Żelka 01.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Andrzejko, okno w sypialni ladne, a jaki dach piekny teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.04.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Obawiam się , że moi panowie mają mnie za zołzę i to taką super zołzę. Ale jeszcze się taki nie urodził kto by wszystkim dogodził http://img89.imageshack.us/img89/8610/grass8jg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Okienko w sypialni pierwsza klasa. Co do daty wstawiania okien to wszystko będzie dobrze bo to dobra data . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jak ambitne to muszą być zralizowane Anpi damy radę Pewnie! A Wy kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 01.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Gwieździste niebo w sypialni! -piękna perspektywa! Daje do myślenia........ Chyba też się na to zdecyduję. Szybko załatwiłaś ten kredycik-teraz możesz poszaleć!!!!-powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jak ambitne to muszą być zralizowane Anpi damy radę Pewnie! A Wy kiedy planujecie przeprowadzkę? Myślę, że pózną jesienią nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Gwieździste niebo w sypialni! -piękna perspektywa! Daje do myślenia........ Chyba też się na to zdecyduję. Zachęcam takie okno w sypialni to chyba super rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.04.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ach te widoki,sprężajcie aby się jak najszybciej cieszyć tymi widoczkami na codzień.http://img221.imageshack.us/img221/3792/egg126el.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 02.04.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Widoczki "dachowe" super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Andrzejka bardzo się cieszę z Twojego okienka,nie będziesz żałować , gwiazdy są piekne, deszczyk miło pobrzękuje poprostu super Trzymam mocno kciukasy żeby wszystko poszło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Gratulacje z okazji kredytu!!! To bardzo fajne mieć pieniądze i dobrze wiedzieć na co je wydawać! A okno w sypialni na pewno bardzo fajnie się sprawdzi. Latem niebo jest taaaakie wygwieżdżone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ja również przyłączam się do GRATULACJI!!! Okienko pierwsza klasa!!! Wyobraź sobie jak pierwsze promyki słońca smyrają łagodnie w buźkę...Wstawaj Andrzejko..wstawaj...nastał nowy dzień....POEZJA! Ale muszę przyznać że jestem zaskoczona widokiem z owego! Z dotychczasowych zdjęć, mozna by wywnioskować że chałupka powstaje gdzieś na uboczu...Z dala od miasta..Na głuchym odludziu...A tu!!!Cóż ja widzę ..cała aglomeracja w zasięgu wzroku...Kapitalnie! Z jednej strony wywczasy..z drugiej wszędzie blisko!!! Wymarzone miejsce każdego inwestora!!!! NO..NO..NOO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzięki wam wszyskim za dobre słowa Bardzo bardzo Ciesze sie, zę nie uznaliscie,że te moje okienko to zwykły wymysł chorego umisłu Alfreda dom jest na uboczu rzeczywiście, to ostatnia działka w ostatniej ulicy na osiedlu Z jednej strony widok na miasto a z drugiej na pola moje cudne które beda sie zmieniały zgodnie z porami roku a nie ma nic piękniejszego jak to widziec na bieżaco a nie z doskoku te zmiany Już widze falujące łany zbóż lub palące sie na kartoflisku suche liście i badyle Ależ sie rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.04.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Andrzejka bardzo miło się czyta takie optymistyczne wieści - tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.04.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Andrzejko hej ruszyliście z kopyta, czekamy na zdjątka, mogą być kabelki itp. Gorąco kibicujemy i kciuki oczywiście trzymamy http://img112.imageshack.us/img112/2721/egg161uq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.04.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Andrzejko bardzo mnie cieszą Wasze "postępy budowlane" Super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Dzięki dziewczyny Okna wstawione ale jeszcze nie widziałam Jak zwykle z czymś problem a mianowicie z piaskiem do tynkowania a jutro tynkarz wkracza tylko, że tego piasku nie ma Załamka, A ogólnie to czuję sie marnie bo jestem chora, łamie mnie w kościach, mam gorączkę a i tak w pracy musze być. Więc garśc tabletek i działamy jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.04.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 bidulko życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No wracaj szybciutko do zdrowia, bo wiosna idzie i domek trzeba wykańczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.04.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Andrzejka co to za numery tym chorowaniem??? Ty masz domek szykować a nie rozkładać się.PROSZĘ SIĘ ZMOBILIZOWAĆ I WYZDROWIEĆ : RAZ, DWA, TRZY I JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!! http://img222.imageshack.us/img222/4231/gazetki020r28gi.gif Ty jesteś Miś a ja Krzyś i zdrowiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts