Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko, wszystkiego dobrego, spokojnych świąt dla Ciebie i całej rodziny.

Andrzejko szczerze to trochę dużo masz do załatwienia przed wprowadzeniem ale chcieć to móc.Trzeba się sprężyć na MAXA.Jeżeli nie spróbujesz nie przekonasz się czy to możliwe.Ja myślę, że jeżeli nastawisz się na przeprowadzkę to dasz radę.Musisz wszystko inne olać i skupić wszystkie myśli i działania na dążeniu do przeprowadzki i jeżeli nawet będzie to na wariackich papierach to się uda - ja w to wierzę.BĘDĘ TRZYMAĆ KCIUKI ZA WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Myślę, że teraz wiosna, ciepło już, więc uda Ci się. Nie każdy lubi mieszkać na placu budowy, ale jak trzeba to trzeba. Np. moja małżonka ciągle powtarza, że wprowadzi się dopiero jak wszystko będzie zrobione, włącznie z ogrodzeniem i kostką na podwórku. Chyba będziemy mieszkać osobno przez pewien czas :lol:

Andrzejko Czytając Twój plan.....Wszystko zależy od nasilenia determinacji...Jak już zapewne tu i ówdzie czytałaś, jedni wprowadzają się gdy domek na cacy wykończony, a drugim nic nie przeszkadz!!Ani zwały betonu, gliny na podwórku, tymczasowego bytowania i wszędobylskiego kurzu!!!( Ja do tych drugich należę) Ważne że już u siebie!!! Ale pomijając wszystko myślę że plan nie jest zły!! Bo nawet jak już włożysz kupę kasy w materiały wyposażenie, to i tak trzeba pilnować, coby nóżek nie dostały...Chyba że u Was spokojna okolca i problem nie istnieje>>>

Trzymam kcikasy aby wszystko zgodnie z planem się zrealizowało..

Acha zapomniałaś o.....szampanie!!!! :lol: :lol: