Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strofowanie forumowiczów ???

poldek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam dwie uwagi do formy forum:

1. Brak możliwości jednoczesnego obserwowania kilku z nich ogranicza możliwości aktwnego w nich uczestnictwa.

/ chciałbym móc śledzić Wymianę doświadczeń i Wnętrza jednocześnie i podobnie robić wyszukiwanie

/czytałem skargi na to że na pytania miesiącami nikt nie odpowiada bo nikt nie zagląda; ogrody pakują się do wymiany bo tu jest oglądalność

2. Już odpaliłem drugie: wyszukiwanie powinno umożliwoać zaznaczenie ktore z dostępnych forum mnie interesują - WIĘCEJ NIŻ JEDNO!

Poza tym jeśli będziemy do aktualnych postów wkładali linki do dawnych może zapomnianych wątków tym bardziej wykorzystamy potencjał wiedzy zgromadzonej na formu. Inaczej wysiłek będzie iście syzyfowy.

georg,

problem jak każdy problem winien być rozwiązany a czy jest zaj....ty czy baaaaaaaaaaardzo poważny to indywidualna kwestia

Wojtek62 -pewnie że to indywidualna kwestia.TYlko rozwiazanie tego problemu jest bardzo proste jak drut.Oto kilka propozycji:

1.jak nie chcesz odpowiadać nie odpowiadaj

2.jak chcesz odpowiedzieć odpowiedz

Na forum nie ma przymusu odpowiadania na pytania.

"milczenie jest złotem" :lol:

Co do "kotów" nie wydaje mnie się że jest to prawidłowe słowo na tym forum.Ilość postów nie oznacza że masz więcej lub mniej wiadomości na temat budowania.Uważam że jest to nie trafione słowo na tym forum co innego w wojsku :lol:

Może zamiast słowa "kot" użyć "nowy"??

jezierku Kotów nie Goniacy, także posłużę się w miarę aktualnym cytatem 8) :

Nasi użytkownicy napisali 509347 wiadomości

Z czego aktualnie kroyena nabił 4580.

Rzeczywiście przyznaję się do przestrzelenia ponad 5-krotnego :-? . Coś mi się pod czerepem rubasznym uroiło, bo ostatnio znowu była nowa fala klikań, że za dużo klikam.

W związki z nabiciem ponad 0,899% postów nie mogiem się zgodzić ze stwierdzeniem 0% (słownie: zero procent 00/100), gdyż powinno być 0,899% (słownie: zero procent 899/1000). 8) :lol: :lol:

Z kocim:

MIAAAAAŁ :lol:

georg,

zawsze w swoich wypowiedziach używam słowa Nowy i stąd me zdziwko o Kocie,

w innych kwestiach nie chce polemizować bo mamy odmienne zdania na ten temat.

Majka,

z kroyeny fajny kociak ale leniwy - jak przystało na rasowego kocura

O "kotach" to akurat nie do Cię ,wymckło mnie się tak przy okazji :lol:

pzdr. :wink:

Chciałbym wtrącić swoje dwa grosze.

Jeżeli dany forumowicz radził w jakimś nieodległym wątku, wątkach na temat który znowu ktoś niedoświadczony otwiera to czy nie byłoby przyjaźniej podać link, linki do danych dyskusji.

Niestety zdarza się że doświadczony forumowicz, nie mający w danym temacie wiele do powiedzenia, widząc laickie pytanie jakiegoś "młodego kota" nie odpuści sobie okazji żeby tej osobie dopiec, a sobie poprawić statystykę wpisów.

Ponawiam prośbę.

Kurs korzystania z wyszukiwarki.

Kominek z płaszczem wodnym mnie interesuje. Wstawiłem to hasło i co?

Kiszeczka. Czyli jestem w tym cieniasek.

Może ktoś powie gdzie to wpisać i tak łopatologicznie po kolei.

Albo szukam wypowiedzi kogoś. Wstawiam nicka i co? U mnie nic :)

Proszę o pomoc. Myślę, że zasłużyłem sobie na czyjąś życzliwość :) i otrzymam pełne szkolenie w obsłudze wyszukiwarki.

Z góry dziękuję za pozytywne......:)