inż. Mamoń 29.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Andrzejko - ależ się u Ciebie wiele dzieje i tempo bardzo dobre. Na pewno wkrótce zamieszkasz - trzymam kciuki. A jeśli o wykańczaniu mowa przez męża - to myślę, że jedna zima może nie wystarczyć ale i tak nie ma się czym przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 29.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 A ja właśnie UWIELBIAM stresować "moją" Ekipę - Panowie bardziej się wtedy "motywują", bo wiedzą, że zostanie to opisane i udokumentowane w dzienniku !!! Ale jestem sadysta, nie?! Pozdrowionka! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 29.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Jak fajnie, ze tak dużo sie dzieje . Ale nie pędź tak, bo uciekniesz za daleko i już nie będziemy na tym samym etapie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Andrzejko super, ze tak szybko idzie...Czekam na te zdjecia, jak bedzie pusto... A u nas sie tak slimacza...Dzis mieli pracowac a rano o 7.30 pojechali do domu... Dobrze, ze inwestor akurat przyjechal i to zobaczyl, bo by nawet nie wiedzial, ze nikogo dzis nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Andrzejko, ale tempo budowy narzuciliście. Powiedz mi, proszę, z jakiej firmy macie te aluminiowe grzejniki, bo o ile dobrze widzę one chyba aluminiowe, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 NA PEWNO NASTĄPI!!!!JA JUŻ ODLICZAM!!!! Już A jeśli o wykańczaniu mowa przez męża - to myślę, że jedna zima może nie wystarczyć ale i tak nie ma się czym przejmować Mamońku tylko aby zamieszkac i mogę do końa życia wykanczać A mąz przynajmniej będzie miał zajęcie A ja właśnie UWIELBIAM stresować "moją" Ekipę - Panowie bardziej się wtedy "motywują", bo wiedzą, że zostanie to opisane i udokumentowane w dzienniku !!! Ale jestem sadysta, nie?! Przyznaję jesteś U mnie bali się Urzędu Skarbowego Ale nie pędź tak, bo uciekniesz za daleko i już nie będziemy na tym samym etapie To mnie dogonisz Czekam na te zdjecia, jak bedzie pusto... Bedą , będa Powiedz mi, proszę, z jakiej firmy macie te aluminiowe grzejniki, bo o ile dobrze widzę one chyba aluminiowe, prawda? Jutro sprawdze to powiem bo nie wiem, hydraulik to super gość, sam bierze wszytko co trzeba i robi szybko i ładnie a czy dobrze okaże się w praktyce Mąż własnie wrócił do domu w stanie wskazującym , trzeba chyba czasami oblać co nieco Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Mąż własnie wrócił do domu w stanie wskazującym , trzeba chyba czasami oblać co nieco Pozdróweczka Andrzejko, już niedługo oblewanie będzie większe Już teraz powinniście się na TO nastawić, bo co jak co, ale przeprowadzkę trzeba dobrze pokropić i parapetówę zrobić, co by się parkiety nie rozeschły Listę gości chyba czas zacząć robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 andrzejko u Ciebie robota wre aż miło popatrzeć, wiesz co ja jestem taka sama jak ty, przyjeżdżam na budowę widzę jak ekipa dzielnie pracuję, cieszę się a jednocześnie myslę, czy w tym czasie ktoś inny nie mółby mi wylać tarasu, podjazdu do garażu, wykopać rów pod ogordzenie hmmm powinnam się cieszyć, że ekipa w tydzień zrobi coś co poprzedmik w pół roku ale jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenie, andrzejko czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 30.04.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam. wykonuje zabudowy i moztaz kominkow wszystkich typow!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.04.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Oblać trzeba- bez dwóch zdań, żeby się mury nie rozsypały. A postępy prac rzeczywiście imponujące. Ja tam bym się zaczęła pakować. W betonach już mieszkałam więc mi to nie straszne. W dodatku dziecko miało niecałe pół roku, kiedy wprowdzaliśmy się do mieszkania tylko w części wyremontowanego. Ma to swoje dobre i złe strony. Łatwiej remontować czy wykańczać, kiedy jest się na miejscu, ale z drugiej strony ten hałas, kurz i smród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Andrzejko, już niedługo oblewanie będzie większe Już teraz powinniście się na TO nastawić, bo co jak co, ale przeprowadzkę trzeba dobrze pokropić i parapetówę zrobić, co by się parkiety nie rozeschły Listę gości chyba czas zacząć robić jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenie I_ska zaczy że my takie zachłanne jesteśmy na te prace w naszych domkach Witam. wykonuje zabudowy i moztaz kominkow wszystkich typow!! Pozdrawiam Keny ale do mnie to na pewno masz za daleko fajne zdjęcia Facio dzięki A postępy prac rzeczywiście imponujące. Ja tam bym się zaczęła pakować. W betonach już mieszkałam więc mi to nie straszne. W dodatku dziecko miało niecałe pół roku, kiedy wprowdzaliśmy się do mieszkania tylko w części wyremontowanego. Ma to swoje dobre i złe strony. Łatwiej remontować czy wykańczać, kiedy jest się na miejscu, ale z drugiej strony ten hałas, kurz i smród. Tabaluga postępy w miare ale żeby zaraz imponujące Co do pakowania to niby nie robiętego ale po mału w papierach różnych robię porządek i wyrzucam to co niepotrzebne, co niektóre rzeczy w torebki pakuję tak od niechcenia Czy to już pakowanie Chyba nie bo pakowanie to mi się kojarzy z dużymi pudłami itp Mieszkanie w betonach to chyba tylko asama przyjemnośc no i nowe doświadczenie w życiu Chociar jak sie wprowadzaliśmy do rodzinnego domu to też tylko jeden pokój i kuchnia były wykończone a miałam wtedy 10 lat i było nas w sumie 7 Rodzice i 5 dzieciaków , ja najstarsza a najmłodsza siostra miała 3-4 miesiące I było super fajnie, na własny pokój czekałam jeszcze chyba ze 4 lata Latem często sypialiśmy w szałasach a ja braciom gotowałam kisiel na ognisku bo byliśmy Indianami To były cudne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.04.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 No to czemu żałować tych cudnych chwil swoim latoroślom?? PAKUJ SIĘ,PAKUJ !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejka ale fajnie u Ciebie Trzymam mcono kciukasy a betony da się wytrzymać, nawet można się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejko jaka miła niespodzianka od poniedziałku ,od pierwszego maja.Zacznij zbierać kartony i przystępuj do pakowania,mówię Ci poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Zacznij zbierać kartony i przystępuj do pakowania,mówię Ci poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Możesz przecież zacząć od grubych zimowych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 andrzejko jaka ladna jasna i duza ta lazienka u gory i klatka schodowa jaka piekna.., a jak czysto? wyglada jakby tu niedlugo ktos mial sie przeprowadzac. Dalej trzymam kciuki dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejka postępy u Ciebie że miło popatrzeć Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Możesz przecież zacząć od grubych zimowych rzeczy Moze masz i rację DZięki za kciukaski Na razie pozbywam sie wszytkiego co mi sie nie przyda Ubranka po dzieciach - choć tych w lepszym stanie i które lubię nie oddaję bo kto wie Na razie nic nie przekreślam I pomału, pomału trzeba coś chyba myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts