Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Dzięki Aga :p

Mam nadzieję że damy radę, zresztą ta nadzieja to dzięki temu forum 8)

Jak się widzi jak inni sobie radzą i dążą do celu mimo przeciwności to człowiek przestaje nad sobą biadolić tylko się bierze do roboty 8)

I to jest właśnie jakaś wielka magia tego forum 8) co daje skrzydeł 8) 8)

To ja, to ja :wink: :D . Zaparłam się jak muł i nie ma mocnych, jak mówi Aga.

Andrzejko, wierzę mocno, że wykończysz w tym roku domek, a w lecie już możesz zacząć siać trawkę w ogródku. Będzie dobrze, zobaczysz - trzymam mocno kciuki!!!!!

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Soniczko Ty się nie zawstydzaj tylko powiedz skąd brać ta cierpliwośc, mi by się przydało chociaż trochę :)

Cierpliwość po prostu przychodzi z wiekiem... :wink:

8)

Kurcze a u mnie jakoś nie chce przychodzić z tym wiekiem a wręcz przeciwnie :-? :-? A może w pewnym momencie tak mnie ta cierpliwość opanuje że wszystko będę znosić ze stoickim spokojem i będę mogła czekac i czekac na różne rzeczy które teraz chcę mieć już dziś, zaraz, natychmiast :wink: :wink:

To i ja muszę się przyznać, że z cierpliwością u mnie różnie. Choć lepiej niż np 10 lat temu. Jeśli jednak chodzi o kwestie budowlane, to jakoś te dwa lata zmagania się z materią budowlaną niewiele mnie nauczyły.. :-?

Andrzejko, nie wiem czy to stadium cierpliwości, o którym wyżej piszesz, grozi jakiejkolwiek kobiecie :wink: :D

Może ta cierpliwość przychodzi z moim wiekiem :wink: , a Wy musicie po prostu jeszcze trochę poczekać :wink: :D ?

A ja to myślę, ze ty Soniczko ta cierpliwość masz we krwi więć tu prosze sie wiekiem nie wykręcać bo jeszcze uwierzymy i będziemy czekac cierpliwie i sie nie doczekamy :-? :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Wszystkieśmy tu piękne, młode, zgrabne, zwinne i powabne A jakie mądre

To to już nie ulega najmniejszej wątpliwości 8) 8) :wink: :wink:

To ja mam chyba coś z tym wiekiem nie tak :o :roll:

Cierpliwość z wiekiem, kilogramy z wiekiem a u mnie ani tego ani tego nie widać :-?

Tylko w metryce przybywa 8)

To ja ci wytłumaczę :wink: :wink:

Natura tak działa, zę komu cierpliwości nie daje to i kilogramy zabiera aby mozna było z tej niecierpliwości zajadac się smakołykami :-? więć u ciebie gra jatseś niecierpliwa i mozesz jesć do woli 8) a co ja mam powiedzieć 8) Do chudziaków sie nie zaliczam :-? :-?

Mąż szczególnie często mi o tym przypomina :evil: :(

ale ja tam sobie nie załuję słodyczy :oops: :oops: :oops: no bo musze tą swoją niecierpliwość czymś udobruchać :wink: :oops: :wink: :wink:

Fajnie że się odezwalaś :D Otrząsnełaś z zimowego puchu i zabrałaś za jedynie słuszne zajęcie, jakim jest chęć zamieszkania w nowym lokum! I niezbędne do tego czynności:D Wskazówki Babci wziełam sobie do serducha i nieomieszkam zastosować! :D Pozdrów Babcię i serdecznie Jej podziękuj odemnie! :D Całuski i uściski.

Ja też wolałabym zająć się czym innym niż drutami, kablami,rurami i innymi "bzdetami" :wink: Ale się pocieszam ,im szybciej skończy się oprzyrządowanie chałupy, tym szybciej przyjdzie czas na DESEREK!!!

Pozdrowionka i kciukasy :p