zaba_gonia 10.05.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A może razem z nim bądź na tej budowie.....pozamiatasz, przytrzymasz coś, pogadasz....przytulisz... Kanapki zrobisz. Czasem po prostu stój koło niego. No i gratuluję schodów! Ja dalej po palecie wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Zaba jak ja bym chciała Ale sa jeszcze małe dzieci na stanie a o pomoc w takich sytuacjach nie chce prosić teściowej Wolę już sama siedzieć z dzieciakami w domu Zresztą on tam nie sam a z hydraulikiem siedział Dziś widziałam te schody Sa wielkie takie jak lubię wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 10.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Dziś widziałam te schody Sa wielkie takie jak lubię wygodne mhmmm... takie jak z musicalu, z piosenką 'schody, schody, schody, schody..."?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dziś widziałam te schody Sa wielkie takie jak lubię wygodne mhmmm... takie jak z musicalu, z piosenką 'schody, schody, schody, schody..."?? Tańczyć sie na nich da napewno Przyjechali wylewać posadzki, nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dziś widziałam te schody Sa wielkie takie jak lubię wygodne mhmmm... takie jak z musicalu, z piosenką 'schody, schody, schody, schody..."?? Tańczyć sie na nich da napewno Przyjechali wylewać posadzki, nareszcie gratuluje... napewno wyjdą śliczne posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Andrzejka SUPER Trzymam mocno kciukasy A jak mąż pojechał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 11.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Andrzejko, to super wieści W końcu się doczekaliscie Koniecznie po wszystkim napisz, co i jak. Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A jak mąż pojechał ??? Nie został do niedzieli na szczęscie Sama musiałabym dopilnowac ale jak on to zrobi to po prostu chyba mi wygodniej i lepiej Kurcze i pomyślec że to już ostatnia mokra robota, została tylko estetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Andrzejko, bardzo się cieszę! Wspaniale, że cała ta 'mokra' robota już za wami A wujkiem się nie przejmuj. Masz rację, nie pracuje się z rodziną, bo potem niesnaski wychodzą i nieporozumienia. Z rodziną to należałoby tak samo jak z każdym innym wykonawcą umowę podpisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Andrzejka piękniaste te wylewki Wiesz że z rodzina to najlepiej na zdjęciu cóż przykra prawda Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Andrzejko Ty na tą rodzinę to tak bardzo nie nażekaj Dzięki pomocy, rodziny udało się Wam wybudować tanio, ba..nawet BARDZO TANIO dom!!!!A że znajdzie się czarna owca wśród stada?? Wyjątek, który potwierdza regułę! Ja wiem ,że jak człek ma określoną kwotę i masę rzeczy jeszcze do zrobienia, to boli każda wydana ( nieprogramowo ) złotówka!! Ale mąż ma rację..Nie warto!! Ciesz się wylewkami, planuj kolejne zadania.... Powodzenie...I tak, pomimo wszstko idziesz jak tornado!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 znalazlam tenhttp://www.kominki.dos.pl/_img/rustykalne/p132jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.05.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Andrzejko Co do ceglanego kominka....wejdź na na galerię fotograficzną domów forumowiczów...poszukaj domu Magmi-Klementynkę...Ona miała taki piękniasty kominek z samej cegły. Taka ściana z cegieł do samej góry, a szyba komina to jakby telewizor, bez żadnych ozdobników...PRZEPIĘKNY ! Do tego gdzieniegdzie w pomieszczeniu ( salon-jadalnia- kuchnia) elementy dekoracji wnętrz, Również z tej samej cegły!! Np. obudowa komina w kuchni, ścianka działowa...Naprawdę rewelacja...Tworzyło to jedną spójną całość, bardzo elegancką..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 http://www.awa.com.pl/flex/apartamenty.html Ten rzucił mnie na kolana - niestety nie pasuje do mojego wnętrza. I wiem, kto go zaprojektował :) Przyjaciel mojej Pani architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Alfreda z tym tanio to nie wiem czy tak rzeczywiście bo jak się dowiedzieliśmy za ile dla sąsiadów z materiałem stawiają to i wujek i my stwierdziliśmy, ze to wcale nie okazja choć wujek tego głosno nie powiedział Ale co było minęło i masz rację nie trzeba sobie tym już zwracać głowy To dla nas nauczka Teraz idzimy dalej Zelijko chodzi mi o bardziej klocek ale ten też jest fajny dzięki Alfredo dzięki za podpowiedż co do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 http://www.awa.com.pl/flex/apartamenty.html Ten rzucił mnie na kolana - niestety nie pasuje do mojego wnętrza. I wiem, kto go zaprojektował :) Przyjaciel mojej Pani architekt Fajny ale mój musi być przy samej scianie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 http://www.awa.com.pl/flex/apartamenty.html Ten rzucił mnie na kolana - niestety nie pasuje do mojego wnętrza. I wiem, kto go zaprojektował :) Przyjaciel mojej Pani architekt Fajny ale mój musi być przy samej scianie dzięki A to nie ma znaczenia - może być przy ścianie. Jak coś ładnego znajdę to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A to nasz pani Zeljka wkleiła we wnętrza : chyba też coś dla CIebie się znajdzie: Pierwszy jest piękny http://kominek.info.pl/forum/album_pic.php?pic_id=64http://kominek.info.pl/forum/album_pic.php?pic_id=70http://kominek.info.pl/forum/album_pic.php?pic_id=139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 No wlasnie chcialam powiedziec andrzejce aby sobie tam zerknela... Ale jajo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 12.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Fajowe te Twoje posadzki! A co planujesz na podłogi w salonie i na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts