Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko, kochana, napisz co u Ciebie, bo zaczynamy się niecierpliwić, czekając na nowe wieści. A może Ty już mieszkasz :D ? Odpowiem sobie sama - pewnie jesteś tak pochłonięta malowaniem i gruntowaniem ścian, że na nic innego nie masz czasu. Ale gdy już zamieszkasz obiecaj nam, że będziesz odwiedzać swoj dziennik i dzielić się wrażeniami z mieszkania w nowym domku.

Jestem, jestem i melduję sie 8)

chciałam Ci wkleić coś ladnego na odstresowanie, ale po walce okrutnej.... (z wklejaniem zdjęć - oczywiście )

Ave dzięki 8)

A może Ty już mieszkasz

Niestety jeszcze nie :-?

Ty tu jesteś WAŻNA OSOBISTOŚĆ I CKNI NAM SIĘ TYĆKO ZA TOBĄ....

:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Miło mi niezmernie 8) ale jaka tam ze mnie osobistość :-? :roll: :roll: 8)

Ludzie mogą zacząć się dziwnie zachowywać!

Tak mówisz :roll: :roll:

To postaram sie zastosować do twoich rad bo magnez już biorę zgodnie z zaleceniem 8)

Pozdrawiam was wszystkich, jesteście kochani , ze o mnie pamiętacie a na więcej informacji zapraszam do dziennika bo chyba trzeba go wygrzebac trochę bliżej 8)

Andrzejko no nie mieszkasz i co z tego?? :roll: :roll:

Ważne że domku nie zaniedbujesz( TAK JAK NAS TWOICH KIBICÓW :evil: ) tylko go dopieszczasz i wprowadzisz się do prawie PAŁACU(to prawie w tym wypadku to mała różnica :p )Myślimy o Tobie cieplutko i trzymamy kciukasy aby wszystko pomyślnie się toczyło do przodu,do przeprowadzki :lol: :lol: :lol:

Może jakiś browarek dla zniecierpliwionych plus gril? :roll:

jasne! wakacje tuż, tuz a okolice Biebrzy z pewnościa piękne :D ; ( może tylko wirtualnie?nie będziemy Andrzejki najazdem straszyć) :wink:

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

takie strachy to mi wcale nie straszne, 8) :lol: :lol: :lol:

zapraszam was o każdej porze dnia i nocy i w każdej porze roku 8)

Okolice Biebrzy sa cudne nie tylko wirtualnie 8)

Przyjeżdzajcie a sami zobaczycie 8)

A i mi bedzie weselej i miło bardzo, a i będę mogła z kims pogadac o sprawach naprawdę wąznych- czyli budowlanych :wink: bo jakoś mało kto mnie rozumie w tej kwestii wsród znajomych :-? :( i raczej pukają sie w czoło na moje wprowadzenie sie do nie całkiem wykończonego domu niż mi kibicuja :-? :roll: :roll: :roll:

No cóż nie wiedzą co to znaczy i dużo tracą w życiu unikając takich emocji i doświadczeń wink: :wink: :wink: 8)

Pozdrówka serdeczne 8)

Aga dzięki za info, ze raz wystarczy - to mnie uspokoi że nie idę na łatwiznę z wykończeniem 8)

Okolice Biebrzy sa cudne nie tylko wirtualnie 8)

Przyjeżdzajcie a sami zobaczycie 8)

A i mi bedzie weselej i miło bardzo, a i będę mogła z kims pogadac o sprawach naprawdę wąznych- czyli budowlanych :wink: bo jakoś mało kto mnie rozumie w tej kwestii wsród znajomych :-? :( i raczej pukają sie w czoło na moje wprowadzenie sie do nie całkiem wykończonego domu niż mi kibicuja :-? :roll: :roll: :roll:

No cóż nie wiedzą co to znaczy i dużo tracą w życiu unikając takich emocji i doświadczeń wink: :wink: :wink: 8)

Andrzejko, no bo kto Cię lepiej zrozumie jak "brać budowlana" ? :wink: . My te same problemy mamy, cieszymy się z tych samych rzeczy i kibicujemy sobie wzajemnie :D . Budowanie jest trudnym, ale jakże wspaniałym przedsięwzięciem i pięknym, bo łączy ludzi :D :D :D . Ci co nie budują wiele tracą .

Szykuj sobie domek, szykuj, będziesz miała przytulnie i miło ! Tylko nie zapominaj o nas :wink: 8) :lol:

Pozdrowionka :p

Andrzejko, no bo kto Cię lepiej zrozumie jak "brać budowlana" ? :wink: . My te same problemy mamy, cieszymy się z tych samych rzeczy i kibicujemy sobie wzajemnie :D . Budowanie jest trudnym, ale jakże wspaniałym przedsięwzięciem i pięknym, bo łączy ludzi :D :D :D . Ci co nie budują wiele tracą .

Tak tak - to prawdziwy fenomen. Wczoraj mimo złej pogody przyjmowaliśmy forumowych gości i przyznam, że dużo lepiej rozmawia się z takimi osobami którzy w zasadzie niby obcy, ale jakże bliscy.

Andrzejko jak miło - dwa wpisy jednego dnia. Poprawiasz się

A bez parapetów też można mieszkać byle u Siebie i na Swoim

Mieszkać to może i się da , ale jak zrobić PARAPETÓWĘ !!! :p

Szczerze ,to bardzo wielu mieszka w mniej wykończonych domach! :roll:

Znam taki przypadek ,gdzie przez 2 lata mieszkali pod folią na dachu bo zabrakło na dachówkę! :( ...........