Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejka nawet nie wiesz jak się cieszę że piszesz takie radosne posty, trzymam mocno kciukasy i pakuj się pakuj :)

Co do wiary to się nie martw ja do dzisiaj nie wierzę że nam się udało a mój mąz cały czas mówi że czuje się jak na wczasach z tą różnicą że do parcy musi chodzić :o :roll:

Syn oglądał Twoje zdjęcia i stwiedził, że małe te pokoje stąd moja prośba, bo chcemy mu ten pokoik zmniejszyć o 1 m, żeby zrobić na korytarzu bibliotekę

Wkleję to zdjęcie na pewno tylko nie znalazłam wczoraj odpowiedniego które by naprawdę oddawało wielkośc pomieszczenia, a jesli chodzi o bibliotekę to myślę ż enie będzi etu szkody dla pokoju a pomysł dobry 8)

Syn oglądał Twoje zdjęcia i stwiedził, że małe te pokoje stąd moja prośba, bo chcemy mu ten pokoik zmniejszyć o 1 m, żeby zrobić na korytarzu bibliotekę

Kasiu na razie sie powstrzymuje bo to moze byc stresujący dla mnie też bardzo moment :-? :-? :-?

Bo co moje a co nie, czy to co kupiłam za swoje to moje czy też nie :roll: :roll:

Szczerze mówiąc to sie obawiam tego ale chyba lepiej wcześniej wiedziec na czym sie stoi :roll: :roll: :roll:

Dzięki za umożliwienie podglądania.

Tabaluga a podglądaj ile chcesz :p :p

Weź jej powiedz, żeby sie troche przesuneła...

ps.Wyglądasz tak świeżo i wiosennie...

Ale ta zołza nie słuch wcale :-? 8) :wink:

Ja swieżo i wiosennie :roll: :roll: :roll:

:oops: :oops: :oops:

Dzięki :wink: :wink: 8) 8)

Co do wiary to się nie martw ja do dzisiaj nie wierzę że nam się udało a mój mąz cały czas mówi że czuje się jak na wczasach z tą różnicą że do parcy musi chodzić

Aga wiesz, ze ja jak pomyśle sobie jak to będzie jak już zamieszkamy to też jakoś mi sie kojarzą wakacje i wypoczynek :roll: :roll: :wink:

A praca to tylko bedzie taki mały przerywnik w tym naszym wypoczywaniu :wink:

taka śliczna brama, to i ochrona musi być

Aniu i ja tak myśle :wink:

I_ska co do tynków to chyba we wszytkim trzeba swoje odczekac :-? :-?

ale ci życze jak najszybciej 8) 8)

Andrzejko OK tylko się nie stresuj,prój do przodu z wykończeniem a kciuki mocno trzymam

Tak jest i dzięki :p :wink:

Jesteś faktycznie niesamowita! mam trochę wyrzuty sumienia :oops: , że mimo wszystko zamiast zajmować się tylko domem,masz czas i chcesz (!) :lol: wklejać zdjęcia

Na wszystko jest czas a jak nie ma to nie robię czegoś :wink:

Zajmowac sie domem to na razie nie mam co, diopiero za jakoś czas zacznę to robić jak już swoje prace zakończą ci co teraz działaja :wink: :wink:

Dzięki za życzonka 8)

Syn oglądał Twoje zdjęcia i stwiedził, że małe te pokoje :lol: :lol: stąd moja prośba, bo chcemy mu ten pokoik zmniejszyć o 1 m, żeby zrobić na korytarzu bibliotekę

Ave! wklejam wszystkie fotki jakie znalazłam z tym pokojem

http://manka.photosite.com/~photos/tn/408_348.ts1143965854796.jpg

Widok od strony balkonu.

http://manka.photosite.com/~photos/tn/496_348.ts1145900937390.jpg

Też od strony balkonu z tykami.

Dzięki za zdjątka..... Bardzo mi się podoba widok na domek z oddali...Taka przyjazna przystań!!I pomimo że mniejszy od sąsiada, to tak jakoś sielsko, zapraszająco Wasza chawira się prezentuje!!!

Fajnie że nowe sprzęty, urządzenia się pojawiają!!! pamiętam jak serce raduje każdy nowy element wyposażenia!!! :lol: :lol: :lol: Na tym etapie, każdy dzień przynosi jakąś miłą niespodziankę!!! I DOBRZE!!! TAK MA BYĆ!!!!! :lol: