Gerion 27.02.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Andrzejka jak tam z kredytami? Pisałaś miesiac temu, że czas się rozejrzeć i od tego czasu co? Ja dzis robiłem rozeznanie i chyba już wybralem (szczegóły w dzienniku), ale będe jeszcze się "użerał o setne procentów" pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 fajne masz te rybki, z tego co widzę, to gupiki. To teraz tylko czekać na potomstwo Też kiedyś miałam takie i jeszcze większe i pewnie wrócę do tego hobby. Sama przyjemność Rybki są obecnie największą atrakcją u nas w domu Po każdym posiłku zasiadamy w celu ich obserwacji jako, ze akwarium stoi na lodówce w najbardziej dostępnym i widocznym miejscu w kuchni żebywszyscy mogli dobrze je ogladać Dokupilismy nawet skalarka i glonojadka To jest super rzecz takie rybki Polecam Andrzejka jak tam z kredytami? Pisałaś miesiac temu, że czas się rozejrzeć i od tego czasu co? Ja dzis robiłem rozeznanie i chyba już wybralem (szczegóły w dzienniku), ale będe jeszcze się "użerał o setne procentów" Jak na razie z kredytu mieszkaniowego rezygnuję Nie wiem czy dobrze ale zawsze można z niego skorzystać a tak może uda mie sie dociągnąc na zwykłych i obejdzie sie bez tylu formalności W sumie to nie jest zbyt duża kwota Gerion użeraj sie o każdy grosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 akwarium stoi na lodówce w najbardziej dostępnym i widocznym miejscu No tak... a przed Wigilią na gaz, i po chwili zupa rybna jak nic... I widzisz jak Ciebie przejrzałem... Ciekawe co będzie jak się rybki domyślą? A tak na poważnie... miałem kiedyś akwarium i trzeba przyznać, że świetnie robi na nerwy. Można się w nie gapić godzinami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Hej Andrzejko Widzę, że juz postanowiliscie Myślę, że to dobra decyzja Pozdróweczka dla Was Jak to dobrze być razem, ech :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 andrzejko, ale obawiam się, że gupiki i skalary razem= śmierć gupikom. Teraz, kiedy skalary są małe, nie ma problemu. Natomiast kiedy podrosną, nie masz co liczyć na przychówek gupików- będzie doskonałym pożywieniem dla skalarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.03.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 andrzejko, ale obawiam się, że gupiki i skalary razem= śmierć gupikom. Teraz, kiedy skalary są małe, nie ma problemu. Natomiast kiedy podrosną, nie masz co liczyć na przychówek gupików- będzie doskonałym pożywieniem dla skalarów. Małe gupiki są najlepszym "żywym pokarmem" dla bojownika... coś o tym wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Hej Andrzejko Widzę, że juz postanowiliscie Myślę, że to dobra decyzja Pozdróweczka dla Was Jak to dobrze być razem, ech :wink Tak postanowiliśmy Nie bedziemy się zadłużać na całe życie tym bardziej, że nie będzie możliwości wykozystania wszystkiego od razu tylko chcąć nie chcąć przerwy na wyjazd męża być muszą w pracach budowlanych Ale i tak jak na razie nie tracę wiary na zamieszkanie w tym roku A razem być to superancko Szczególnie jak tyle czasu jest się bez siebie Pozdrówka andrzejko, ale obawiam się, że gupiki i skalary razem= śmierć gupikom. Teraz, kiedy skalary są małe, nie ma problemu. Natomiast kiedy podrosną, nie masz co liczyć na przychówek gupików- będzie doskonałym pożywieniem dla skalarów. jeszcze nie doszłam do biblioteki po ksioążki na ten temat a to co mam w domu to raczej skromna wiedza ale słyszałam, ze duże gupiki też moga zjadać swoje małe więc chyba trzeba będzie je oddzielić na czas dorastania Małe gupiki są najlepszym "żywym pokarmem" dla bojownika... coś o tym wiem... To skalar to bojownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Może dokup bojownika - będzie mała dżungla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Andrzejko masz rację kredyt w Waszym przypadku, nie ma sensu. I znowu mamy podobnie- budujemy bez kredytu Andrzejko, nie trać wiary Jak powiesz, że się uda, to tak ma być i już A my planujemy przeprowadzkę w 2008- wakacje A co! A mój mąż wraca dzisiaj I też bedzie super Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Andrzejko masz rację kredyt w Waszym przypadku, nie ma sensu. I znowu mamy podobnie- budujemy bez kredytu cieszę sie zę tez tak myślisz A my planujemy przeprowadzkę w 2008- wakacje A co! A mó mąz ciągle powtarza że u nas najrealnieszy termin zamieszkania to wiosna lato 2007 Zobaczymy jak to bedzie A mój mąż wraca dzisiaj I też bedzie super Cieszę się Serdeczne pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.03.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Może dokup bojownika - będzie mała dżungla... Już mam ksiązkę Akwarium dla poczatkujących więc troche zapoznam się z obyczajami rybek i tajnikach akwarystyki A co do dzungli To ma byc raczej mały wodny raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.03.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Andrzejko, życzę Wam z calego serca abyście zamieszkali jak najszybciej, czyli w 2006 roku Pozdrawiaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.03.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 bojowniki- to bojowniki, a skalary- to skalary. A dorosłe gupiki rzeczywiście traktują swoje młode jako żywy pokarm i najlepiej je na początku odzielić. Ale skalary mogą obgryzać nawet dorosłe gupiki- są po prostu drapieżnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 bojowniki- to bojowniki, a skalary- to skalary. A dorosłe gupiki rzeczywiście traktują swoje młode jako żywy pokarm i najlepiej je na początku odzielić. Ale skalary mogą obgryzać nawet dorosłe gupiki- są po prostu drapieżnikami. Jak na razie nie mam u nas tego problemu Poczyniłam obserwacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Hej Andrzejko To teściowa zaskoczyła Nieżle Ja też jestem zaskoczona od soboty właśnie mąż musi szukać pracy niestety ze starej musiał zrezygnowac Nie wiem jak to dalej bedzie- mam doła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Aniu dlaczego Kurcze Ale szukać tu w kraju będzie czy tam Nie wiem jak to dalej bedzie- mam doła Aniu trzymam za was kciuki i wierzę że znajdzi pracę jeszcze lepszą I tego wam życze, bądż dzielna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Pracy będzie szukac tam Wiadomo- kasa- budowa Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Pracy będzie szukac tam Wiadomo- kasa- budowa Dzieki Najgorzej że to w taki czas gorący budowlany Ale będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Andrzejko, fajna aby ta teściowa czy taka jak z dowcipów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts