mordziaty 15.04.2023 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2023 Witam serdecznie, Przymierzam się do ocieplenia poddasza ale zauważyłem spora ilość owadów. Jak się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.04.2023 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Witam serdecznie, Przymierzam się do ocieplenia poddasza ale zauważyłem spora ilość owadów. Jak się tego pozbyć? odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 16.04.2023 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Witam serdecznie, Przymierzam się do ocieplenia poddasza ale zauważyłem spora ilość owadów. Jak się tego pozbyć? Owadów ? masz na myśli korniki czy spuszczele ? jeśli tak to jedyny rozsądny sposób zakupić kilka ozonatorów z aliexpresu po ok 100 zł każdy taki plus minus 15 gram i załączyć na całą dobę i powtarzać a zwłaszcza rejon maj-czerwiec gdzie te gadziny mają gody i się przepoczważają inne środki to półśrodki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts