KrzysiekMarusza 05.01.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A ja z innej beczki (Moderator - prosze nie naliczać mi licznika ) - _ZBYCH_ - no nie, przegiąłeś z tym M-$oftem !!! Wiwat wolne oprogramowanie ! Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 05.01.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Mam dwie uwagi do formy forum:1. Brak możliwości jednoczesnego obserwowania kilku z nich ogranicza możliwości aktwnego w nich uczestnictwa./ chciałbym móc śledzić Wymianę doświadczeń i Wnętrza jednocześnie i podobnie robić wyszukiwanie/czytałem skargi na to że na pytania miesiącami nikt nie odpowiada bo nikt nie zagląda; ogrody pakują się do wymiany bo tu jest oglądalność2. Już odpaliłem drugie: wyszukiwanie powinno umożliwoać zaznaczenie ktore z dostępnych forum mnie interesują - WIĘCEJ NIŻ JEDNO! Poza tym jeśli będziemy do aktualnych postów wkładali linki do dawnych może zapomnianych wątków tym bardziej wykorzystamy potencjał wiedzy zgromadzonej na formu. Inaczej wysiłek będzie iście syzyfowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 jezier,proponuje abys przeanalizował tematykę tych postów bez odpowiedzi i zrobił ststystykę ile jest powtarzających się wątków wowka -przeczytałem do końca i w pełni popieam Twoje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 06.01.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 georg, problem jak każdy problem winien być rozwiązany a czy jest zaj....ty czy baaaaaaaaaaardzo poważny to indywidualna kwestia Wojtek62 -pewnie że to indywidualna kwestia.TYlko rozwiazanie tego problemu jest bardzo proste jak drut.Oto kilka propozycji: 1.jak nie chcesz odpowiadać nie odpowiadaj 2.jak chcesz odpowiedzieć odpowiedz Na forum nie ma przymusu odpowiadania na pytania. "milczenie jest złotem" Co do "kotów" nie wydaje mnie się że jest to prawidłowe słowo na tym forum.Ilość postów nie oznacza że masz więcej lub mniej wiadomości na temat budowania.Uważam że jest to nie trafione słowo na tym forum co innego w wojsku Może zamiast słowa "kot" użyć "nowy"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.01.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 jezierku Kotów nie Goniacy, także posłużę się w miarę aktualnym cytatem : Nasi użytkownicy napisali 509347 wiadomości Z czego aktualnie kroyena nabił 4580. Rzeczywiście przyznaję się do przestrzelenia ponad 5-krotnego . Coś mi się pod czerepem rubasznym uroiło, bo ostatnio znowu była nowa fala klikań, że za dużo klikam. W związki z nabiciem ponad 0,899% postów nie mogiem się zgodzić ze stwierdzeniem 0% (słownie: zero procent 00/100), gdyż powinno być 0,899% (słownie: zero procent 899/1000). Z kocim: MIAAAAAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.01.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Fajny z Ciebie kociak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 georg,zawsze w swoich wypowiedziach używam słowa Nowy i stąd me zdziwko o Kocie,w innych kwestiach nie chce polemizować bo mamy odmienne zdania na ten temat.Majka,z kroyeny fajny kociak ale leniwy - jak przystało na rasowego kocura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 06.01.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 georg, zawsze w swoich wypowiedziach używam słowa Nowy i stąd me zdziwko o Kocie, w innych kwestiach nie chce polemizować bo mamy odmienne zdania na ten temat. Majka, z kroyeny fajny kociak ale leniwy - jak przystało na rasowego kocura O "kotach" to akurat nie do Cię ,wymckło mnie się tak przy okazji pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.01.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 georg,wiem, że nie do mnie ale ciekawi mnie kto użył tego sformułowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 08.01.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Chciałbym wtrącić swoje dwa grosze. Jeżeli dany forumowicz radził w jakimś nieodległym wątku, wątkach na temat który znowu ktoś niedoświadczony otwiera to czy nie byłoby przyjaźniej podać link, linki do danych dyskusji. Niestety zdarza się że doświadczony forumowicz, nie mający w danym temacie wiele do powiedzenia, widząc laickie pytanie jakiegoś "młodego kota" nie odpuści sobie okazji żeby tej osobie dopiec, a sobie poprawić statystykę wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 08.01.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 czy młody kot czy niedoświadczony czy elita to nie zawsze wiadomo. Ja po jakimś czasie nieobecności na forum nie mogłem się ponownie zalogować, więc zalogowałem się na nowo jako nowy forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.01.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 P R O T E S T U J E ! Z kocim tematem proszę nie żartować, lubię koty ! I za parę miesięcy będę miaaaaaaaaaaaaaał kota !MAIN COON -a J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.01.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Ooooo, Main Coon to moje marzenie....Zazdroszczę! Pokażesz jakieś fotki, jak już zostaniesz szczęśliwym maincoonowym tatusiem, debre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.01.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Moim sąsiadom zwędzili Main Coona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Jagusia .. chiba bendzie szylkretowy ..... ale jeszcze ni wim Jak bendzie to fotka murowana ! Razem z nami za parę miesięcy się kociątko wprowadzi na nowe miejsce. I zje te wszystkie niegrzeczne pieski które leją na nasze ogrodzenie Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 A chłopak czy dziewczynka? A imię już macie? A dużo kłaków Main Coon zostawia? A czy zjadane pieski mu nie zaszkodzą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.01.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 albo albo, tak, tak, nie pod warunkiem że nie popija J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.01.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Fajnie się czytało. Tylko co ma zrobić forumowicz, jak go ktoś odeśle do wątku "Szukam dobrych okien..." Zdarzyło mi się to kiedyś jak zapytałem o jakiś drobiazg okienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 11.01.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Ponawiam prośbę. Kurs korzystania z wyszukiwarki. Kominek z płaszczem wodnym mnie interesuje. Wstawiłem to hasło i co? Kiszeczka. Czyli jestem w tym cieniasek. Może ktoś powie gdzie to wpisać i tak łopatologicznie po kolei. Albo szukam wypowiedzi kogoś. Wstawiam nicka i co? U mnie nic Proszę o pomoc. Myślę, że zasłużyłem sobie na czyjąś życzliwość i otrzymam pełne szkolenie w obsłudze wyszukiwarki. Z góry dziękuję za pozytywne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts