start2010 02.04.2023 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 Cześć, Planuje budować się etapami gdyż nie chce się narazie bawić w kredyty a jak wiadomo, taniej nie będzie więc chciałbym już powoli coś zaczynać gdzie znajdę w dobrej cenie to kupować czy już coś działać, dlatego mam pytanie jak długo może stać ława fundamentowa? Rok? Dwa? Mam możliwość wykonania fundamentu w dobrej cenie dlatego nie wiem czy jest sens. Niby można, ale wolę zapytać też innych źródeł zanim sam zadecyduje czy to zrobię czy jednak odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 04.04.2023 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 Wymuruj do poziomu zero i tak sobie może stać nawet i te 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 12.04.2023 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 100 lat (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
athanwago 03.07.2023 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Planuję zbudować taras wolnostojący obok mojego domu, ale ze względu na projekt domu przytwierdzenie tarasu do domu za pomocą tablicy rejestracyjnej jest niewykonalne. Jaka jest minimalna odległość od istniejącego fundamentu, w której mogę postawić stopę bez żadnych problemów? Alternatywnie, o jakich problemach powinienem przeczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adelebrown68 28.07.2023 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2023 Sprawdź co to jest ława fundamentowa, jak prawidłowo wykonać ławy fundamentowe oraz w jakim przedziale najczęściej mieszczą się wymiary ławy fundamentowej. papa's games Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chiklya1 16.08.2023 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) Zależy od rodzaju kamienia. Kamień metamorficzny, taki jak granit lub marmur, przetrwa znacznie dłużej niż kamień osadowy, taki jak wapień. Najważniejszy jest sposób budowy. Jeśli zamierzasz po prostu zbudować platformę na słupach, nie rozumiem, dlaczego kamień miałby nie działać. Najlepszym materiałem do prac fundamentowych będzie lany beton. O wiele szybciej wykonasz wylewanie betonowych filarów niż ustawianie kamiennych filarów 192.168.0.1 router login . Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez chiklya1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts