IwKo 26.03.2023 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Cześć, Jestem na etapie wyboru elewacji. Podobają mi się bardzo elewacje z płyt betonowych (takie jak ma np. Contractors) ale cenowo wychodzi kosmos wiec przeszłam na poszukiwania tynku imitującego beton. W internecie znalazłam jedynie tynk od Bolixa ale nie udało mi się znaleźć żadnych realnych zdjęć i opinii więc jest to rozwiązanie ryzykowne. Czy ktoś z obecnych na forum ma rozeznanie w temacie, polecenia konkretnych producentów, zdjęcia realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.03.2023 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Cześć, Jestem na etapie wyboru elewacji. Podobają mi się bardzo elewacje z płyt betonowych (takie jak ma np. Contractors) ale cenowo wychodzi kosmos wiec przeszłam na poszukiwania tynku imitującego beton. W internecie znalazłam jedynie tynk od Bolixa ale nie udało mi się znaleźć żadnych realnych zdjęć i opinii więc jest to rozwiązanie ryzykowne. Czy ktoś z obecnych na forum ma rozeznanie w temacie, polecenia konkretnych producentów, zdjęcia realizacji? Wiśnie taki robimy. Tylko że wewnątrz. Tak jest sporo realizacji tego, ale żeby wyszedł fajnie faktycznie trzeba mieć sprytna ekipę do tego i trochę sztuczek użyć. Znajdz mnie na FB - med-bud i się odezwij - do ogarniecia temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.03.2023 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Zresztą zajrzyj w ten post https://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-)-zdj%C4%99cia&p=8180450#post8180450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts