kasia64 09.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Andrzejko jak fajnie że Marysia jest już okabelkowana.A ta przestrzeń jest wspaniała - pomyśl to swoboda i wolność, która tak dobrze wpływa na nas.http://img101.imageshack.us/img101/457/ebasket40ic.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.04.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Andrzejko przestrzeń jest przecudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marzę o dużej przestrzeni wink: Już niedługo bedziesz miała tynki Naprawde niedługo zamieszkasz- czego Tobie z całego serca zyczę A u nas Mąż ma jechać do pracy po świetach -zobaczymy jak to sie uloży Cały czas mamy nadzieję, ze uda sie nam w tym roku postawić stan surowy Na budowie wiosenne porządki, w piwnicy i na działce. Posadziliśmy troche drzewek W środę lub czwartek ma przyjechac silka No i najwazniejsze- uwaga, chwalę się- Chodzę na kurs nauki jazdy Pozdrawiam cała rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.04.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 No..No...NOO.... Cóz widzę!!! Domek ma kabelki, okienka...Prace do przodu wyrwały!!! GRATULACJE!!!! A przestrzenią się "nie martw" Zagospodarujesz ją w każdym calu!! Bez dwóch zdań!!! Zresztą po tynkach jakoś tak inaczej się w środku robi......Bardziej przytulnie, ustawnie, ale też powierzchnia jakby się ciutkę kurczy!!! Ja bardzo długo po włościach łaziłam i marudziłam- Po co mi taka landara??? Trza było mniejszy domek postawić?!- Ale teraz zdecydownie zdanie zmieniłam!!Np. w sypilni ( naszej) upakowałam wszysko ( oczywiście wirtualnie) i komunikacji między sprzętami jakoś tak tycio się zrobiło!!!! Nawet działka ( 1 500m) wydaje mi się niezaduża!!Tak jakoś szybko się kończy....A miała być " taka wypasiona "Ale myślę że doszło do tzw. oswojenia oka!!! Swoje też oswoisz i to szybciej niż się spodziewasz!!! Powodzenia w boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 andrzejko widzę, że dom rośnie w potęgę, fajnie, że już ci robią elektrykę, ja też powoli acz cierpliwie czekam na elektryka. Jeżeli chodzi o gromne pokoje mam to samo spostrzeżenie u siebie, chodze po pomieszczeniach i zastanawiam się po co mi takie duuuuuużżżżżżżżże pomieszczenia, ale potem zaraz się cieszę, wiesz ja wychowana do 22 roku życia w 41m2 mieszkaniu na 12m2 razem z bratem a teraz tyle przestrzeni. Andrzejko spoko zobaczysz jak później będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Andrzejko, widzę, że pracujecie pełną parą. Okna wstawione, elektryka zrobiona, tynki na dniach. Bardzo sprawnie Wam to poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Andrzejak w przestrzeniach jest SUPER Jest czym oddychać, wszystko ma swoje miejsce a sprzątnie jest o wiele prostrze pomimo większej powierzchni Zobaczysz jak zamieszkasz to się będziesz zastanawiała jak Ty do tej pory się mieściłaś Bardzo mi się podoba Marysia z oknami jak oczka mrugająca i zapraszająca przyjaźnie do środka Trzymam kciuki za postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 09.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Pierwszym dziennikiem na który natrafiliśmy na forum muratora był ........ Dziennik Andrzejki. Dokładnie tak ! A wszystko to miało miejsce kilka miesięcy temu. U nas myśl o budowaniu dopiero wtedy dojrzewała. Czytając Wasz dziennik i śledząc wasze perypetie budowlane przekonaliśmy się że jednak warto spróbować. Zaczynamy w maju. Trzymajcie za nas kciuki tak i my trzymamy cały czas za Was!!! Zapraszamy do odwiedzenia świeżo założonego przez nas dziennika. Pozdrawiamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Przerażają Cię przestrzenie? Dziewczyno, teraz masz dopiero pole do popisu. Jak tam można poszaleć. A do tych metrów pewnie szybciutko przywykniesz, optycznie zmniejszy się jeszcze po tynkach i malowaniu, a jak już wstawisz meble... Pajęczynka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Twój domek z tymi okienkami wygląda jakby patrzył....widać że zadowolony Może masz rację Jeśli chodzi o kolor elewacji to żółty będzie ładny przy tym dachu jaki macie, tylko weźcie trochę jaśniejszy niż ten co tu jest na zdjęciu, bo ten to taki trochę zabrudzony. Marta ma ładny kolor, popatrz w jej dzienniku, taki ciepły żółty i troszeczkę jaśniejszy niż ten. To tylko taka propozycja, ciekawe czy też tak uważasz. Powodzenia z tynkami, trzymam kciuki i czekam na zdjęcia. Musze koniecznie zobaczyć ten kolor u Martki, dawno u niej nie byłam Za kciuki dzięki Tynkarz nas trochę wykręcił, miał od dzisiaj robić a przyjechał powiedzic że nie będzie bo musi skończyc gdzie indziej jeszcze dwa dni mu zostało, ale jutro ma przysłać syna na obryzg Tynki strasznie nam sie slimaczą, a druga rzecz , piasek został przywieziony ale znowu zły Mąż gdzieś na dzikiej żwirowni wynalazł taki co niby ma sie nadawać i bedzie woził jakąś przyczepką traktorem z przyszłym teściem znajomego naszego dobrego No i najwazniejsze- uwaga, chwalę się- Chodzę na kurs nauki jazdy Aniu ale mnie zaskoczyłaś Brawo , super, czadowo I jak ci idzie, w prządku Trzymam kciuki za kurs, pracę meża i oczywiście stan surowy w tym roku Ja bardzo długo po włościach łaziłam i marudziłam- Po co mi taka landara??? Trza było mniejszy domek postawić?!- Alfreda czyli twierdzisz, że to normalne na tym etapie a potem juz robi sie wszystko normalne ja też powoli acz cierpliwie czekam na elektryka. I_ska wiem co to czekanie- chyba najgorsza rzecz jaka jest w czasie budowy Życzę oby jak najszybciej przyszedł i kabelki polożył Andrzejko, widzę, że pracujecie pełną parą E tam zaraz pełną, można by jeszcze klika rzeczy na raz zrobić ale mąż marudzi, ze dużo zamieszania Ja bym już zamówiła równanie placu, może coś jeszcze Zobaczysz jak zamieszkasz to się będziesz zastanawiała jak Ty do tej pory się mieściłaś Jak to ładnie brzmi- jak zamieszkamy Aga wierzę ci bo masz to już za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Pierwszym dziennikiem na który natrafiliśmy na forum muratora był ........ Dziennik Andrzejki. Dokładnie tak ! A wszystko to miało miejsce kilka miesięcy temu. U nas myśl o budowaniu dopiero wtedy dojrzewała. Czytając Wasz dziennik i śledząc wasze perypetie budowlane przekonaliśmy się że jednak warto spróbować. Zaczynamy w maju. Trzymajcie za nas kciuki tak i my trzymamy cały czas za Was!!! Zapraszamy do odwiedzenia świeżo założonego przez nas dziennika. Pozdrawiamy serdecznie! Ciesze sie , że lektura mojego dziennika sprawiła, ze pomyśleliście, ze warto spróbować Trzymam oczywiście za was kciuki i nie omieszkam odwiedzić dziennika Pozdrawiam sedeczenie Pajęczynka pierwsza klasa Mi tez się podobają te kabeleczki Co do przestrzeni to pewnie macie rację, ze oko usi sie oswoić z tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Andrzejko, dzięki za kciukasy Narazie sama teoria. Ale sie zawzięłam, strach minął. Sama jestem zaskoczona, że się w końcu zdecydowałam Ale dla mieszkania w domku zrobię wszystko Mam nadzieję, że tynki zaczniecie jak najszybciej. Napewno bedzie dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Sama jestem zaskoczona, że się w końcu zdecydowałam Ale dla mieszkania w domku zrobię wszystko Teraz to ci wierzę, ze dla domku wszystko zrobisz bo wiem, ze to wcale nie tak łatwo się przełamać z tą nauką jazdy, tym bardziej cię podziwiam i sie cieszę Aniu Zuch dziewczyna z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 10.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Andrzejka jak chodzę teraz po domu to się zastanawiam gdzie ja te rzeczy upychałam na tych 41 metrach. W końcu mozna oddychać pełną piersią Trzymam kciukasy za tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 11.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Wreszcie trafiłam do komentarzy i przy okazji poczytałam o przestrzeni - teraz mamy 55 m2... Zamierzamy dwa pokoje na górze połączyć w jeden - syn będzie miał "trochę" więcej przestrzeni... ale tak czy inaczej domek na mały nie wygląda..... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Aby usunac wpis z dziennika Andrzejki, trzeba tam zerknac i w prawym gornym rogu swojego postu kliknac na krzyzyk, po czym jak usunie sie jeden to tak zrobic z drugim tez, a potem i Kasia swoj tez bedzie mogla usunac... Jajcarne te baby, wpisac sie w dzienniku! p.s. Mi tez sie zdarzylo ale sie w miare szybko polapalam i usunelam, tylko juz nie pamietam gdzie tak narozrabialam, u kogo... Andrzejko, gosci masz, to najwazniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wreszcie trafiłam do komentarzy Pięknie już wygląda Twój domek (chociaż naszym zdecydowanym faworytem jest Julka w zielonych okularach ) My mamy nadzieje zacząć koniec czerwca poczatek lipca. Oglądając Twoje zdjęcia i Soopla "marysia "wydaje się taka duża! Jest nas trzy osoby... ale przy tym ma wszystko, czego nam trzeba. Andrzejko, jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia wewnątrz domku wklej proszę! I napisz skad te wrażenie wielkości pozdrawiamy serdecznie (to, co było w dzienniku... ) - myślę, że Zelijka też będzie usatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No pewnie, ze tak! Juz mi dobrze! A jak przy okazji tez i cos pomoglam to jeszcze lepiej... Andrzejko jak tam tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Andrzejka czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Andrzejko, gosci masz, to najwazniejsze... Tacy mili goście są super, nawt jeśli w dzienniku Andrzejko, jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia wewnątrz domku wklej proszę! I napisz skad te wrażenie wielkości pozdrawiamy serdecznie (to, co było w dzienniku... ) Ave! zdjęć mam masę więc wkleję napewno Wrażenie wielkości skąd samam nie wiem teraz mieszkamy we 4 dwóch małych pokoikach 8 i 9 metrowym jeden zajmuje syn, w drugim my z mężem i córka w łóżeczku i to pewnie stąd to wrażenie ogromu nowego domu. W bloku zresztą kuchnia i łazienka też są małe Największy pokój zajmuje teściowa ale tego nie zaliczam do naszych pomieszczeń Dzięki za wykasowanie postu z dziennika Andrzejko jak tam tynki? Nie widziałam ale z tego co mówił mąż jakoś idzie tylko tynkarz narzeka, ze kable odstają i mogą być widoczne Mąż dziś dalej woził piasek z tej dzikiej żwirowni z lasu Andrzejka czekam na fotki Oczywiście że będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts