Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja również przyłączam się do GRATULACJI!!! Okienko pierwsza klasa!!!

Wyobraź sobie jak pierwsze promyki słońca smyrają łagodnie w buźkę...Wstawaj Andrzejko..wstawaj...nastał nowy dzień....POEZJA! :lol:

Ale muszę przyznać że jestem zaskoczona widokiem z owego! Z dotychczasowych zdjęć, mozna by wywnioskować że chałupka powstaje gdzieś na uboczu...Z dala od miasta..Na głuchym odludziu...A tu!!!Cóż ja widzę ..cała aglomeracja w zasięgu wzroku...Kapitalnie! Z jednej strony wywczasy..z drugiej wszędzie blisko!!! Wymarzone miejsce każdego inwestora!!!! NO..NO..NOO....

:p :p :p

Dzięki wam wszyskim za dobre słowa :p :p :p

Bardzo bardzo 8)

Ciesze sie, zę nie uznaliscie,że te moje okienko to zwykły wymysł chorego umisłu :roll: :roll: :-? :oops:

Alfreda dom jest na uboczu rzeczywiście, to ostatnia działka w ostatniej ulicy na osiedlu :p

Z jednej strony widok na miasto a z drugiej na pola moje :roll: cudne 8) które beda sie zmieniały zgodnie z porami roku a nie ma nic piękniejszego jak to widziec na bieżaco a nie z doskoku te zmiany :-?

Już widze falujące łany zbóż lub palące sie na kartoflisku suche liście i badyle 8) 8) :roll: :roll:

Ależ sie rozmarzyłam :roll: :roll: :roll: 8)

Dzięki dziewczyny 8)

Okna wstawione ale jeszcze nie widziałam :(

Jak zwykle z czymś problem a mianowicie z piaskiem do tynkowania a jutro tynkarz wkracza tylko, że tego piasku nie ma :-?

Załamka,

A ogólnie to czuję sie marnie bo jestem chora, łamie mnie w kościach, mam gorączkę a i tak w pracy musze być.

Więc garśc tabletek i działamy jakoś 8) :wink: