ave 25.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 chciałam Ci wkleić coś ladnego na odstresowanie, ale po walce okrutnej.... (z wklejaniem zdjęć - oczywiście ) pozdrowienia! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Andrzejko, kochana, napisz co u Ciebie, bo zaczynamy się niecierpliwić, czekając na nowe wieści. A może Ty już mieszkasz ? Odpowiem sobie sama - pewnie jesteś tak pochłonięta malowaniem i gruntowaniem ścian, że na nic innego nie masz czasu. Ale gdy już zamieszkasz obiecaj nam, że będziesz odwiedzać swoj dziennik i dzielić się wrażeniami z mieszkania w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Ja też przywołuję do porządku!!1 Meldować proszę co się dzieje!!! Ciekawam ogromniaście jak przebiegają prace??? AndrzejkoKtoś taki jak TY nie może tak sobie opuszczaś FORUM , bez usprawiedliwienia!!! Ty tu jesteś WAŻNA OSOBISTOŚĆ I CKNI NAM SIĘ TYĆKO ZA TOBĄ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 29.05.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 No właśnie, co to ma znaczyć... nie wolno opuszczać stanowiska komputerowego na tak długo! To nieodpowiedzialne!! Ludzie mogą zacząć się dziwnie zachowywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jestem, jestem i melduję sie chciałam Ci wkleić coś ladnego na odstresowanie, ale po walce okrutnej.... (z wklejaniem zdjęć - oczywiście ) Ave dzięki A może Ty już mieszkasz Niestety jeszcze nie Ty tu jesteś WAŻNA OSOBISTOŚĆ I CKNI NAM SIĘ TYĆKO ZA TOBĄ.... Miło mi niezmernie ale jaka tam ze mnie osobistość Ludzie mogą zacząć się dziwnie zachowywać! Tak mówisz To postaram sie zastosować do twoich rad bo magnez już biorę zgodnie z zaleceniem Pozdrawiam was wszystkich, jesteście kochani , ze o mnie pamiętacie a na więcej informacji zapraszam do dziennika bo chyba trzeba go wygrzebac trochę bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jeszcze jedna taka obsuwa z terminem i możeby inaczej pogadać Ba może nawet zostaną naliczone kary umowne Może jakiś browarek dla zniecierpliwionych plus gril? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Może jakiś browarek dla zniecierpliwionych plus gril? jasne! wakacje tuż, tuz a okolice Biebrzy z pewnościa piękne ; ( może tylko wirtualnie?nie będziemy Andrzejki najazdem straszyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.05.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Andrzejko no nie mieszkasz i co z tego?? Ważne że domku nie zaniedbujesz( TAK JAK NAS TWOICH KIBICÓW ) tylko go dopieszczasz i wprowadzisz się do prawie PAŁACU(to prawie w tym wypadku to mała różnica )Myślimy o Tobie cieplutko i trzymamy kciukasy aby wszystko pomyślnie się toczyło do przodu,do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ( może tylko wirtualnie?nie będziemy Andrzejki najazdem straszyć) A czemu wirtualnie... trzeba iść na całość. I jeszcze jedno - zorganizować się trzeba będzie po cichu, bo nam na czas wizyty jeszcze gdzieś wyjedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Andrzejka trzymam kciuki Ściany wystraczy raz zagruntować, My tak robiliśmy i nic się nei dzieje, farba nie wsiąka i nie ma kurzu na ścianie Życzę dużo dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ( może tylko wirtualnie?nie będziemy Andrzejki najazdem straszyć) A czemu wirtualnie... trzeba iść na całość. I jeszcze jedno - zorganizować się trzeba będzie po cichu, bo nam na czas wizyty jeszcze gdzieś wyjedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Może jakiś browarek dla zniecierpliwionych plus gril? jasne! wakacje tuż, tuz a okolice Biebrzy z pewnościa piękne ; ( może tylko wirtualnie?nie będziemy Andrzejki najazdem straszyć) takie strachy to mi wcale nie straszne, zapraszam was o każdej porze dnia i nocy i w każdej porze roku Okolice Biebrzy sa cudne nie tylko wirtualnie Przyjeżdzajcie a sami zobaczycie A i mi bedzie weselej i miło bardzo, a i będę mogła z kims pogadac o sprawach naprawdę wąznych- czyli budowlanych bo jakoś mało kto mnie rozumie w tej kwestii wsród znajomych i raczej pukają sie w czoło na moje wprowadzenie sie do nie całkiem wykończonego domu niż mi kibicuja No cóż nie wiedzą co to znaczy i dużo tracą w życiu unikając takich emocji i doświadczeń wink: Pozdrówka serdeczne Aga dzięki za info, ze raz wystarczy - to mnie uspokoi że nie idę na łatwiznę z wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Fajnie, Andrzejko, ze juz jestes i ze w domku po woli sie zawsze cos tam dzieje. Nie dlugo zamieszkasz, nic sie nie martw. Jestes nie daleko od tego celu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.05.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Okolice Biebrzy sa cudne nie tylko wirtualnie Przyjeżdzajcie a sami zobaczycie A i mi bedzie weselej i miło bardzo, a i będę mogła z kims pogadac o sprawach naprawdę wąznych- czyli budowlanych bo jakoś mało kto mnie rozumie w tej kwestii wsród znajomych i raczej pukają sie w czoło na moje wprowadzenie sie do nie całkiem wykończonego domu niż mi kibicuja No cóż nie wiedzą co to znaczy i dużo tracą w życiu unikając takich emocji i doświadczeń wink: Andrzejko, no bo kto Cię lepiej zrozumie jak "brać budowlana" ? . My te same problemy mamy, cieszymy się z tych samych rzeczy i kibicujemy sobie wzajemnie . Budowanie jest trudnym, ale jakże wspaniałym przedsięwzięciem i pięknym, bo łączy ludzi . Ci co nie budują wiele tracą . Szykuj sobie domek, szykuj, będziesz miała przytulnie i miło ! Tylko nie zapominaj o nas Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Andrzejko, no bo kto Cię lepiej zrozumie jak "brać budowlana" ? . My te same problemy mamy, cieszymy się z tych samych rzeczy i kibicujemy sobie wzajemnie . Budowanie jest trudnym, ale jakże wspaniałym przedsięwzięciem i pięknym, bo łączy ludzi . Ci co nie budują wiele tracą . Tak tak - to prawdziwy fenomen. Wczoraj mimo złej pogody przyjmowaliśmy forumowych gości i przyznam, że dużo lepiej rozmawia się z takimi osobami którzy w zasadzie niby obcy, ale jakże bliscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Andrzejka nie martw się nas też nie dużo ludzi rozumi i dziwią się jak mieszkamy ale ja mam to ............. Cieszę się tym co mam i jestem szczęśliwa rafałek Masz rację jak budowa potrafi łączyć ludzi jest to bardzo miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 29.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Mnie jeszcze daaaaaaleko do stanu Twojego domku, ale brak parapetów i schodów na pewno mnie nie powstrzyma Myślę, że Ty też już decyzję podjęłaś No to kolejny dziennik budowy na ukończeniu ? Powinien powstać nowy dział - dziennik wykończeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.05.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Andrzejko jak miło - dwa wpisy jednego dnia. Poprawiasz się A bez parapetów też można mieszkać byle u Siebie i na Swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 no no Andrzejko, niezle u ciebie sie dzieje... lekko zazdraszczam pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 29.05.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Andrzejko jak miło - dwa wpisy jednego dnia. Poprawiasz się A bez parapetów też można mieszkać byle u Siebie i na Swoim _________________ Mieszkać to może i się da , ale jak zrobić PARAPETÓWĘ !!! Szczerze ,to bardzo wielu mieszka w mniej wykończonych domach! Znam taki przypadek ,gdzie przez 2 lata mieszkali pod folią na dachu bo zabrakło na dachówkę! ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts