andrzejka 12.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A to nasz pani Zeljka wkleiła we wnętrza : chyba też coś dla CIebie się znajdzie: Pierwszy jest piękny http://kominek.info.pl/forum/album_pic.php?pic_id=64 http://kominek.info.pl/forum/album_pic.php?pic_id=70 http://kominek.info.pl/forum/album_pic.php?pic_id=139 taK ten pierwszy jest taki o jakim marzę tak tak Tylko ta beleczka trochę mi przeszkadza lae o to mi chodziło Dzięki Nefer, dzięki Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Fajowe te Twoje posadzki! A co planujesz na podłogi w salonie i na poddaszu? Salon icały dół coś praktycznego gres czy terakota ana górze u dzieci może wykładzina a nas jakieś panele czy coś podobnego coś taniego w kązdym bądz razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Andrzejko, jeżeli przesadzasz, to cudnie Płytki, parapety...ho, ho Oj, będziesz niedługo mieszkać w swojem Maryśce Super, że posadzki ukończone I cena ok. My myśleliśmy o czymś taki na posadzki do naszego domku http://www.renchem.pl/wylewki.html Andrzejko, szalej ile się da, bo taka okazja moze sie już nie powtórzyć Ps kominek z Twoich marzeń- cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 CZy ja nie przesadzam To fakt jedziesz na wysokich obrotach, ale tylko bić brawo .Trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 My myśleliśmy o czymś taki na posadzki do naszego domku http://www.renchem.pl/wylewki.html Aniu to chyba cos podobnego jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Andrzejko, jeżeli przesadzasz, to cudnie Płytki, parapety...ho, ho Oj, będziesz niedługo mieszkać w swojem Maryśce Super, że posadzki ukończone I cena ok. My myśleliśmy o czymś taki na posadzki do naszego domku http://www.renchem.pl/wylewki.html Andrzejko, szalej ile się da, bo taka okazja moze sie już nie powtórzyć Ps kominek z Twoich marzeń- cudny Super te posadzki - szczególnie w pokoju nad garażem - cały czas kombinuję jak zrobić, żeby nie było zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Andrzejko, płaciliście za m2, czy za m3? Te posadzki z linka kosztują 220 za m3 ( tylko nie wiem czy z vat,ale można się dogadać bez faktury) Faktycznie posadzki są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 CZy ja nie przesadzam a co Ty! z czym? jest swietnie! Działaj - i oby tak dalej! właśnie odwiedziłam wbrata - oczywiście wirtualnie - też jest baaaardzo zawansowany pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Andrzejko, bardzo dużo zmian u Ciebie ! Idziecie z robotą "ino mig". Brawo ! Schody wyszły bardzo fajnie, wylewki piękniutkie, już kuchnię i parapety zamawiasz ... no, no... można się będzie wprowadzać A z tym przesadzaniem to sobie daruj . Każda z nas chce jak najlepiej, jak najszybciej, jak najpiękniej. I nie ma w tym żadnej przesady O kominku to i ja namiętnie myślę. Też marzę o takim prostym, może właśnie z kamienia POZDROWIONKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Andrzejka szalej szalej trzymam kciukasy widzę że bezdie pieknei w tej Maryśce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Andrzejko Kochana idziesz jak burza do przodu.Jestes wspaniala inwestorka i do przeprowadzki coraz blizej,juz ,juz...... Schody wejsciowe - superowe i do tanca na pewno beda dobre.Tak trzymaj dzielna kobietko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Andrzejko, płaciliście za m2, czy za m3? Te posadzki z linka kosztują 220 za m3 ( tylko nie wiem czy z vat,ale można się dogadać bez faktury) Faktycznie posadzki są super. My za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 13.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Witam! Jak obliczyłem , to posadzki kosztowały Cię 8 zł za m2- to cena samej robocizny ? jakoś tanio mi się wydaje , a jaką grubość ma wylewka i styropian? No i czy w garażu też jest styropian ?Wreszcie dlaczego posadzka w garażu jest tak nisko [trzeba będzie chyba 2 stopnie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Posadzki super- tak domowo się robi. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 14.05.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Andrzejko Śledzę Twoje postępowania i nie mogę wyjść z podziwu, zawrotna prędkość. Bardzo ładne schody, wszystko mi się podoba już to widzę oczami wyobraźni w mojej Marysi. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam! Jak obliczyłem , to posadzki kosztowały Cię 8 zł za m2- to cena samej robocizny ? jakoś tanio mi się wydaje , a jaką grubość ma wylewka i styropian? No i czy w garażu też jest styropian ?Wreszcie dlaczego posadzka w garażu jest tak nisko [trzeba będzie chyba 2 stopnie zrobić? A ja wiem czy tanio Styropian ma grubość chyba 7 cm- nie pamiętam choc mąz mi mówił ile Ale coś koło tego Wylewka na dole jest gruba bo też około 7 cm a to ze względu na schody na górze trochę cieniej jest chyba ok 4 cm styropian jest tez w garażu bo jest tam tez kaloryfer więc będzie ciepło a poza tym jak zauwazyłeś garaż jest znacznie niżej wiec styropuian troche go podwyższył Tak stopnie musz być do garażu i kotłowni mąz coć mówił o stalowych schodkach A garaż jest tak nisko ze względu na wjazd stromy choc to obniżenie pewnie i tak niewiele da Posadzki super- tak domowo się robi. Trzymam kciuki dzieki Tabaluga Domowo to naprawdę się robi szczególnie gdy do naszej sypialni wnieslliśmy fotel i dwie pufy Pierwsze meble które które w domku już zostaną przynajmniej dopuki nie będzi nas stać na nowsze Bardzo ładne schody, wszystko mi się podoba już to widzę oczami wyobraźni w mojej Marysi. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Hej dziewczyno!! Uszy do gory,jestes teraz jedynym wojownikiem na placu boju i nie mozesz sie rozklejac.Usmiech na twarz i do dziela. Trzymam kciuki i mysle o Tobie serdecznie.Poradzisz sobie.Ja w Ciebie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Andrzejka pokazałaś już że potrafisz sobie poradzić teraz głowa do góry i do przodu Ja wiem że samej ciężko ale wierzę w Ciebie Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 andrezjko, ja tak jak dziewczyny, wierze, ze dasz rade sama wszystko porobic i bedzies z siebie dumna, a maz tez ...Trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.05.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 andrzejko ech to czekanie jak ja tego nie lubię no ale nasze państwo się postarało aby większa część wyjechała za granicę do pracy a ta część (oczywiście fachowców) co została to mają tak wyrobione terminy, że trudno się załapać. Ale jak mówisz od tego czasu masz trochę robótek ręcznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts