Arwz 17.04.2023 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Zakupiłem szambo betonowe (wg projektu). Panowie osadzili zasypali. Trochę postało i się okazuje, że szambo nie ma otworu. Trzeba sobie samemu zrobić. Jak to zrobić najprościej i względnie tanio? Firma z wiertnicą 350zł. Zastanawiałem się czy np. ciąć szlifierką kontową albo nawiercać otwory dookoła i resztę wykuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 18.04.2023 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Najszybciej i najprościej wypożyczyć wiertnicę. Najtaniej nawiercić po obwodzie cienkim wiertłem i wykuć w miarę delikatnie. Ale znając życie na 100% trafisz na zbrojenie więc szlifierkę trzeba mieć pod ręką. Jak już będziesz miał otwór to wlej na jakiejś zaprawie rurę kanalizacyjną z kielichem i uszczelką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts