czytelnik 10.01.2005 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 a co to za drzwi prysznicowe? drzwi są firmy aquaform (glass 5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 10.01.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Wnętrza cudniaste ! To jest kolorystyka, którą najbardziej lubię Gratuluję świetnego gustu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek 10.01.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Bardzo ładnie.Nawet bardziej niz bardzo.Gratulacje.Czy mozecie zdradzić nazwę producenta paneli i kolor. Bardzo mi się podobają. PozdrawiamKwiatuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czytelnik 20.01.2005 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Bardzo ładnie.Nawet bardziej niz bardzo.Gratulacje. Czy mozecie zdradzić nazwę producenta paneli i kolor. Bardzo mi się podobają. Pozdrawiam Kwiatuszek Panele są firmy classen pinia antyk (gdzieniegdzie nazywają się sosna antyk) przy okazji powiem, że dla mnie panele wydają się w uzytkowaniu o niebo lepsze niż parkiet, który mógł być alternatywą dla nich. Przyjemniej mi się chodzi i wreszcie podłoga wydaje mi się ciepła. Poprzednio zawsze w mieszkaniach mieliśmy mozaikę i parkiet zawsze były bardzo zimne pomimo tego że temperatura była tam podobna i blok szczególnie ostatni nowy i bardzo dobrze ocieplony . Teraz pomimo tego że budynek nie jest podpiwniczony podłoga jest zdecydowanie cieplejsza i chociaż nie jest to drewno jakoś przyjemniej mi się po niej chodzi niż po parkietach, które zawsze miały grubą warstwę lakieru. Poza tym parkiet zawsze kojarzy mi się z mieszkaniami w blokach. U mnie podobny efekt możnaby osiągnąc z deskami, ale na to byłoby stanowczo za wcześnie bo podłoga była robiona 1,5 misiąca po wylewkach. Moja odczucia są zatem odmienne niż większości osób na forum. Ale schody mam drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekkk 21.01.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 super podoba mi sie, ja jestem na etapie wyboru projektu. jakiej szerokosci jest twoja dzialka?? bardzo prosilbym przeslanie rzutow domku.z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.01.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Domek super , wcale nie taki maly nie przesadzaj!bardzo ladny salon!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Na podstawie Twojego domku potwierdza się stare przysłowie pszczół: małe jest piękne BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 21.01.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Milutkie, spokojne wnętrze, takie w moim stylu Gratuluję! Prosze o nazwę pomarańczowej farby, (strona nie wyświetla mi się). Jesteś zadowolony z tego pomarańczu ? Opisz, proszę, jaki jest- ostry, jaki efekt dają te żółte prześwity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 21.01.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Bardzo ładnie. Bardzo elegancko i gustownie. Komplet wypoczynkowy rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czytelnik 24.01.2005 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Milutkie, spokojne wnętrze, takie w moim stylu Gratuluję! Prosze o nazwę pomarańczowej farby, (strona nie wyświetla mi się). Jesteś zadowolony z tego pomarańczu ? Opisz, proszę, jaki jest- ostry, jaki efekt dają te żółte prześwity? nazwa farby to Alpina Living Style Freetime nie wiem czemu strona, która podałem wczesniej się nie otwiera ja przed chwilą sprawdzałem i u mnie się z tego linka otwiera. Podaje więc niżej jeszcze raz. Jest tam malutki obrazek z nazwą farby i próbką jak wygląda. Po powiększeniu na moim monitorze farba wygląda bardzo podobnie jak na ścianie. Kolor jesr raczej spokojny. Jeżli masz sklep Leroy Merlin albo innego dytrybutora alpiny to najlepiej się tam przejechać i obejrzec jaki jest efekt na dużym próbniku. Poza tym według producenta kolory można jeszcze samemu zmieniać dodając barwniki w tubkach. http://www.insideq.creativehobby.pl/product_info.php?cPath=2&products_id=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 24.01.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 dziękuję Skrobnij, proszę, jeszcze coś o okapie w kuchni. Jak się sprawuje , czy cichy? Amiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Gratuluję - takie cieplutkie wnętrza i śliczne kolory.Do tego piękny kominek i ten kuty regał w sam raz do przecierek Takiego ciepłego mieszkanka,jak ciepłe są w nim kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier 19.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Bardzo ładne i przyjemne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Bardzo podoba mi sie kolorystyka wnetrza - niby nic odkrywczego - ale polączenie zdecydowanego, zywego koloru na scianach z ciekawym swietleniem daje b fajny efekt Akurat w tej kwesti (kolorow wnetrza- zwl salonow , pokoi dziennych jadalni, sypialni itp. ) jestem zdecydowana tradycjonalistka i nie lubie pstrokacizny na scianach i bordowo-fioletowych "mazów" bardzo podoba mi sie "struktura" scian w salonie , oraz ...szafki w kuchni W kuchni tez lubie "normalnosc" A- ciekawe polaczenie materialow "podlogowych" Pytanie - co z oknami? przewidujecie jakies zaslony , jakas aranzacjie okien? czy zostaja tylko rolety zew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 I jeszcze jedno - co prawda nie jest to wnetrze samo w sobie ale na pewno element wnetrza - zachwycilam sie tymi kwiatami na stole w wazonie - a wlasciwie ich formą i "minimalizmem" - czyli proste takie graficzne rosliny (mam zacmienie umyslowe - jak one sie nazywaja - pomocy....!!! ) o bialym kolorze, bardzo prosty w formie szklany wazon i zero ozdobek, liskow i pierdółek ...piekny detal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 kalie ? bardzo sympatyczne wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Bardzo ładnie i gustownie urządzone wnętrza! Bardzo mi się podoba. Jaki metraż domu i poszczególnych pomieszczeń? Gratuluję! Przyjemnie i przytulnie. Aż chce się mieszkać w takim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts