Sonika 07.02.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dzięki Aga Mam nadzieję że damy radę, zresztą ta nadzieja to dzięki temu forum Jak się widzi jak inni sobie radzą i dążą do celu mimo przeciwności to człowiek przestaje nad sobą biadolić tylko się bierze do roboty I to jest właśnie jakaś wielka magia tego forum co daje skrzydeł To ja, to ja . Zaparłam się jak muł i nie ma mocnych, jak mówi Aga. Andrzejko, wierzę mocno, że wykończysz w tym roku domek, a w lecie już możesz zacząć siać trawkę w ogródku. Będzie dobrze, zobaczysz - trzymam mocno kciuki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.02.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Soniko i ja mam taką ndzieję A za kciuki dzięki To ja, to ja . Zaparłam się jak muł i nie ma mocnych Oczywiście, ze ty też jesteś w tej drużynie i nie ma mocnych A dodatkowo jesteś dla mnie wzorem cierpliwości i dokładności i perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Do cierpliwości i perfekcji Soniki mi daleko, bardzo Cię za to Soniczko podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 , dzięki Dziewczyny - zawstydziłyście mnie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Soniczko Ty się nie zawstydzaj tylko powiedz skąd brać ta cierpliwośc, mi by się przydało chociaż trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Soniczko Ty się nie zawstydzaj tylko powiedz skąd brać ta cierpliwośc, mi by się przydało chociaż trochę Cierpliwość po prostu przychodzi z wiekiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Soniczko Ty się nie zawstydzaj tylko powiedz skąd brać ta cierpliwośc, mi by się przydało chociaż trochę Cierpliwość po prostu przychodzi z wiekiem... Kurcze a u mnie jakoś nie chce przychodzić z tym wiekiem a wręcz przeciwnie A może w pewnym momencie tak mnie ta cierpliwość opanuje że wszystko będę znosić ze stoickim spokojem i będę mogła czekac i czekac na różne rzeczy które teraz chcę mieć już dziś, zaraz, natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 To i ja muszę się przyznać, że z cierpliwością u mnie różnie. Choć lepiej niż np 10 lat temu. Jeśli jednak chodzi o kwestie budowlane, to jakoś te dwa lata zmagania się z materią budowlaną niewiele mnie nauczyły.. Andrzejko, nie wiem czy to stadium cierpliwości, o którym wyżej piszesz, grozi jakiejkolwiek kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Może ta cierpliwość przychodzi z moim wiekiem , a Wy musicie po prostu jeszcze trochę poczekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Tak między nami robaczkami Sonika - jakim wiekiem?? Wszystkieśmy tu piękne, młode, zgrabne, zwinne i powabne A jakie mądre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Może ta cierpliwość przychodzi z moim wiekiem , a Wy musicie po prostu jeszcze trochę poczekać ? A ja to myślę, ze ty Soniczko ta cierpliwość masz we krwi więć tu prosze sie wiekiem nie wykręcać bo jeszcze uwierzymy i będziemy czekac cierpliwie i sie nie doczekamy Wszystkieśmy tu piękne, młode, zgrabne, zwinne i powabne A jakie mądre To to już nie ulega najmniejszej wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 To ja mam chyba coś z tym wiekiem nie tak Cierpliwość z wiekiem, kilogramy z wiekiem a u mnie ani tego ani tego nie widać Tylko w metryce przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Co do kilogramów Agi potwierdzam - jest frustrująco chuda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.02.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To ja mam chyba coś z tym wiekiem nie tak Cierpliwość z wiekiem, kilogramy z wiekiem a u mnie ani tego ani tego nie widać Tylko w metryce przybywa To ja ci wytłumaczę Natura tak działa, zę komu cierpliwości nie daje to i kilogramy zabiera aby mozna było z tej niecierpliwości zajadac się smakołykami więć u ciebie gra jatseś niecierpliwa i mozesz jesć do woli a co ja mam powiedzieć Do chudziaków sie nie zaliczam Mąż szczególnie często mi o tym przypomina ale ja tam sobie nie załuję słodyczy no bo musze tą swoją niecierpliwość czymś udobruchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ja tam też sobie nie żałuje i nawet jadam nocami alemoja waga jest nie wzruszona Nie mówiąc o cierpliwości ( musiała być po nią starsznie długa kolejka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.02.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ja tam też sobie nie żałuje i nawet jadam nocami alemoja waga jest nie wzruszona Nie mówiąc o cierpliwości ( musiała być po nią starsznie długa kolejka ). I nie wszystkim się chciało stac w kolejce po nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ja tam też sobie nie żałuje i nawet jadam nocami alemoja waga jest nie wzruszona Nie mówiąc o cierpliwości ( musiała być po nią starsznie długa kolejka ). I nie wszystkim się chciało stac w kolejce po nią Wychodzi na to że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Andrzejko, jesteśmy na podobnym etapie. Teraz to dopiero się zaczyna wybieranie, przebieranie. Na szczęście wybór kotła mamy za sobą. A jest na forum czytania na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kurcze chyba czas o tych piecach coś poczytac choć jakoś specjalnie mi sie nie chce Wolałabym zając się czymś bardziej estetycznym To tak jak ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.02.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Fajnie że się odezwalaś Otrząsnełaś z zimowego puchu i zabrałaś za jedynie słuszne zajęcie, jakim jest chęć zamieszkania w nowym lokum! I niezbędne do tego czynności:D Wskazówki Babci wziełam sobie do serducha i nieomieszkam zastosować! Pozdrów Babcię i serdecznie Jej podziękuj odemnie! Całuski i uściski. Ja też wolałabym zająć się czym innym niż drutami, kablami,rurami i innymi "bzdetami" Ale się pocieszam ,im szybciej skończy się oprzyrządowanie chałupy, tym szybciej przyjdzie czas na DESEREK!!! Pozdrowionka i kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts