Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dominika nasza Królewna - prośba o przekazanie 1,5 podatku

Recommended Posts

Moi Drodzy,

chciałabym wszystkim serdecznie podziękować za wsparcie i pomoc jaką od Was do tej pory otrzymałam. 18 stycznia mija 6 lat od operacji po której zapadłam w śpiączkę i od tamtej pory nieustannie walczę o powrót do zdrowia.

Dzięki Waszemu dobremu sercu oraz życzliwości w zeszłym roku mogłam pojechać na kilka turnusów rehabilitacyjnych, które pomogły mi zdobyć większą sprawność w codziennym funkcjonowaniu. Co więcej, środki z 1% podatku i darowizny pozwoliły mi sfinansować 2 niezbędne operacje na oczy, dzięki którym poprawia się mój wzrok.

Pomimo wielu postępów które już osiągnęłam, w dalszym ciągu potrzebuje kosztownej i długotrwałej rehabilitacji, żebym któregoś dnia mogła spełnić swoje największe marzenie jakim jest powrót do upragnionej samodzielności.

Dlatego bardzo proszę o pamięć i wsparcie również w tym roku przy rozliczeniu podatkowym za 2022 r. i przekazanie 1,5% podatku na moje dalsze leczenie.

Dane do rozliczenia pit:

KRS: 0000308316

Prosimy koniecznie pamiętać o uzupełnieniu rubryki cel szczegółowy 1,5% : Dominika Kosek K/204

Dane do przekazania darowizny:

SBL Zakrzewo 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010

W tytule przelewu należy również wpisać: Dominika Kosek K/204

Z góry dziękuję za pomoc i udostępnienie posta1f618.png

Edytowane przez Redakcja