andrzejka 29.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 DZięki bardzo za życzenia, urodziny mam 27 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Andrzejko, składam Ci więc spóźnione ale szczere życzenia, abyś następne Urodziny obchodziła już we własnym domku ! Wybrałaś piękne drzwi wejściowe. Cudo !!! A w chwilach zwątpienia pomyśl o tym Forum, bo masz tutaj wielu przyjaciół, którzy są z Tobą ! "Uszy do góry"! Jest dobrze, będzie lepiej i piękniej ! Życzę powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Adriano dzięki Co do drzwi to mam nadzieję,zę takie będą w rzeczywiśtości A co do forum to chyba masz rację dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.03.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No to trzymamy kciukasy za Bankowe Decyzje Kredytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 30.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Gratulacje z okazji okna i urodzin Pochwal się, w jakim banku dostałaś kredyt, na jakich warunkach i ile czekałaś. Pytam, bo mnie mój bank już zaczyna wkurzać, mimo że mam już decyzję o przyznaniu kredytu, ciągle chcą jakichś nowych dokumentów. Jak będą tak dalej zwlekać, to szukam innego banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 31.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jej, dawno nie zagladalem bo ostatnio strasznie duzo mam pracy, a tu tyle zmian! No i przede wszystkim to wymarzone okno połaciowe... super! . Czy uchwyt do jego otwierania jest w górnej części? Jeśli tak (a domyślam się że tak), to można kupić takie specjalne rączki do otwierania gdy się do niego nie dosięga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Gratulacje z okazji okna i urodzin Pochwal się, w jakim banku dostałaś kredyt, na jakich warunkach i ile czekałaś. Pytam, bo mnie mój bank już zaczyna wkurzać, mimo że mam już decyzję o przyznaniu kredytu, ciągle chcą jakichś nowych dokumentów. Jak będą tak dalej zwlekać, to szukam innego banku DZięki Jeśli chodzi o bank to ja tylko i wyłacznie w PKO BP SA Warunki Oprocentowanie 3,14 w CHF na 15 lat, prowizja 1,2%, za darmo spłaty wcześniejsz, całkowita i przewalutowania w nieograniczonej ilości Anpi postrasz, ze wezmiesz gdzie indziej to szybko ci wypłacą Czy uchwyt do jego otwierania jest w górnej części? Jeśli tak (a domyślam się że tak), to można kupić takie specjalne rączki do otwierania gdy się do niego nie dosięga Tak jest na górze DZięki za info na temat tej rączki Na pewno się przyda No to trzymamy kciukasy za Bankowe Decyzje Kredytowe Kasiu dzięki, twoje kciuki pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 31.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Hej Andrzejka Brawo same dobre wieści u Ciebie A na okienka to chyba bedziesz czekać do 5 kwietnia bo do marca to przecież cały rok - żart Super Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Hej , a co to znaczy : to tyle(w dzienniku)Kasiora jest,okno jest,kabelki prądowe leżą TO CIESZYĆ SIĘ TRZEBA I SKAKAĆ AŻ DO NIEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://img96.imageshack.us/img96/2001/kartka13887qh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Hej Andrzejka Brawo same dobre wieści u Ciebie A na okienka to chyba bedziesz czekać do 5 kwietnia bo do marca to przecież cały rok - żart Super Pozdrowionka Dzięki, już poprawiłam Hej , a co to znaczy : to tyle(w dzienniku) Kasiora jest,okno jest,kabelki prądowe leżą TO CIESZYĆ SIĘ TRZEBA I SKAKAĆ AŻ DO NIEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To znaczy, że to tyle Na dziś A co da skakania to chyba zacznę, bo na razie to nie miałam jak, dziś pierwszy dzień w miarę spopkojny DZieci trochę podochodziły do siebie, bo syna to już chcieli do szpitala położyć ale tak nie chciał że nie miałam serca go tam zostawić Za kurczczki dzięki, są super przytulne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 31.03.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 To dobrze że Tobie i dzieciom już lepiej Nie ma to jak zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No to czekam na więcej(może być jutro ) http://img323.imageshack.us/img323/8051/egg167kf.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 31.03.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Anpi postrasz, ze wezmiesz gdzie indziej to szybko ci wypłacą Dokładnie taki miałem zamiar ale... dzisiaj zadzwonił gośc z banku, że jest dla mnie przygotowana umowa. W poniedziałek o 10.00 podpisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniamania 01.04.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Andrzejko! Gratulacje ! Obejrzałam wszystkie zdjęcia.Domek jest super!Pocieszę Cię ,ze w naszej Marysi tez z daszkiem są problemy.Majster zrobił po swojemu (wrrrrrrrrrrr)i chyba tez trzeba będzie przerabiać.Napisz jak juz podejmiesz decyzję co do pieca ,bo chyba jestesmy na podobnym etapie.Jaki taras planujesz ?zmienisz cos czy zostawisz jak w projekcie?I gdzie planujesz pralkę (w ktorym miejscu łazienki?POzdrawiam Cię i przesyłam dużooooooo energii z błotnistego placu budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.04.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Anpi postrasz, ze wezmiesz gdzie indziej to szybko ci wypłacą Dokładnie taki miałem zamiar ale... dzisiaj zadzwonił gośc z banku, że jest dla mnie przygotowana umowa. W poniedziałek o 10.00 podpisuję! Czyżby wyczuł twoje intencje trzymam kciuki za szybkie podpisanie i przelanie pieniążków na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 trzymam kciuki za szybkie podpisanie i przelanie pieniążków na konto Dzięki Może wreszcie Cię dogonię a plany mam ambitne - wprowadzić się na jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Andrzejko! Gratulacje ! Obejrzałam wszystkie zdjęcia.Domek jest super!Pocieszę Cię ,ze w naszej Marysi tez z daszkiem są problemy.Majster zrobił po swojemu (wrrrrrrrrrrr)i chyba tez trzeba będzie przerabiać.Napisz jak juz podejmiesz decyzję co do pieca ,bo chyba jestesmy na podobnym etapie.Jaki taras planujesz ?zmienisz cos czy zostawisz jak w projekcie?I gdzie planujesz pralkę (w ktorym miejscu łazienki?POzdrawiam Cię i przesyłam dużooooooo energii z błotnistego placu budowy! Dzięki Aniamania Jeśli chodzi o daszek to szczerze powiedziawszy nie jest taki o jakim myślałam ale cóż może jeszcze jakoś go upiekszymy Jesli chodzi o piec to ja upierałam sie na piec na palliwo stałe z podajnikiem -wygoda jak męża nie bedzie -ale spec który ma robić nam c.o. odradza, że niby róznica w cenie znaczna a wcale nie jest to takie cudo i poprzestaniemy chyba na piecu na paliwo stałe bez podajnika ale takim do którego bnioe trzeba zaglądać co 2 godziny O firmie nie pisze bo to jedna z lokalnych firm bedzie najpewniej i nie jesteśmy zresztą do końca zdecydowani która Jeśli chodzi o taras to nie myślałam jeszcze o konkretach ale chyba nie będzie taki fantazyjny tylko może prostrzy trochę Pralka jest u nas zaplanowana w górnej łazience po lewej stronie od drzwi w samym rogu , po prawej przy kominie prysznic po lewj od drzwi umywalka i pralka, myślę o zabudowaniu pralki jkaś scianką z luksferów albo z glazury i żeby nad pralką były jakies półeczki czy coś takiego Za eergię z błotnistego placu dziękuję pięknie A błoto no cóz u nas tez jest wszedzie ale to chyba teraz jego wielkie 5 minut Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 trzymam kciuki za szybkie podpisanie i przelanie pieniążków na konto Dzięki Może wreszcie Cię dogonię a plany mam ambitne - wprowadzić się na jesieni. Jak ambitne to muszą być zralizowane Anpi damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.04.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Okienko : cud,miód i malinahttp://img223.imageshack.us/img223/8895/egg121pc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Okienko : cud,miód i malina http://img223.imageshack.us/img223/8895/egg121pc.gif Kasia ty jesteś wprost rozbrajająca i jedyna w swoim rodzaju i niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts