ania67 20.03.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Andrzejko Najgorętsze pozdrowienia z Okazji Pierwszych Chwil Astronomicznej Wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Bardzo dziękuję Aniu Może nareszcie przyjdzie ta prawdziwa wiosna A co tam u was słychać ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.03.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Hej U nas dzisiaj piękne wiosenne słoneczko Aż chce sie żyć, no i budować, budowac i jeszcze raz budować A z przyziemnych spraw, to jeszcze jest mój mąż- czeka na pracę- i jest nam bardzo miło razem Pozdrawiam Ciebie i całą Twoją Rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Hej Aniu u nas niestety zima trzyma ale to już norma, ze wiosna do nas później przychodzi Ciesz sie, ze wykorzystujecie wspólny czas sympatycznie Przynajmniej taka korzyść z tego, ze mąż nie pracuje Za pożdrówka dzięi wielkie A ja znowu wałkuję od nowa temat kredytu Sytuacja trochę sie u nas zmieniła po powrocie teściowej i nie wiem już czy nie będę sama ciągnąc wszytstkiego latem bez mężą Ale wiem jedno, ze musze szybko mieszkać u siebie Tylko mam masę wątpliwości i rozterek ale myśłe, ze jakoś wszystko sie ułoży Oby Pozdrawiam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 http://img75.imageshack.us/img75/1673/images0ce1.jpg http://img78.imageshack.us/img78/7233/obrazek3ng.jpg ANDRZEJKO Żabko Kochana a co dla Ciebie pociągnąć budowę dalej?? TY SOBIE PO PROSTU PORADZISZ!!!! Na wszelki wypadek przesyłam Ci żabkę z kołem ratunkowym,abyś w razie czego mogła nim rzucać i żabkową klawiaturę abyś w czasie tej wojenno-budowlanej zawieruchy nie zapominała o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kasia tyle żabek u mnie DZięki Pewnie Zaba Gonia będzie chciała je zabrać do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Andrzejko kochana Myślę, że jak się dla wszystkich chce dobrze, to w końcu i tak ktoś na tym ucierpi. Nie da się uszczęśliwić całego świata. Uważam, że Twój mąż ma rację. Powinniście zamieszkać sami.Znam wiele podobnych sytuacji, wierz mi żadne nie maja szczęśliwego zakończenia Ja uważam, że najlepsza jest zawsze rozmowa. Ale co z tego, kiedy jedna ze stron nie przyjmuje do wiadomości rzadnych argumentów Trudno, trzeba walczyć o swoją rodzinę, bo ta jest najważniejsz na świecie.Teściową można zawsze odwiedzić, zaprosić do siebie.Ale jak już zamieszkacie razem trudno będzie zmienić decyzję. Wiem, że masz dobre serce i chcesz dobrze. Myślę jednak, że nie da się w ten sposób W związku z zaistniałą sytuację wzięcie kredytu, dokończenie budowy i zamieszkanie na swoim, bedzie najlepszym rozwiązaniem. Napewno sobie swietnie poradzisz Pozwoliłam o tym Tobie napisać, bo czuję, że bardzo się z tym męczysz. Życzę Tobie duzo spokoju i podjęcia decyzji. Trzymaj się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.03.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Andrzejko jak Zabka będzie chciała żabki to jej też prześlę,kiedyś szukałam żabek mojemu 5 letniemu synkowi i mam ich a mam Te są tylko dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.03.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witaj Andrzejko, dawno mnie u Ciebie nie było i muszę nadrobić zaległości. Czytałam o Twoich dylematach - może to się jakos ułoży, tylko trzeba więcej czasu. Może teściowa chce się czuć potrzebna, po tych paru latach "gdzieś tam" i Jej za jakiś czas minie cały ten entuzjazm i zajmie się własnymi sprawami. Życzę Ci z całego serca aby wszystko weszło na dobrą drogę. Trzymaj się !!!!!! Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.03.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 No nareszcie mogłam nadrobić czytanie moich ulubionych dzienników, andrzejko nie przejmuj się w życiu problemy zazwyczaj same się rozwiązują przy naszym małym udziale A co do kredytu to niestety mnie też nie ominął i musiałam go zaciągać, spoko dasz sobie radę, powodzenia andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.03.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Te są tylko dla Ciebie Kasiu dzięki bardzo Wiem, że masz dobre serce i chcesz dobrze. Myślę jednak, że nie da się w ten sposób W związku z zaistniałą sytuację wzięcie kredytu, dokończenie budowy i zamieszkanie na swoim, bedzie najlepszym rozwiązaniem. Napewno sobie swietnie poradzisz Pozwoliłam o tym Tobie napisać, bo czuję, że bardzo się z tym męczysz. Życzę Tobie duzo spokoju Co do kredytu to masz racje , to chyba najlepsze rozwiązanie Męczę sie straszliwie Aniu a to dlatego, ze nie chce by ktoś przeze mnie cierpiał dzięki bardzo Czytałam o Twoich dylematach - może to się jakos ułoży, tylko trzeba więcej czasu. Może teściowa chce się czuć potrzebna, po tych paru latach "gdzieś tam" i Jej za jakiś czas minie cały ten entuzjazm i zajmie się własnymi sprawami. Życzę Ci z całego serca aby wszystko weszło na dobrą drogę. Soniko i ja na razie daję nam ten czas na jakieś dogadanie sie i ustalenie granic miedzy nami Wiem, ze tak jest jak piszesz i dlatego nie mam serca powiedziec, nie mieszkam z tobą i nie chcę cie w domu swoim Jakoś nie potrafię A swoimi sprawami sie nie zajmie bo ich nie ma i chyba nei chce mieć Ale zobaczymy jak to będzie Niemniej jednak zaproszenie aktulane, jak wykończę to czekam na ciebie No nareszcie mogłam nadrobić czytanie moich ulubionych dzienników, andrzejko nie przejmuj się w życiu problemy zazwyczaj same się rozwiązują przy naszym małym udziale I_ska oby twoje słowa się spełniły Pozdrawiam serdelecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.03.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ja również popieram w całości moje przedmówczynie.....Konsekwecją"dołka" jest górka!!!Po to obnizamy loty,aby z nowym porywem wiatru wzbić się na wyżyny!!! A dylematy???? Któż ich nie ma???? Jestem przekonana że wszysko się ułoży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam nawet nie wiem czy wpisywałam się już, ale dziennik śledzę od jakiegoś miesiąca, jestem pod wielkim wrażeniem ilości komentarzy chyba jesteś w czołówce Nie wiem czy już o tym pisałaś ale jak wyglądały u Ciebie koszty w jakich pieniądzach się zmieściłaś przy stanie surowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.03.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Andrzejko Kochana Dziewczynko sama widzisz jak to wszystko piorunem Ci idzie.Co wezmiesz w łapki już ma jakieś efekty,kredyt proszę jeden dzionek i złożone papierki,ekipa do tynku też się zaraz znajdzie,zobaczysz.Idziesz do przodu jak burza, a że czasami jakieś chmury czy deszcz i piorunek się zaplącze,to nic.Po burzy ZAWSZE ŚWIECI SŁOŃCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 No i stało sie, wczoraj złożyłam wniosek o kredyt mieszkaniowy http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/256933.png My ubezpieczaliśmy dom w Generali za 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 No i stało sie, wczoraj złożyłam wniosek o kredyt mieszkaniowy http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/256933.png My ubezpieczaliśmy dom w Generali za 100zł. no to tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam nawet nie wiem czy wpisywałam się już, ale dziennik śledzę od jakiegoś miesiąca, jestem pod wielkim wrażeniem ilości komentarzy chyba jesteś w czołówce Nie wiem czy już o tym pisałaś ale jak wyglądały u Ciebie koszty w jakich pieniądzach się zmieściłaś przy stanie surowym? nie wpisywałaś się witam stan surowy wyniósł mnie tak około 50 tys Po burzy ZAWSZE ŚWIECI SŁOŃCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No tak ale burz może być krótka albo długa A dylematy???? Któż ich nie ma???? Jestem przekonana że wszysko się ułoży.... No tak I ja mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.03.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 andrzejka muszę chyba przeczytać jeszcze raz Twój dziennik skoro zmieściłaś sie w takich pieniądzach bo ja tej kwoty też nie chcę przekroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 kwota rzeczywiście imponująca, chciałoby sie tyle wydać za tak zawansowaną budowę. No i widzę, że Ciebie również dopadł kredyt. Ależ te banki się na nas wzbogacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 24.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cóż, tyko pozazdrościć, ja stan surowy otwarty zamknąłem kwotą 2,5 x wyższą. Co do ubezpieczenia - to za mieszkanie płacę w tej chwili 280zł (w tym sporo róznych zniżek). Ale to pewnie zależne od standardu mieszkania i "zawartości". pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts