gryziciel 23.04.2023 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 witam, mam ogrzewanie kablami grzejnymi w wylewce. Juz sie na forum zorientowalem, ze wygrzewanie tego cholerstwa to nie jest takie proste jak przy podlogowce wodnej, wzglednie ze trzeba jakos improwizowac, no bo nie ma "temperatury wody" tylko kabel grzeje albo nie. teraz ale spotkala mnie taka niespodzianka, ze w ulotce producenta wybranej deski warstwowej znalazlem stwierdzenie, ze "niezalecany jest monataz na ogrzewaniu elektrycznym podlogowym". Zadzwonilem do nich majac nadzieje, ze chodzilo im w tym o stosowanie mat grzewczych zaraz pod deskami, ale nie. Gosc z dzialu sprzedazy co prawda nieco kluczyl "jak cos sie bedzie dzialo, to rozpatrzymy kazda sprawe z osobna, robimy te deski 30 lat, wiec nic sie nie powinno dziac", ale przyduszony przyznal, ze podlogowka inna niz wodna moze byc powodem odrzucenia reklamacji. czy ktos z Was mial ten problem? czy sa producenci, ktorzy nie robia takich problemow czy ja mam pecha przy tym jednym? czy sie tym w ogole przejmowac czy olac ta gwarancje, no bo co ma sie z taka deska dziac? ps. oczywiscie wylewke zamierzam tak czy inaczej wygrzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 25.04.2023 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Wydaje mi się, że osoba która będzie montować tą deskę zbada wilgotność wylewki, i tylko to będzie ją interesować. Mam ogrzewanie podłogowe w wylewce i deski warstwowe, moim zdaniem szukasz problemu którego nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts