adaman 15.05.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 andrzejko migasem się uwinęłaś ze swoim domkiem Na pocieszenie powiem Ci, że ceny robocizny masz naprawdę dobre! Może za taką cenę warto jest poczekać na fachowców? Jesteśmy teraz na etapie zabudowy poddasza, u nas ceny wahają się od 28-33zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 No, no Andrzejko, ale nadaliście tempo budowie, nie tak dawno były tynki a tu już malowanie . Nim Twój mąż wróci, Ty już będziesz mieszkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.05.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Uszy do gory,jestes teraz jedynym wojownikiem na placu boju i nie mozesz sie rozklejac.Usmiech na twarz i do dziela. Ja sienie rozklejam ale można miec jednodniowy dołek Na pocieszenie powiem Ci, że ceny robocizny masz naprawdę dobre! Porównując do Polski centralnej czy zachdniej to tak Nim Twój mąż wróci, Ty już będziesz mieszkać . Mam nadzieję witać go już w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Powitanie zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.05.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Andrzejko, ale to będzie PIĘKNE POWITANIE ! Już sobie wyobrażam... i jakie romantyczne.... Trzymam kciuki ! Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Przywołuję do porządku!!!!! Nie meldujesz się od paru dni!!! Ładnie to tak??? No chyba że przeprowadzkę uskuteczniasz!! To wybaczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.05.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przywołuję do porządku!!!!! Nie meldujesz się od paru dni!!! Ładnie to tak??? No chyba że przeprowadzkę uskuteczniasz!! To wybaczam... A gdzie tam zapał uciekł gdzieś daleko, może z mężem pojechał razem Jestem chora niemiłosiernie od trzech dni A do tego mam jeszcze inne psychologiczne watpliwości i dołek totalny Ale były pomiary mebelków kuchennych tylko cena mnie ostudziła 3400 PLN i to nie za takie fronty jakie mi sie podobają Narazie zdrowieję A potem zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Andrzejko żadnych jednodniowych dołków żadnych choróbsk Cena szafki kuchenne bardzo przystępna Proszę włączyć silniki i do roboty,żeby było jak najpiękniej w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 19.05.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A do tego mam jeszcze inne psychologiczne watpliwości i dołek totalny Ach te kobiety... nigdy ich nie zrozumiem . Żona twierdzi, że w takich wypadkach trzeba brać dużo magnezu - ja tam się nie znam, ale ona jest farmaceutką więc jej wierzę . Ale były pomiary mebelków kuchennych tylko cena mnie ostudziła 3400 PLN i to nie za takie fronty jakie mi sie podobają Nie wiem ile masz szafek, ale cena jest naprawde niezła. U mnie w najtańszej ofercie wychodzi mniej więcej 2 razy tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Andrzejka zowu trza Cię do porządku przywołać Zdrowiej, bierz się dopracy bo Twoja Marysia czeka na Was Cena kuchni wydaje się wporządku ale może napisz coś więcej może fotki bedziemy oceniac I głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Andrzejka!! Ale Ty masz tempo! Nie było mnie w twoim dzienniku jakiś czas (zarobiony byłem i u mnie sporo się działo) i co widzę? Ty w sumie masz stan developerski!! Pogratulować! Oby tak dalej. Schody dobrze żeście z fundamentem zrobili. A widok mam podoby za oknem tzn. zabudowa. Czuję, że żyje między ludźmi, a nie na odludziu. Oby tak dalej. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Przywołuję do porządku!!!!! Nie meldujesz się od paru dni!!! Ładnie to tak??? No chyba że przeprowadzkę uskuteczniasz!! To wybaczam... A gdzie tam zapał uciekł gdzieś daleko, może z mężem pojechał razem Jestem chora niemiłosiernie od trzech dni A do tego mam jeszcze inne psychologiczne watpliwości i dołek totalny Ale były pomiary mebelków kuchennych tylko cena mnie ostudziła 3400 PLN i to nie za takie fronty jakie mi sie podobają Narazie zdrowieję A potem zobaczymy Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni!!!! Cena za meble?? Bardzo atrakcyjna!!! Przejdź się do jakiegoś wypasinego sklepu z mebelkami kuchennymi i poproś o wycenę najtańszych....Zaraz zrobi Ci się lepiej!!! I już się będziesz cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.05.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Andrzejko, ZDRÓWKA ŻYCZĘ ! Wychodź z doła, bo domek czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Andrzejka, ale Ci fajnie idzie! ostatnio mijałem pewne miasteczko "w okolicach źródeł Biebrzy" i pomyślałem, że przejade się przez nie, a nuz natrafię na dom, podobny do Twojego. Chyba mi sie udało! Będę w tej okolicy jeszcze w najblizszym tygodniu, upewnię się Działaj dalej, trzymam kciuki! U mnie tez w końcu coś ruszyło, niedługo zaczynamy na powaznie. Pozdrawiam! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Hallo, Andrzejko, gdzie jesteś Jak się czujesz Napisz coś Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Napisz, napisz, cos wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Andrzejko co słychać? gdzie się podziałaś? mam nadzieję że psychologiczne wątpliwości przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Hej kochani Już dochodze do normy Ale było ciężko ze mną Straszne to uczucie niemocy brrr Dołki psychologiczne pomału stają sie coraz mniejsze W tym samym czasie mąż tęz był chory bardzo- problem z kręgosłupem już myśleliśmy, że będzie musiał wrócić ale jakoś sie polepszyło i narazie pracuje W domku cóz , niezbyt dużo sie zminiło W sobotę miałam zalanie dolnej łazienki i kuchni z kaloryfera ale już wszystko opanowane Mam też zlew w kotłowni i nawet sedes w dolnej łazience Z sedesu najbardziej cieszy sie Julka bo ma blokadę wewnętrzną i nie da rady załatwić sie na trawkę Wczoraj zgruntowałam kuchnę - na więcej Julka mi nie pozwoliła Mam nadzeiję że do niedzieli zagruntuję cały dom Całkiem szybko to idzie a jak jeszcze kupię ławkowiec to już wcale Mąz zostawił mi do gruntowania wałek ale to sie wcale nie da tym pracowac bo chlapie na wszystkie strony i wczoraj małym pędzelkiem machałam Robin ale to chyba nie możliwe żebyś trafił do mego miasteczka bo to na końcu swiata prawie I jak mówią u nas wrony nawet zawracają i dalej nie lecą Alfreda może cena za meble i nie jest wygórowana ale na razie postaram sie znależć coś tańszego, może uda mi sie coś ze standardu dopasować a nie na zamówienie Ja nie musze mieć wszystkiego na tip top Wbrat chyba musze sobie ten magnez jednak kupić Pozdrawiam was wszytkich bardzo serdelecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Uff, jak dobrze, ze juz dochodzisz do normy Już znowu praca wre Mam nadzieję, ze mezowi bedzie lepiej (skąd ja znam te problemy z kręgosłupem - mój maz też ma czesto- gesto ten problem) Kibelek w domu to jest to Trzymaj sie kochana jakos i nie daj się rzadnym stresom i dołkom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.05.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Cieszę się że już Ci lepiej. Sam nieraz bywałem połamany i takie życie, to nie życie, ani coś zrobić, ani się ruszyć,a już wsiąść/wysiąść z samochodu to dopiero wyzwanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts