Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Andrzejko :D

Takie drzwi, to muszą sie podobać i już :wink: :D 8) ( pokazałam mężowi- też sie podobały i myślał, że będą kosztowały ok 4 000 :D )

Jeżeli chodzi o pracę, to pojawiło się światełko w tunelu 8) 8) 8) Ale zbieramy jeszcze propozycje 8) 8) 8) Będzie dobrze, tym badziej, że mój dół minął :D

A z budowlanych info- mój" domek stoi na placu w hurtowni" :lol: oczywiście jeszcze w częściach :wink: :D

No i zdecydowaliśmy się na dachówkę cementową Euronit S- czerwony 9300 z transportem i rozładunkiem 8) :D

Powodzenia Andrzejko i trzymaj się :roll: :D 8) :wink: :D

Pozdrawiam :D :D :D

Jeżeli chodzi o pracę, to pojawiło się światełko w tunelu Ale zbieramy jeszcze propozycje Będzie dobrze, tym badziej, że mój dół minął

I tak trzymać, baaaaaaaardzo się cieszę Aniu :p :p :p

Euronit niedrogo was wyniesie 8) a czy w tym jest cena dodatków typu gąsiory itp czy sama dachówka :roll: :roll: ale chyba sama bo coś tanio :-? :roll:

Andrzejko drzwi wyglądają super

a z teściową mam nadzieję że jakoś sie ułoży

:p :p :p Bedzie dobrze 8) :wink:

Kasiu dzięki za buziaki :p :p

andrzejko 2 tys za inst. cieplna i hydraulike, to cos baaardzo tanio. :roll: Chyba Ci gdzies wypadlo zero...

Dzwi przepiekne, pozazdroscic tylko...

Z tego co piszesz chyba ruszamy dalej w tym samym czasi - ostatni tydzien marca...

Tesciowa wraca po 7 latach? To na pewno juz cos dobrego u Ciebie pachnie na doczek. A jak bedzie u Was miala swoj oddzielny pokoj, to mysle, ze bedzie Wam lepiej tak razem, weselej...

andrzejko 2 tys za inst. cieplna i hydraulike, to cos baaardzo tanio. :roll: Chyba Ci gdzies wypadlo zero...

Zeljko 2 tys to tylko robocizna :roll: :roll: :roll: A my szukamy jeszcze taniej :-? :wink:

Pan był w piątek, obejżal wszytko. Stwierdził, ze zajmie mu to 6 dni :p :p

Wydaje się sensowny gośc, zaproponowął w łazienkach i na dole w kochni i korytarzach podłogówkę :p twierdzi , ze to nie wiele drożej niż grzejniki :roll: tylko mąż nie wierzy w to niewiele drożej :-? zobaczymy 8)

Dzwi przepiekne, pozazdroscic tylko...

Na zdjęciu przepiękne to prawda , ciekawe tylko jakie będą po zrobieniu przez stolarza :roll: :roll: :roll:

andrzejka napisał:

ania67 napisał:

Hej Andrzejko

Dachówka ze wszystkim, na gotowo, z folią

Coś to podejżanie tanio

Niezle wam idzie Brawo

A od czego ma sie ten urok osobisty

:p :p :p :p :p :p :p :p

No tak :p :wink:

Andrzejko, skąd wzięłaś ekipę do dachu - z polecenia, czy "nieznaną"? Jestem teraz właśnie na tym etapie i nie wiem, czy warto ryzykować w branie kogoś z ogłoszenia. :-?

Ekipa do dachu to znajomy męża :-? , zrobił tanio i miał być najlepszy w okolicy i nie tylko :-?

Okazało się że odwalił kichę bo daszek nad drzwiami wejściowymi jest krzywo wykończony i bedzie przerabiany :evil: a za to trzeba zanowu dopłacać :-?

Ja uważam, ze czasami ktoś obcy jest lepszy i to znacznie bo moiżesz wymagac a po zanjomości i niby taniej to nie bardzo :roll: :roll: i tak jak w naszym wypadku za poprawkę trzeba dopłacać, a żeby był to ktoś obcy to po prostu nie zapłąciłabym mu całej kwoty aż nie zrobiłby ok :-? :-?

Ekipa do dachu to znajomy męża :-? , zrobił tanio i miał być najlepszy w okolicy i nie tylko :-?

Okazało się że odwalił kichę bo daszek nad drzwiami wejściowymi jest krzywo wykończony i bedzie przerabiany :evil: a za to trzeba zanowu dopłacać :-?

Ja uważam, ze czasami ktoś obcy jest lepszy i to znacznie bo moiżesz wymagac a po zanjomości i niby taniej to nie bardzo :roll: :roll: i tak jak w naszym wypadku za poprawkę trzeba dopłacać, a żeby był to ktoś obcy to po prostu nie zapłąciłabym mu całej kwoty aż nie zrobiłby ok :-? :-?

Skoro tak, to chyba znowu zrobię casting na wykonawców, tak jak przy stropie :lol: Wtedy wziąłem niesprawdzoną ekipę z ogłoszenia i jestem bardzo zadowolony.

Skoro tak, to chyba znowu zrobię casting na wykonawców, tak jak przy stropie Wtedy wziąłem niesprawdzoną ekipę z ogłoszenia i jestem bardzo zadowolony.

Jeśli chodzi o dach ,to radziłbym poszukać sprawdzonej ekipy! :roll:

Jest zbyt drogi ,żeby ktoś z nim "eksperymętował" :o

A czy ktoś nie znajomy tzn od razu experymenty oznacza :roll: :roll: :roll:

Ja w miarę postepu budowy coraz cześciej widzę , zę znajo i to wcale nie okazja :-?