duende 27.04.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, obejrzałam Twój dzienik od początku do końca i chcę Cię zapytać, czy Ty też to czasem robisz? Oglądasz swój dziennik? Czemu? Bo wtedy widać jak szybko i sprawnie posuwaja się prace przy Waszym domku. Z dnia na dzień, z tygodnia na tydzien robicie ogromne postępy na budowie i wierzę, że przeprowadzka nastąpi równie szybko Piękny ten domek i tyle radości w Twoim dzienniku! A widoki macie wspaniałe!! I Julcia taka szczęśliwa na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Taka przyjazna przystań!!I pomimo że mniejszy od sąsiada, to tak jakoś sielsko, zapraszająco Wasza chawira się prezentuje!!! Mów mi tak jeszcze Oglądasz swój dziennik? Nie jakoś nigdy nie przyszło mi to głowy, co było minęło , skupiam sie na tym co dziś i kiedyś widać jak szybko i sprawnie posuwaja się prace przy Waszym domku. Z dnia na dzień, z tygodnia na tydzien robicie ogromne postępy na budowie i wierzę, że przeprowadzka nastąpi równie szybko Piękny ten domek i tyle radości w Twoim dzienniku! DZięki bardzo Masz rację postępy są ale chciało by sie dziś , zaraz Niestety niektórych rzeczy i czasu nie przeskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Andrzejko ale Ty pedzisz do przodu...Piknie domek wyglada w oddali...To ty nie mieszkasz na wsi tylko w miescie...Tyle sasiadow... A ta Pani na tym zdjeciu to chyba szefowa budowy, co? No jak taka macie szefowa to musi sie Wam udac!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki. Mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 28.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Andrzejko, ale tempo !!! Normalnie zaczynam oglądać Twoje plecy gratuluje !!! Piękny domek, super inwestorka - pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Andrzejka zaciskam kciuki bardzo mocno, życzę Ci żebyś dopieła swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.04.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Do boju,do boju dzielna AMAZONKO,myślę o Was i mocno trzymam kciuki,będzie OK - przecież ukochany domek już się szykuje na Wasze przyjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Andrzejko, nie można bezpośrednio po wylewkach kłaść płytek na podłodze. Z niedawnego wątku w wymianie doświadczeń na ten temat wynikało, że trzeba odczekać min. 2 tygodnie. bo inaczej klej nie będzie wiązał. A kominek odpuść teraz - i tak będzie potrzebny dopiero późną jesienią a masz dużo innych spraw na głowie. Z czego wynika ten pośpiech z przeprowadzką? Czemu nie możecie poczekać jeszcze 2-3 miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzięki wszytkim za kciukaski Jesteście super kochani Andrzejko, nie można bezpośrednio po wylewkach kłaść płytek na podłodze. Z niedawnego wątku w wymianie doświadczeń na ten temat wynikało, że trzeba odczekać min. 2 tygodnie. bo inaczej klej nie będzie wiązał. Ale moje pytanie było inne i nie chodziło o kłądzenie płytek ale o to kiedy po takiej posadzce można chodzić nie robiąc jej nic złego A kominek odpuść teraz - i tak będzie potrzebny dopiero późną jesienią a masz dużo innych spraw na głowie. I ja tak myślę Z czego wynika ten pośpiech z przeprowadzką? Czemu nie możecie poczekać jeszcze 2-3 miesięcy? Z takiej a nie innej sytuacji rodzinnej, możemy mieszkac jeszcze te kilka miesięcy ale ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Andrzejka zaciskam kciukasy i myslę o Tobie cieplutko Wiem że Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 28.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ale moje pytanie było inne i nie chodziło o kłądzenie płytek ale o to kiedy po takiej posadzce można chodzić nie robiąc jej nic złego Aha, no bo ja z dziennika zrozumiałem, że wylewki chcesz robić po tynkach, a potem szybko płytki na parterze i potem przeprowadzka. Tutaj naprawde lepiej się nie spieszyć i te dwa tygodnie odczekać... a kiedy można chodzić po wylewkach to niestety nie wiem, bo ten etap jeszcze przede mną. Ale tak sobie myślę, że po chudziaku już następnego dnia można było, więc tutaj też pewnie 1-2 dni i już będzie ok. A tak w ogóle to naprawdę Cię podziwiam - ja nie jestem wstanie załatwiać kilku spraw budowlanych naraz - nie ogarniam tego... a u Ciebie tynki, brama garażowa, kocioł.... . To robi wrażenie! Błagam tylko o jedno: spiesz się powoli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Błagam tylko o jedno: spiesz się powoli!!! Postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Błagam tylko o jedno: spiesz się powoli!!! Postaram się Łatwo powiedzieć Jak domek już stoi to tak trochę trudno chyba wracać do bloków. Nie wiem, bo mój jeszcze nie stoi, ale tak sobie myślę. Chociaż bardzo lubię moje mieszkanie, to wydaje mi się, że jak stanie domek to ja będę chciała tek od razu się przeprowadzać. Nawet w betony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Błagam tylko o jedno: spiesz się powoli!!! Postaram się Łatwo powiedzieć Jak domek już stoi to tak trochę trudno chyba wracać do bloków. Nie wiem, bo mój jeszcze nie stoi, ale tak sobie myślę. Chociaż bardzo lubię moje mieszkanie, to wydaje mi się, że jak stanie domek to ja będę chciała tek od razu się przeprowadzać. Nawet w betony To myślisz tak jak ja teraz czuję, Ptaki spiewają, wietrzyk powiewa, jest cudnie Jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 29.04.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Hej Ja też najchetniej bym w moim " niedokończonym domku" została Ale Ty Andrzejko masz jeszcze inne powody , aby już zostać w swoim domku. Doskonale Ciebie rozumiem I popieram całym sercem starania I uważam, że w Twoim przypadku zamieszkanie w Maryśce, jest na " wyciągnięcie ręki" I już Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.04.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Skąd ja znam ten stan Mnie rodzina powstrzymywała przed pozostaniem na placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.04.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja też najchetniej bym w moim " niedokończonym domku" została W zasadzie sciany masz, a jak by tak w piwnicy to i na głowę by nie kapało I uważam, że w Twoim przypadku zamieszkanie w Maryśce, jest na " wyciągnięcie ręki" I już Tak masz racje już zaczyna to przypominać dom a nie tylko stan surowy choc jeszcze trochę brakuje ale to mam nadzieję pójdzie szybko Mnie rodzina powstrzymywała przed pozostaniem na placu budowy Mąz daklej nie wierzy, że mogę zamieszkac na posadzkach bez płytek i tych wszystkich ozdóbek typu drzwi wewnetrzne czy spomalowane ściany a ja tam wiem swoje Choć po mału chyba do niego dociera, ze ja nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 A ja tam wierzę że się przeprowadzisz TRZYMAM KCIUKASY I JUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Andrzejko same dobre wiadomości z nowego domku,BLIŻEJ NIŻ DALEJ DO GODZINY ZERO A te widoki takie cudowne ............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.04.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kasia za kciukasy wielkie dzięki, na pewno pomagają A godzina zero Mam nadzieję, ze niedługo nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.04.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 NA PEWNO NASTĄPI!!!!JA JUŻ ODLICZAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts