kasia64 25.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Twoje postępy robót w domu są powalające - lepiej powoli zacznij pakowanie.Panowie wykończeniowcy ruszyli z kopyta - oczka się radują. Trzymam kciuki oczywiście CAŁY CZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 I żeby było jasne: JA TEŻ PODGLĄDAM- chyba po to też jest to forum. Między innymi u Ciebie andrzejko. Wiele można się nauczyć i uniknąć błędów, które przydarzyły się innym. Dzięki za umożliwienie podglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Andrzejko! Ciesze sie , że humor Ci dopisuje. Piekne grzejniczki łazienkowe i brama garażowa, tylko...... Taka jedna wzięła i się wpakowała przed obiektyw Weź jej powiedz, żeby sie troche przesuneła... ps.Wyglądasz tak świeżo i wiosennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Andrzejka nawet nie wiesz jak się cieszę że piszesz takie radosne posty, trzymam mocno kciukasy i pakuj się pakuj Co do wiary to się nie martw ja do dzisiaj nie wierzę że nam się udało a mój mąz cały czas mówi że czuje się jak na wczasach z tą różnicą że do parcy musi chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Andrzejko, taka śliczna brama, to i ochrona musi być Super, a przeprowadzka coraz bliżej Jest bardzo, bardzo dobrze Pozdóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.04.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 andrzejko, ja też się tak cieszyłam jak mi bramę zamontowali, całą noc z wrażenia nie spałam, śliczna ta Twoja brama zazdroszczę ci tynków też bym już chciała mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Syn oglądał Twoje zdjęcia i stwiedził, że małe te pokoje stąd moja prośba, bo chcemy mu ten pokoik zmniejszyć o 1 m, żeby zrobić na korytarzu bibliotekę Wkleję to zdjęcie na pewno tylko nie znalazłam wczoraj odpowiedniego które by naprawdę oddawało wielkośc pomieszczenia, a jesli chodzi o bibliotekę to myślę ż enie będzi etu szkody dla pokoju a pomysł dobry Syn oglądał Twoje zdjęcia i stwiedził, że małe te pokoje stąd moja prośba, bo chcemy mu ten pokoik zmniejszyć o 1 m, żeby zrobić na korytarzu bibliotekę Kasiu na razie sie powstrzymuje bo to moze byc stresujący dla mnie też bardzo moment Bo co moje a co nie, czy to co kupiłam za swoje to moje czy też nie Szczerze mówiąc to sie obawiam tego ale chyba lepiej wcześniej wiedziec na czym sie stoi Dzięki za umożliwienie podglądania. Tabaluga a podglądaj ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Andrzejko OK tylko się nie stresuj,prój do przodu z wykończeniem a kciuki mocno trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.04.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Weź jej powiedz, żeby sie troche przesuneła... ps.Wyglądasz tak świeżo i wiosennie... Ale ta zołza nie słuch wcale Ja swieżo i wiosennie Dzięki Co do wiary to się nie martw ja do dzisiaj nie wierzę że nam się udało a mój mąz cały czas mówi że czuje się jak na wczasach z tą różnicą że do parcy musi chodzić Aga wiesz, ze ja jak pomyśle sobie jak to będzie jak już zamieszkamy to też jakoś mi sie kojarzą wakacje i wypoczynek A praca to tylko bedzie taki mały przerywnik w tym naszym wypoczywaniu taka śliczna brama, to i ochrona musi być Aniu i ja tak myśle I_ska co do tynków to chyba we wszytkim trzeba swoje odczekac ale ci życze jak najszybciej Andrzejko OK tylko się nie stresuj,prój do przodu z wykończeniem a kciuki mocno trzymam Tak jest i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Andrzejko Z wiadomej okazji:http://www.mlodejparze.pl/pliki/img/bukiety/kosz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nie wiem co to okazja ,ale WSZYSTKIEGO LEPSZEGO ANDRZEJKO!!!!!http://img260.imageshack.us/img260/579/andelesruzema5ju4zo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Wow, dzięki dziewczyny, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 OOOOO też wszystiego najlepszego! taki piękny dzień mamy! Jesteś faktycznie niesamowita! mam trochę wyrzuty sumienia , że mimo wszystko zamiast zajmować się tylko domem,masz czas i chcesz (!) wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jesteś faktycznie niesamowita! mam trochę wyrzuty sumienia , że mimo wszystko zamiast zajmować się tylko domem,masz czas i chcesz (!) wklejać zdjęcia Na wszystko jest czas a jak nie ma to nie robię czegoś Zajmowac sie domem to na razie nie mam co, diopiero za jakoś czas zacznę to robić jak już swoje prace zakończą ci co teraz działaja Dzięki za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Syn oglądał Twoje zdjęcia i stwiedził, że małe te pokoje stąd moja prośba, bo chcemy mu ten pokoik zmniejszyć o 1 m, żeby zrobić na korytarzu bibliotekę Ave! wklejam wszystkie fotki jakie znalazłam z tym pokojem http://manka.photosite.com/~photos/tn/408_348.ts1143965854796.jpg Widok od strony balkonu. http://manka.photosite.com/~photos/tn/496_348.ts1145900937390.jpg Też od strony balkonu z tykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, coraz więcej i coraz piękniej u Ciebie ! Brawo ! Kredycik pozwoli Wam iść z pracami naprzód. Cierpliwości, wszystko jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej i jeszcze ładniej ! Trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.04.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wklejam wszystkie fotki jakie znalazłam z tym pokojem Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejka coraz ładniej u Was Trzymam mocno kciukasy. I zapytam kiedy mąż wyjeżdża ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 I zapytam kiedy mąż wyjeżdża ???? Powinien 1 maja ale ubłagałam go na 7 maja Mam nadzieję , ze sie wyrobimy Jak nie to urlop i sama pilnuję prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzięki za zdjątka..... Bardzo mi się podoba widok na domek z oddali...Taka przyjazna przystań!!I pomimo że mniejszy od sąsiada, to tak jakoś sielsko, zapraszająco Wasza chawira się prezentuje!!! Fajnie że nowe sprzęty, urządzenia się pojawiają!!! pamiętam jak serce raduje każdy nowy element wyposażenia!!! Na tym etapie, każdy dzień przynosi jakąś miłą niespodziankę!!! I DOBRZE!!! TAK MA BYĆ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts