Kaja2021 28.03.2023 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Dzień dobry. Mam pytanie, do więcej wiedzących ode mnie. Od pewnego czasu mam problem z ciepłą wodą pod prysznicem, jakoś dziwnie zgrywa się to z czasem, gdy przyszli fachowcy i coś naprawiali. Absolutnie się nie znam, zastanawiam się, czy przypadkiem w łazience nie mam zakręconej ciepłej wody ? Ta, która leci jest letnia, chyba, że to zepsuta bateria przy prysznicu. Nie wiem czy ktokolwiek mógłby na [podstawie zdjęcia zaworów cokolwiek mi podpowiedzieć ??? Dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.03.2023 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Na pewno zawór ciepłej wody jest zdławiony. Musi być równolegle do rury(oba tak muszą być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja2021 28.03.2023 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Dziękuję serdecznie a czy można go po prostu tak " ręcznie przekręcić" ? Przepraszam za tak infantylne pytania, serdecznie dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsze 28.03.2023 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Możesz , musisz odgiąć trochę rączkę od tego zaworu tak żeby naszła na wodomierz. Tak zdławiony zawór raczej nie jest powodem letniej wody w baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja2021 28.03.2023 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Czyli jednak poszła bateria. Dziękuj bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts