i_ska 24.03.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witamy wśród kredytobiorców, ja też oszcowałam na 100 a wyszło ponad ale mam nadzieję, ze ty to realnie oszcowałaś, bo ja wtedy nie miałam pojęcia o cenach. POWODZENIA w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Andrzejko, ale dałaś czadu...z kredytem-oczywiscie Nigdy mi nie mów, że nie dasz rady ze wszystkim nie uwierzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 muszę chyba przeczytać jeszcze raz Twój dziennik skoro zmieściłaś sie w takich pieniądzach bo ja tej kwoty też nie chcę przekroczyć MOże ja jeszcze raz przeliczę Tak na serio to wszystko było chyba strasznie wyżyłowane i w miarę możliwości najtańsze No i widzę, że Ciebie również dopadł kredyt. Ależ te banki się na nas wzbogacą. No niestety ale kredyt przyspieszy finisz a przynajmniej umożliwi nam wcześniejsze zamieskzanie A banki też muszą na czymś zarobić I dzięki nim nasze marzenia są możliwe w realizacji w miare szybko Cóż, tyko pozazdrościć, ja stan surowy otwarty zamknąłem kwotą 2,5 x wyższą. Co do ubezpieczenia - to za mieszkanie płacę w tej chwili 280zł (w tym sporo róznych zniżek). Ale to pewnie zależne od standardu mieszkania i "zawartości". Gerion ale u ciebbie materiały są o ile dobrze pamiętam z górnych półek Ty piszesz o ubezpieczeniu mieszkania czy domu mam nadzieję, ze ty to realnie oszcowałaś I_ska i ja mam taką nadzieję Andrzejko, ale dałaś czadu...z kredytem-oczywiscie Nigdy mi nie mów, że nie dasz rady ze wszystkim nie uwierzę Aniu wiesz, ze sytuacja mnie do tego zmusiła niejako Ale moze to i dobrze A co do tego dawania rady to chciałabym byś miała rację Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 http://img389.imageshack.us/img389/2884/images7no.jpg Popatrz Andrzejko na te pączki i listki,jak za chwilę pięknie się rozwiną i ucieszą cały świat i TY TEŻ JAK TE PĄCZKI ZACZĘŁAŚ SIĘ ROZWIJAĆ I NIE MA INNEJ DROGI TYLKO DO PRZODU.Dasz radę pączku wiosenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Kasiu jesteś kochana dzieki Zawsze umiesz wszystkich ucieszyć i podnieść na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Na szczęście!! http://img377.imageshack.us/img377/7105/wiosna148cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Ale za to nie dziękuje żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 OK Ty wiesz i ja wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Słyszałem, że masz urodziny!!! To wszystkiego najlepszego!!! http://www.e-kwiaty.pl/photo/tulipany.jpg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.03.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Andrzejko WSZYSTKIEGO LEPSZEGO z Okazjii Urodzinekhttp://img95.imageshack.us/img95/2404/wiosna49al.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Zdrowia zdrowia najlepszości http://d21c.com/AnnesPlace/Spec3/PartyCake2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Wielkie dzięki za kwiaty i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 I ja się dołączam do życzeń Andrzejko STO LAT, STO LAT, STO LAT!!!!!!! spełnienia wszystkich marzeń i szybkiego zamieszkania w domku http://www.flowerstopoland.com/images/b1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 http://www.twojekwiaty.pl/photo/456.jpgWszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 27.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANDRZEJKO niech spełnią sie TWOJE marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Raz jeszcze dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Gratuluje okna i czekam na zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Andrzejko i ja dołączam się do życzeń. Oprócz zdrówka życzę worka kasy, żeby starczyło do końca budowy na wszystko. Z tym oknem dachowym to prezent zrobiłaś sobie sama. Marzyłaś przecież o takim okienku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Gratuluje okna i czekam na zdjecia... Będa a jakże y inaczej ale jeszcze nie widziałam choć dostałam cynk że już wstawione i to tam gdzi echciałam a gdzie podobno nie pasowała za bardzo Szkoda tylko, że u nas dziś deszczyk kropi ale co tam dla dekarzy Z tym oknem dachowym to prezent zrobiłaś sobie sama. Marzyłaś przecież o takim okienku . Na to wygląda Aniu Marzyłam mało powiedziane już prześladowała mnie yśl, ze doma bez tamkiego okna w sypalni to nie to co chcem mieć i że maoże ta cała budowa to tylko dla tego jednego jedynego okna w dachu jest prowadzona Chyba mnie troche ponoszą emocje czasami ale tak bywa no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.03.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Czyżbyś miała urodziny 26 marca? To zupełnie tak jak moje dzieci i szwagier. Życzę w takim razie (trochę późno) zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Pieniążków (może jakiś niespodziewany spadek?), cierpliwości, wytrwałości i radości z budowania. No i rychłego zamieszkania. Przepraszam, że tak bez prezentu, ale nie wiem jak to się robi (znaczy wkleja obrazki) I gratuluję oczywiście okienka w dachu- widok na niebo z sypialni- ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts