ma mniej!!!

Nie tak te drogo mnie przeraża jak fakt, że chciałabym już dziś tam mieszkać i nie przejmować sie somsiadami :wink: i zimnem że aż strach we własnym mieszkaniu :( Jak pomyślę o porannej kawiue na podwórku 8) Czyli normalne sielskie wizje mieszkania w domu 8) :lol: :lol: :wink:

Cóż by zrobiły te "biedne" banki bez nas -kredytobiorców!?? -no ,a my bez nich!

Szczerze powiedziawszy to byłoby strasznie cienko bez kredytobiorców 8) :wink: :wink:

Za miesiac może szybciej mąż wraca i wtedy mam nadzieję podejmiemy jedyną słuszną w tej sprawie decyzję 8)

Poza tym ten dreszczyk wzdłuż kręgosłupa, przy braniu kredytu - czysta adrenalina :wink:

Pozdrawiam cieplutko !

Ja tam wolę inne rodzaje działań pobudzających wydzielanie adrenalinki :wink: 8) 8) 8)

Ale na pewno jest dreszczyk emocji przy takiej kwocie i okresie :-? tylko czy to pozytywna adrenalina :roll: :roll: :roll:

A jak zwykle cel uswięca sodki 8)

Jednym słowem nasi Panowie sa znacznie ostrożniejszy albo bardzo bojący sie :roll: :wink:

pozdrówka