rafałek 06.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 To mi wygląda na dezercję A czy Wiesz co za to grozi? Zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.04.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 DZięki, Kasiu moge byc cały czas tym misiem Rafałek jak tam dezercja Po prostu dopadły mnie zarazki wszechobecne i już ale ze mna nie tak łatwo walcze do upadłego z nimi Powiedzcieczemu jak cos potrzebujemu pilnie to inni z nas zdzierają kasę bez skrupułów Za 6 ton piasku do tynkowania gośc zażyczył sobie 250 PLN A inny za 16t - 420 PLN Moim zdaniem to szok No ale całe szczęscie, ze tan piasek bedzie Teraz tylko tynkarz nawalił i przesunął swoje przyjscie na poniedziałek Za to jutro brat będzie kończył elektrykę Wrażenia z wizytacji okien takie sobie Teraz domek przypomina mi chatkę Baby Jagi Jakieś takie małe te okna powychodziły Szczególnie te z łuczkami Z dołu po 10 cm pozostawiali niby na parapety Moze z czasem moje wrażenia będą bardziej pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.04.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 http://img98.imageshack.us/img98/2079/gazetki020r28wu.gifNo to masz i dość marudzenia bo Ci wkleję małpy jak kiedyś kzeMoja koleżanka zza oceanu napisała mi ostatnio że ŻYCIE JEST PIĘKNE ALE NIE ZAWSZE JEST ŁATWE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Andrzejka dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Andrzejko - oby się dobrze zdrowiało:http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 DZięki Rafałek hajne te kwaczki Kasia a ta kolezanka to chyba strasznie mądra BO PRAWDĘ POWIEDZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 andrzejko juz tyle sie u Was dzieje. Bardzo fajnie, tylko do przodu, bedziemy kibicowac, a jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 07.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Wrażenia z wizytacji okien takie sobie Teraz domek przypomina mi chatkę Baby Jagi Jakieś takie małe te okna powychodziły Szczególnie te z łuczkami To cała MARYSIA ! -przecież miała być jak z bajki!!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Andrzejko, ale numer z tym piaskiem . To ten szef nie może trafić na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Andrzejko Kochana koleżanka mądra jest i to bardzo ale to dlatego że dostała parę lekcji od życia.Buziaki i pozdrowienia,a jak piasek za darmo to bym taczkami powoziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Andrzejko, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że choróbsko poszło już sobie daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.04.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Andrzejko 15 kwietnia w sobotę o 20 będzie mój ulubiony film pt"Nigdy w życiu", który gorąco polecam paniom budowniczym.http://img475.imageshack.us/img475/7533/bunny113oi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No nareszcie Marysia z okienkami Bardzo ładnie. Mi okna wydają się ok Andrzejko, Twoje wrażenia sie zmienią, jak będzie elewacja, parapety... No właśnie, a jaki kolor elewacji planujecie? Pozdrawiam serdeczniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Andrzejko, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że choróbsko poszło już sobie daleko. Trochę lepiej , dzięki To cała MARYSIA ! -przecież miała być jak z bajki!!! miała być z bajki ale nie być kurzą chatką Nie tak na serio to chyba zaczynam się przyzwyczajać troche jak piasek za darmo to bym taczkami powoziła Ja tam wolę stracić niż za darmo mieć ten piach Andrzejko 15 kwietnia w sobotę o 20 będzie mój ulubiony film pt"Nigdy w życiu", który gorąco polecam paniom budowniczym. Będę oglądać dzięki za info No właśnie, a jaki kolor elewacji planujecie? Myśleliśmy o żółtym wklejałam kiedyś przy okazji dachu fotki ale zaraż wrzucę znowu Teraz mi sie wydaje,ze może jakiś piaskowy bardziej czy beżyk Coś bardziej naturalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Myślałam o czymś takim ale teraz soię zastanawiam http://manka.photosite.com/~photos/tn/327_348.ts1131292724437.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Myślę, że piaskowy lub beżyk byłyby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Andrzejko jak ślicznie Marysia z okienkami wygląda,niby zalotna panna oczkami mruga.Kolory elewacji w zestawieniu z kolorem dachu bardzo mi się podobają http://img112.imageshack.us/img112/8930/bunny148oq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Myślę, że piaskowy lub beżyk byłyby ok Aniu co u ciebie słychac Jak budowa, mąż Kasiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Andrzejko! Masz juz okna! GRATULUJĘ! Twój domek z tymi okienkami wygląda jakby patrzył....widać że zadowolony... http://manka.photosite.com/~photos/tn/420_348.ts1144521225796.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Andrzejko ślicznie u Was wygląda teraz jak już są okna. Nie obawiaj się tej przestrzeni, zobaczysz jak będzie Ci wygodnie. Ja uwielbiam przestrzeń, nie dużo mebli i dużo powietrza i miejsca do poruszania się...Teraz mnie wkurza jak musze okna w sypialni i u dziecka pokoju zamykać wchodząc na łóżko. Jeśli chodzi o kolor elewacji to żółty będzie ładny przy tym dachu jaki macie, tylko weźcie trochę jaśniejszy niż ten co tu jest na zdjęciu, bo ten to taki trochę zabrudzony. Marta ma ładny kolor, popatrz w jej dzienniku, taki ciepły żółty i troszeczkę jaśniejszy niż ten. To tylko taka propozycja, ciekawe czy też tak uważasz. Powodzenia z tynkami, trzymam kciuki i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts