ania67 15.03.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zuch dziewczyna A ceny bardzo dobre za okienka i drzwi, oczywiscie Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zuch dziewczyna A ceny bardzo dobre za okienka i drzwi, oczywiscie Pozdróweczka No ale najlepsze to chyba te za instalacje wykonane przez brata. Drzwi ładniutkie , kiedy u mnie będą takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zuch dziewczyna A ceny bardzo dobre za okienka i drzwi, oczywiscie Pozdróweczka No ale najlepsze to chyba te za instalacje wykonane przez brata. Drzwi ładniutkie , kiedy u mnie będą takie? Adzięki dzięki koleżanki moje miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejka jak Ci się będzie jutro czkało to pomyśl sobie, że to ja o Tobie myślę i trzymam kciuki.Wiem, że sobie poradzisz - jak zawsze!!!Buziaki , uśmiechy i promyczki słoneczka na dobry humor!!!http://img147.imageshack.us/img147/8022/3616818yi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 15.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejko, drzwi jak z bajki- śliczne Wygladaja na solidne Powodzenia z teściową Musi być dobrze Pozdrawiam Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Andrzejko, drzwi jak z bajki- śliczne Wygladaja na solidne Powodzenia z teściową Musi być dobrze Pozdrawiam Paaa Cieszę sie ze drzwi się podobają Będzie dobrze Grunt to nie dac się zwariować Jak tam mąż coś już zanlazł Kasiu wielkie dzięki za słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.03.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 No to jeszcze buziaczki do kompletuhttp://img149.imageshack.us/img149/4421/363165bp3bm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Andrzejko drzwi wyglądają super a z teściową mam nadzieję że jakoś sie ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.03.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Hej Andrzejko Takie drzwi, to muszą sie podobać i już ( pokazałam mężowi- też sie podobały i myślał, że będą kosztowały ok 4 000 ) Jeżeli chodzi o pracę, to pojawiło się światełko w tunelu Ale zbieramy jeszcze propozycje Będzie dobrze, tym badziej, że mój dół minął A z budowlanych info- mój" domek stoi na placu w hurtowni" oczywiście jeszcze w częściach No i zdecydowaliśmy się na dachówkę cementową Euronit S- czerwony 9300 z transportem i rozładunkiem Powodzenia Andrzejko i trzymaj się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Jeżeli chodzi o pracę, to pojawiło się światełko w tunelu Ale zbieramy jeszcze propozycje Będzie dobrze, tym badziej, że mój dół minął I tak trzymać, baaaaaaaardzo się cieszę Aniu Euronit niedrogo was wyniesie a czy w tym jest cena dodatków typu gąsiory itp czy sama dachówka ale chyba sama bo coś tanio Andrzejko drzwi wyglądają super a z teściową mam nadzieję że jakoś sie ułoży Bedzie dobrze Kasiu dzięki za buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Hej Andrzejko Dachówka ze wszystkim, na gotowo, z folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Hej Andrzejko Dachówka ze wszystkim, na gotowo, z folią Coś to podejżanie tanio Niezle wam idzie Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 andrzejko 2 tys za inst. cieplna i hydraulike, to cos baaardzo tanio. Chyba Ci gdzies wypadlo zero... Dzwi przepiekne, pozazdroscic tylko... Z tego co piszesz chyba ruszamy dalej w tym samym czasi - ostatni tydzien marca... Tesciowa wraca po 7 latach? To na pewno juz cos dobrego u Ciebie pachnie na doczek. A jak bedzie u Was miala swoj oddzielny pokoj, to mysle, ze bedzie Wam lepiej tak razem, weselej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 16.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Hej Andrzejko Dachówka ze wszystkim, na gotowo, z folią Coś to podejżanie tanio Niezle wam idzie Brawo A od czego ma sie ten urok osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 andrzejko 2 tys za inst. cieplna i hydraulike, to cos baaardzo tanio. Chyba Ci gdzies wypadlo zero... Zeljko 2 tys to tylko robocizna A my szukamy jeszcze taniej Pan był w piątek, obejżal wszytko. Stwierdził, ze zajmie mu to 6 dni Wydaje się sensowny gośc, zaproponowął w łazienkach i na dole w kochni i korytarzach podłogówkę twierdzi , ze to nie wiele drożej niż grzejniki tylko mąż nie wierzy w to niewiele drożej zobaczymy Dzwi przepiekne, pozazdroscic tylko... Na zdjęciu przepiękne to prawda , ciekawe tylko jakie będą po zrobieniu przez stolarza andrzejka napisał: ania67 napisał: Hej Andrzejko Dachówka ze wszystkim, na gotowo, z folią Coś to podejżanie tanio Niezle wam idzie Brawo A od czego ma sie ten urok osobisty No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 19.03.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Andrzejko, skąd wzięłaś ekipę do dachu - z polecenia, czy "nieznaną"? Jestem teraz właśnie na tym etapie i nie wiem, czy warto ryzykować w branie kogoś z ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Andrzejko, skąd wzięłaś ekipę do dachu - z polecenia, czy "nieznaną"? Jestem teraz właśnie na tym etapie i nie wiem, czy warto ryzykować w branie kogoś z ogłoszenia. Ekipa do dachu to znajomy męża , zrobił tanio i miał być najlepszy w okolicy i nie tylko Okazało się że odwalił kichę bo daszek nad drzwiami wejściowymi jest krzywo wykończony i bedzie przerabiany a za to trzeba zanowu dopłacać Ja uważam, ze czasami ktoś obcy jest lepszy i to znacznie bo moiżesz wymagac a po zanjomości i niby taniej to nie bardzo i tak jak w naszym wypadku za poprawkę trzeba dopłacać, a żeby był to ktoś obcy to po prostu nie zapłąciłabym mu całej kwoty aż nie zrobiłby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 19.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ekipa do dachu to znajomy męża , zrobił tanio i miał być najlepszy w okolicy i nie tylko Okazało się że odwalił kichę bo daszek nad drzwiami wejściowymi jest krzywo wykończony i bedzie przerabiany a za to trzeba zanowu dopłacać Ja uważam, ze czasami ktoś obcy jest lepszy i to znacznie bo moiżesz wymagac a po zanjomości i niby taniej to nie bardzo i tak jak w naszym wypadku za poprawkę trzeba dopłacać, a żeby był to ktoś obcy to po prostu nie zapłąciłabym mu całej kwoty aż nie zrobiłby ok Skoro tak, to chyba znowu zrobię casting na wykonawców, tak jak przy stropie Wtedy wziąłem niesprawdzoną ekipę z ogłoszenia i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 19.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Skoro tak, to chyba znowu zrobię casting na wykonawców, tak jak przy stropie Wtedy wziąłem niesprawdzoną ekipę z ogłoszenia i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o dach ,to radziłbym poszukać sprawdzonej ekipy! Jest zbyt drogi ,żeby ktoś z nim "eksperymętował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Skoro tak, to chyba znowu zrobię casting na wykonawców, tak jak przy stropie Wtedy wziąłem niesprawdzoną ekipę z ogłoszenia i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o dach ,to radziłbym poszukać sprawdzonej ekipy! Jest zbyt drogi ,żeby ktoś z nim "eksperymętował" A czy ktoś nie znajomy tzn od razu experymenty oznacza Ja w miarę postepu budowy coraz cześciej widzę , zę znajo i to wcale nie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts