BieloP 23.03.2023 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Witam wszystkich ja planuje zacząć w tym roku, w tej chwili czekam na pozwolenie. Mam parę pytań: Zna ktoś dobrego Kierbuda z Warszawy albo okolicy, chętnie zapoznam Czym docieplać ściany fundamentowe, mam dylemat Hydro ESP, XPS, PIR (teren piaszczysty bez wody gruntowej w pobliżu, ściany będą z bloczków keramzytobetonowych)? Jak głęboko okopywać się. Projekcie mam 1,2m, na badaniu Geo zalecają 1m ale grunt przepuszczalny wiec może inna głębokość? Chciałem GWC ale podobno w gruncie piaszczystym to nie bardzo... Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniakozl77 08.05.2023 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) powodzenia ! https://samarobie.pl/ Edytowane 9 Maja 2023 przez haniakozl77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts