miodas007 28.03.2023 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Mam pytanie dot. stojącej szafki w kotłowni. Jak już złącze silikonem zlew do szafki to potem silikonuje zarówno krawędzie zlewu jak i szafki do ścian.Ale co z podłogą ? Mam silikonować szafkę do podłogi ? Mam też drugie pytanie: kąt gdzie jest szafka jest słaby... Będzie spora szpara między jedną krawędzią szafki a ścianą - dlatego też myślałem żeby w ogóle nie stosować silikonu tylko coś takiego: https://www.ceneo.pl/13523058. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.03.2023 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 Moim zdaniem normalnie zastosuj sanitarny sylikon. Jak potrzebujesz wypełnić większą szparę, to są takie fajne końcówki do pistoletów, bodajże z firmy Draumet. I zakładasz ją zamiast tej co jest przy każdym sylikonie i możesz różne dziwne szpary pozalepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 31.03.2023 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 Ok.Ale silikonować do podłogi szafkę - ma to sens ? Czy tylko do ścian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts