Aga J.G 14.02.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Andrzejka ja wiem że rurki i piece tomało estetyczne zajęcieale pomyśl jakie ważne ( musi byćnam cieplo w naszych domkach )-ja to sobie tak tłumaczę Co dopracy hydraulika nasz jest fantastyczny i rzeczywiście czasowo wyrabiał się jak express, chodziłam sprawdzać czy wszystko gra bo tak mu szybko szło I jest wporządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.02.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Cytat: Kurcze chyba czas o tych piecach coś poczytac choć jakoś specjalnie mi sie nie chce Wolałabym zając się czymś bardziej estetycznym To tak jak ja.... Jak ty też tak masz to uznaję , że to jest w normie No cóż my jesteśmy estetkami Pozdrów Babcię i serdecznie Jej podziękuj odemnie Alfreda na pewno ją pozdrowię Dzieki Ale się pocieszam ,im szybciej skończy się oprzyrządowanie chałupy, tym szybciej przyjdzie czas na DESEREK!!! Jak to pięknie ujęłaś Co dopracy hydraulika nasz jest fantastyczny i rzeczywiście czasowo wyrabiał się jak express, chodziłam sprawdzać czy wszystko gra bo tak mu szybko szło I jest wporządku O ile pamietam elektryk zbyt wolno a tu prosze za szybko to tez podejzane A niektórym po prostu robota w rękach sie pali I obyśmy tylko takich ludzi mieli na naszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Andrzejka elektryk do dziśkosztuje mnie trochę nerwów, alle pozostali robotnicy naprawdę nam się udali Życzę Ci samych porządnych ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.02.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Hej Andrzejka No, tak czas otrzasnąc sie ze snu zimowego i do boju. Oj zaczynają się dylematy wykończeniowe Jak dobrze, że ja nie mam problemów z ekipami budowlano- wykończeniowymi Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.02.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Aga dzięki Jak dobrze, że ja nie mam problemów z ekipami budowlano- wykończeniowymi Ale co wcale nie bedziecie nikopgo brac do pomocy, wszystko we własnym zakresie Czy tylko na razie sami Aniu pozdrawiam cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.02.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Andrzejko, bedziemy wszystko robic sami( tak jak do tej pory przy pomocy rodziny), a tylko planujemy do więżby zatrudnić fachową siłe. Pozdrawiam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Andrzejko, bedziemy wszystko robic sami( tak jak do tej pory przy pomocy rodziny), a tylko planujemy do więżby zatrudnić fachową siłe. No to rodzinka niezle się zna na budowlance jak sami sobie poradzicie ze wszystkim prawie U mnie cisza i marazm Na wyceny okien nie mogę sie doczekać pozostaje mi albo się zdecydowac na to co jest ale chyba raczej trzeba pojezdzić i poszukac osobiście jeszcze Chociarz jedna wycena wcale jest do wzięcia 6 200 PLn za okna - bez łuczków bo te strasznie długo wyceniaja i jakoś nie moga wycenic Okan pięciokomorowe, białe, firma Rodex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Hej Andrzejka U nas natomiast ruch i rajd po hurtowniach Mamy juz wycenioną silkę w trzech miejscach ( 9 200, 9 400 i silikaty 7 100) i mamy wyceninony dach- dachówka Braas, Koramic i Roben( 11 900, 13 770, 12 700) Jutro następne oferty Mieliesmy odpuscić sobie budowę do przyszłego roku, ale stwierdzilismy, że budujemy Co będzie, to będzie najwyżej sie pozyczy troche kasy A ostatnio dostaliśmy od moich Teściów kasę ( wystarczy na strop ) i to tylko potwierdziło nasza decyzję A do tego wszystkiego doszedł fakt, że m,amy powódż w naszej piwnicy Mój mą zastanawia się , czy aby zawór dobrze zakręcony Tzn wodocigi zakreciły nam wodę, a może nie dokręcili- dzisiaj jedziemy obadać A z tymi wycenami to jakis koszmar. My pytamy się o silkę od paru dni i chyba jesteśmy pierwszymi klientami, bo niektórzy na podstawowe pytanie nie potrafia odpowiedzieć- szok Ale sie rozpiasłam Pozdrawiam Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.02.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Aniu cena za dachówkę super Hm moja blachodachówka kosztowała podobnie ale czy to ze wszystkimi dodatkami typu gąsiory itp Silka też się wyadaje w dobrej cenie pewnie, ze nie ma sensu czekac na przyszły sezon jakoś to pójdzie tylko trzeba działać i już A teściów to masz superowych A z tą powodzią to macie jakieś straty Pozdrówka A ja myślę i rozmyślam na temat kredytu Kosztorys zrobiony i kierownik ma postemplować ale coś długo zwleka i ja myślę, myślę Chyba nie ma sensu brać mieszkaniowego na taką małą kwotę tym bardziej, ze latem będzie przestój i nic się nie będzie robić Sama juz nie wiem co z tym robić Najgoprzej, że męża nie ma i nie moge spokojnie porozmawiac Ale jest ok Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.02.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Andrzejko Cena za dachówkę ze wszystkimi gasiorami, tasmami, folia na dach itd. Teraz się zastanawiamy, czy dołożyć te 2- 3 tyś i brać ceramiczną??? Ale jeszcze robimy rajd po hurtowniach i czekamy na wycenę i zostało troche czasu, aby mysleć o dachu Tymbardziej, ze cena Braasa ma sie w marcu zmienić( albo w dół, albo do góry) a Roben nie planuje zmian. Jeżeli chodzi o powódż, to woda ze stropu. Już conieco wsiąkło, a reszta jest pokryta lodem i mamy dla odmiany lodowisko A dojazd do działki to katastrofa. Dzisiaj pchałam z synkiem nasz samochód, nie dojechaliśmy do naszej działki Szliśmy i ślizgalismy sie po glinie- masakra Andrzejko, z tym kredytem to masz sporo do myślenia Skoro nie zamierzacie latem nic robić to warto sie zastanowić, czy warto brać kredyt Ale chyba juz niedługo Twój mąz wraca , to napewno coś wymyślicie razem To dobrze, że jest ok Mój mąz w tym tygodniu jest w domu- odpoczywa - jest suuuuperrr Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 A dojazd do działki to katastrofa. Dzisiaj pchałam z synkiem nasz samochód, nie dojechaliśmy do naszej działki Szliśmy i ślizgalismy sie po glinie- masakra o rany A to dlatego , ze musicie wjeżdzac pod górkę U nas tez jest droga pod górę ale jakoś sie wjeżdza jak na razie Najbardziej boję sie wjazdu do garażu bo będzie stromo Jeszcze przodem wjechac to pewnie ok ale tyłem z górki wyjechać brrrr Ale jakos to bedzie , na wszystko są sposoby Mój mąz w tym tygodniu jest w domu- odpoczywa - jest suuuuperrr Ale co dobrze Ja musze jeszcze kilka dni poczekać I też będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.02.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 hej Andrzejka Droga, która prowadzi na nasza działkę jest prosta. A do samego domku zjazd z naszej działki jest z górki Już jesteśmy po zakupie silikatów na ściany naszego domku Po ponownym przeliczeniu nasze ściany będą kosztowały 8 500- zewnętrzne, nośne i działowe- razem z transportem i rozładunkiem ( wszystko może leżeć na placu, nawet pół roku ) Mamy następne oferty dachu- Braas 10 250 i Roben 11 950 ( z transportem i rozładunkiem) myślę, że można conieco urwać jeszcze z tej ceny ale chyba jest ok Twoj maz przyjedzie , a mój juz w poniedziałek znowu pojedzie Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Aniu a te ceny to zasługa twego uroku chyba Twoj maz przyjedzie , a mój juz w poniedziałek znowu pojedzie Jednym słowem raz ty sama raz ja A do samego domku zjazd z naszej działki jest z górki To dobrze będzie na sankach zjeżdzać ale trzeba będzie coś pewnie nieżle sypac żeby zimą wyjechać jak się ubije snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 No to czekamy na tego męża i na same ważne i owocne decyzje Jak zwykle trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja tez,ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam rybki Kurcze tak się ciesze , ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam rybki Kurcze tak się ciesze , ze szok To suuupeerrr Andrzejko urok osobisty zamierzam wykorzystać przy dalszych negocjacjach Jak dobrze, że będziesz mogła w końcu pogadać i podjąć wspólnie z męzem wszystkie decyzje Czego Wam życzę z całego serducha Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Andrzejka - nasze gdyńskie rybki przesyłają pozdrowienia twoim rybkom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.02.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Andrzejka - nasze gdyńskie rybki przesyłają pozdrowienia twoim rybkom!!! A ja w imieniu moich rybek pięknie dziękuje za morskie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.02.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 fajne masz te rybki, z tego co widzę, to gupiki. To teraz tylko czekać na potomstwo Też kiedyś miałam takie i jeszcze większe i pewnie wrócę do tego hobby. Sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts