Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko super, ze tak szybko idzie...Czekam na te zdjecia, jak bedzie pusto... :wink:

A u nas sie tak slimacza...Dzis mieli pracowac a rano o 7.30 pojechali do domu... :o Dobrze, ze inwestor akurat przyjechal i to zobaczyl, bo by nawet nie wiedzial, ze nikogo dzis nie bylo... :-?

NA PEWNO NASTĄPI!!!!JA JUŻ ODLICZAM!!!!

Już :o :o :o :o :o :o

A jeśli o wykańczaniu mowa przez męża - to myślę, że jedna zima może nie wystarczyć ale i tak nie ma się czym przejmować

Mamońku tylko aby zamieszkac i mogę do końa życia wykanczać 8) :wink: A mąz przynajmniej będzie miał zajęcie :wink:

A ja właśnie UWIELBIAM stresować "moją" Ekipę - Panowie bardziej się wtedy "motywują", bo wiedzą, że zostanie to opisane i udokumentowane w dzienniku !!! Ale jestem sadysta, nie?!

Przyznaję jesteś :wink: :wink: :wink: U mnie bali się Urzędu Skarbowego :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

Ale nie pędź tak, bo uciekniesz za daleko i już nie będziemy na tym samym etapie

To mnie dogonisz 8)

Czekam na te zdjecia, jak bedzie pusto...

Bedą , będa 8) :wink:

Powiedz mi, proszę, z jakiej firmy macie te aluminiowe grzejniki, bo o ile dobrze widzę one chyba aluminiowe, prawda?

Jutro sprawdze to powiem bo :oops: :oops: nie wiem, hydraulik to super gość, sam bierze wszytko co trzeba i robi szybko i ładnie a czy dobrze :roll: :roll: okaże się w praktyce :wink: :wink:

Mąż własnie wrócił do domu w stanie wskazującym :wink: :wink: , trzeba chyba czasami oblać co nieco :roll: :roll: :roll:

Pozdróweczka

Mąż własnie wrócił do domu w stanie wskazującym :wink: :wink: , trzeba chyba czasami oblać co nieco :roll: :roll: :roll:

Pozdróweczka

Andrzejko, już niedługo oblewanie będzie większe 8) Już teraz powinniście się na TO nastawić, bo co jak co, ale przeprowadzkę trzeba dobrze pokropić i parapetówę zrobić, co by się parkiety nie rozeschły :lol: Listę gości chyba czas zacząć robić :wink:

andrzejko u Ciebie robota wre aż miło popatrzeć, wiesz co ja jestem taka sama jak ty, przyjeżdżam na budowę widzę jak ekipa dzielnie pracuję, cieszę się a jednocześnie myslę, czy w tym czasie ktoś inny nie mółby mi wylać tarasu, podjazdu do garażu, wykopać rów pod ogordzenie :-? hmmm powinnam się cieszyć, że ekipa w tydzień zrobi coś co poprzedmik w pół roku :D ale jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenie, andrzejko czekam na fotki. :wink:

Oblać trzeba- bez dwóch zdań, żeby się mury nie rozsypały. :-? :wink: :wink: :wink:

A postępy prac rzeczywiście imponujące. Ja tam bym się zaczęła pakować. :wink:

W betonach już mieszkałam więc mi to nie straszne. W dodatku dziecko miało niecałe pół roku, kiedy wprowdzaliśmy się do mieszkania tylko w części wyremontowanego. Ma to swoje dobre i złe strony. Łatwiej remontować czy wykańczać, kiedy jest się na miejscu, ale z drugiej strony ten hałas, kurz i smród.

Andrzejko, już niedługo oblewanie będzie większe Już teraz powinniście się na TO nastawić, bo co jak co, ale przeprowadzkę trzeba dobrze pokropić i parapetówę zrobić, co by się parkiety nie rozeschły Listę gości chyba czas zacząć robić

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenie

I_ska zaczy że my takie zachłanne jesteśmy na te prace w naszych domkach :roll: :roll: :lol: :lol: 8) :wink:

Witam. wykonuje zabudowy i moztaz kominkow wszystkich typow!! Pozdrawiam

Keny ale do mnie to na pewno masz za daleko :roll: :roll: :wink:

fajne zdjęcia

Facio dzięki 8)

A postępy prac rzeczywiście imponujące. Ja tam bym się zaczęła pakować.

W betonach już mieszkałam więc mi to nie straszne. W dodatku dziecko miało niecałe pół roku, kiedy wprowdzaliśmy się do mieszkania tylko w części wyremontowanego. Ma to swoje dobre i złe strony. Łatwiej remontować czy wykańczać, kiedy jest się na miejscu, ale z drugiej strony ten hałas, kurz i smród.

Tabaluga postępy w miare ale żeby zaraz imponujące :roll: :roll: 8)

Co do pakowania to niby nie robiętego ale po mału w papierach różnych robię porządek i wyrzucam to co niepotrzebne, co niektóre rzeczy w torebki pakuję tak od niechcenia :-?

Czy to już pakowanie :roll: :roll: Chyba nie bo pakowanie to mi się kojarzy z dużymi pudłami itp :wink:

Mieszkanie w betonach to chyba tylko asama przyjemnośc no i nowe doświadczenie w życiu :-? :wink:

Chociar jak sie wprowadzaliśmy do rodzinnego domu to też tylko jeden pokój i kuchnia były wykończone a miałam wtedy 10 lat i było nas w sumie 7 :-? :roll: Rodzice i 5 dzieciaków , ja najstarsza a najmłodsza siostra miała 3-4 miesiące 8)

I było super fajnie, na własny pokój czekałam jeszcze chyba ze 4 lata :-? 8)

Latem często sypialiśmy w szałasach a ja braciom gotowałam kisiel na ognisku 8) bo byliśmy Indianami 8) :lol: :lol: :lol:

To były cudne chwile 8)

Możesz przecież zacząć od grubych zimowych rzeczy

Moze masz i rację :roll: :roll: :wink: :wink:

DZięki za kciukaski 8)

Na razie pozbywam sie wszytkiego co mi sie nie przyda :-?

Ubranka po dzieciach :-? - choć tych w lepszym stanie i które lubię nie oddaję :oops: bo kto wie :wink: :wink:

Na razie nic nie przekreślam :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :-? :wink:

I pomału, pomału trzeba coś chyba myśleć :-? :p