Fin3 15.04.2023 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2023 Dzień dobry,poszukuje do domu klimatyzacji ściennej z wbudowaną jonizacją. Tyle jest tych produktów na rynku, że aż nie wiem co wybrać. Co moglibyście polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.04.2023 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2023 Może LD Deluxe, np. model DC12RK https://www.lg.com/pl/klimatyzatory/lg-dc12rk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fin3 15.04.2023 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2023 Bardzo fajne rzeczy tam są, ale kurczę trochę drogo, 6 tysięcy to niestety nie mój budźet. Myślałem o czymś w granicach 3k, ale faktycznie te LG nie wyglądają źle. Orientujesz się może, jaka może być cena montażu klimatyzatora na pierwszym piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 28.04.2023 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Bardzo fajne rzeczy tam są, ale kurczę trochę drogo, 6 tysięcy to niestety nie mój budźet. Myślałem o czymś w granicach 3k, ale faktycznie te LG nie wyglądają źle. Orientujesz się może, jaka może być cena montażu klimatyzatora na pierwszym piętrze? Jak chcesz w miarę tanio to polecam Kaisai. Robi to Midea i daje radę. Ja mam dwie takie jednostki i kilka wsród znajomych i wszystko działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.04.2023 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Jak chcesz w miarę tanio to polecam Kaisai. Robi to Midea i daje radę. Ja mam dwie takie jednostki i kilka wsród znajomych i wszystko działa bez zarzutu. Potwierdzam tez posiadam od 3 sezonów, Bardzo niezawodne urządzenie model fly 2,9kw ma chyba sprężarkę mitsubishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts