facio 04.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 nadrobiłem zaległości w czytaniu wow superowo już tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andrzejko, Uda się wszystko na pewno Jak będzie łazienka, kuchnia i sypialnia - można się wprowadzać. A to będzie z pewnością wspaniałe przeżycie ! Życzę rychłej przeprowadzki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andrzejko... Jestes REWELACYJNA z tym swoim planem zamierzeń!!! Gratulacje!!! Ale z nadaniem numeru nie zwlekaj!! Nasz inspektor nadzoru poinformowal nas, że taki dokument jest niezbędny do otrzymania odbioru i teraz, już powinniśmy wystąpić o takowy!! Czyli PRZED a nie po..... Trzymam kciukasy za postępy prac i cieszę się z Tobą, Wami.....Ja też uważam, że zamieszkanie w nie całkiem wykończonej chałupie ma sens i klimat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Tak zamierzamy! Ave! ibardzo słusznie my mieliśmy nadany numer posesji jak jeszcze nie były wykopane fundamenty. Bez żadnego problemu. Potem było nam łatwiej, bo wszystkie dokumenty (m.in odbiory budynku, umowy z dostawcami mediów) miały już właściwy numer posesji, a nie jakiś tam numer działki. Niestety sioę nie uda I z tego co czytałam to jest zgodne z prawem, więc nie mam wyjścia ale czekac U was widocznie bardziej ludzcy urzędnicy Życzę rychłej przeprowadzki !!! Adrianko nie dziękuję Nasz inspektor nadzoru poinformowal nas, że taki dokument jest niezbędny do otrzymania odbioru i teraz, już powinniśmy wystąpić o takowy!! Czyli PRZED a nie po..... Alfredo mi nie chcą nadać teraz A czy wasz inspektor na coś się powoływał Z tego co się zorientowałam to u nas ten numer nadają dopiero po odbiorze budynku przez nadzór Jestes REWELACYJNA z tym swoim planem zamierzeń!!! Dobry plan to połowa sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No, proszę- jaki masz dobry wpływ na męża. Drzwi ładniutkie- jeśli jego wykonanie Ci się podoba, to nie zwlekaj i nie zastanawiaj się, tylko zamawiaj również i te wewnętrzne. Wydaje mi się, że cena jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 I to się nazywa dobra organizacja pracy i plan pracy. I wszystko idzie z górki Mi też bardzo, bardzo podobają się drzwi-śliczne Cena na drzwi wew. wydaje mi się dobra Andrzejko, jesteś przykładem na to, że jak czegoś bardzo się pragnie, to nic nie stanie na przeszkodzie, aby dogonić marzenia i osiągnąć upragniony cel...tak trzymaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Andrzejko, drzwi śliczne ! Masz takie jakie chciałaś - z łukiem. Wyglądają bardzo porządnie i elegancko. Podoba mi się też ich kolor . Cena za drzwi wewnętrzne 650 PLN to dobra cena. I to z montażem . A ile, jeśli mi wolno zapytać, daliście za zewnętrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Co za tempo robot. Tez bym tak chciala, ale u nas zastoj...Zepsul im sie sprzet i tylko chodza po budowie... Andrezejko, drzwi piekne, mysle, ze warto pomyslec tez o wewnetrznych... Bede dalej kibicowac..., i zagladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Drzwi bardzo mi się podobają . My za nasze drzwi Porty bez montażu płaciliśmy ok 600zł. Zanim u nas był prysznic korzystaliśmy z wanny, która według potrzeb była, co chwile przestawiana, bardzo to wygodne. Z prysznica korzystaliśmy dopiero jak były już płytki. Co do dzieci i schodów bez poręczy ciężka sprawa, będą musiały biegać ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Andrzejko możesz być DUMNA Z SIEBIE!!!!!!!!!!! Idziesz jak burza.Drzwi rewelacja i cena wewnętrznych razem z montażem też jest bardzo atrakcyjna i warto się nad nią zastanowić. JESTEŚ WSPANIAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Andrzejko, jesteś przykładem na to, że jak czegoś bardzo się pragnie, to nic nie stanie na przeszkodzie, aby dogonić marzenia i osiągnąć upragniony cel...tak trzymaj Tak myślisz Ciesze sie,że wam drzwi sie podobają Cena za drzwi wewnętrzne 650 PLN to dobra cena. I to z montażem . A ile, jeśli mi wolno zapytać, daliście za zewnętrzne ? Tak sie zastanawiam nad tymi drzwiami i sama nie wiem Na pewno można kupić taniej jakieś standardowe drzwi ale jest jeszcze kwesia wstawienia Pomyślimy Drzwi wejściowe kosztowały 1500 PLn a te do kotłowni 800 PLN Zanim u nas był prysznic korzystaliśmy z wanny, która według potrzeb była, co chwile przestawiana, bardzo to wygodne. Z prysznica korzystaliśmy dopiero jak były już płytki. Mam dwa wyjścia albo wanna na górze ale trzeba by szybciej pomyślec o obrobieniu schodów i balustradzie albo zatrudnię kogoś do ułożenia płytek w dolnej łazience i będzie prysznic Wolałabym, żeby mąz sam jak wróci jesienią zajął sie układaniem glazury, terakoty itp- bo strasznie szybko pieniądze ubywaja więc szkoda mi płacić za coś co mąz może sam zrobić za jakiś czas Moze lepiej teraz zamówić obrobienie schodów- 50 pln za jeden drewniany stopień, 30 pln za jeden toczony słupek i 50 pln za jeden metr balustrady Myśle, ze wyniesie to około 2500-3000 PLN ale schody byłyby już gotowe i w drewnie tak jak chcemy Andrzejko możesz być DUMNA Z SIEBIE!!!!!!!!!!! Idziesz jak burza.Drzwi rewelacja i cena wewnętrznych razem z montażem też jest bardzo atrakcyjna i warto się nad nią zastanowić. JESTEŚ WSPANIAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasiu nie przesadzaj Dzięki, miło mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Czas szybko leci.... i już niedługo następna ROCZNICA w NOWYM DOMKU ! To będzie najwspanialszy prezent, jaki sobie można wymarzyć, a który sobie sami sprawiliście ! Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 06.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Gratuluje rocznicy !!! My też obchodzilismy 11 ostatnio, ale to było w ubiegłym roku . Co do tempa prac to juz dawno straciłam nadzieję, ze uda mi sie dotrzymać Ci kroku. Niestety moi tynkarze strasznie się guzdrzą i końca jeszcze nie widać, do tego będe miała "polkę z przytupem" przy posadzkach, bo chudziak mam krzywo wylany. tak więc gratuluje tempa i pozdrawiam. A drzwi są piękne i niedrogie. Co do wejściowych to myslę, że taniej nie bardzo mozna liczyć, a te przynajmnije masz pewność, że będą Ci sie podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Andrzejko, gratuluję. Wytrzymałaś z facetem tyle czasu . A do chłopa trzeba mieć czasem świętą cierpliwość, więc medal Ci się należy. Te drzwi są rzeczywiście niedrogie. U nas ładne drzwi z futryną bez montażu u stolarza kosztują około 1000 zł. Tak więc na urodziny było okno dachowe, to może na rocznicę ślubu drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.05.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 AndrzejkoGRATULACYJKI 11 ROCZNICY ŚLUBU !!!!!!!!!MY ZA 5 DNI BĘDZIEMY OBCHODZIĆ 21 JESTEŚ NA PRAWDĘ WSPANIAŁA !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Wszystkiego najlepszego!!! 11 teraz - prawie na nowej drodze... w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Kasiu, najlepsze życzenia z okazji 11-ej rocznicy ślubu! Wspaniała data 17 lat pożycia też dobrze świadczy Trzymajcie się szczęśliwie kolejne drugie tyle i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Dzięki wam bardzo serdelecznie Jestescie kochani Wytrzymałaś z facetem tyle czasu . A do chłopa trzeba mieć czasem świętą cierpliwość, więc medal Ci się należy. Wytrzymałam z własnej i nieprzymuszonej woli MY ZA 5 DNI BĘDZIEMY OBCHODZIĆ 21 Wow czyli w maju U mnie wszyscy sie dziwią , ze w maju mielismy slub A to taki cudny miesiąc Wtedy też jak teraz zaczynały kwitnąc wiśnie i czeremchy i było cudnie Siedzę teraz sobie przed kompem i czekam kiedy to mój szanowny mąż wróci do domu oczywiście z budowy Kończą układać styropian w salonie Ostatnio nie zdarzyło się by wrócił przed godziną 23 do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Kasiu, najlepsze życzenia z okazji 11-ej rocznicy ślubu! Wspaniała data 17 lat pożycia też dobrze świadczy Trzymajcie się szczęśliwie kolejne drugie tyle i więcej. chyba dla mnie te życzonka Kasia na swoją rocznicę musi jeszcze poczekac 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.05.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Andrzejko ŻYCZĘ WAM SAMYCH NAJ....NAJ....W ŻYCIU. A KIEDY JUŻ POJAWIA SIĘ KŁOPOTY NIECH BĘDĄ JAK...NAJ-MNIEJSZE Serdeczne pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts