mkrdKRK 24.04.2023 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam, Mam problem z wylewka, robilismy w piatek rano z beton polsuchy b20. Od piatek dam woda. Dzisiaj jest troche jak piasek.. Nie wiem co robic... ? Jest 7m x 3,4m x 10cm Dziekuje bardzo Edytowane 2 Maja 2023 przez mkrdKRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.05.2023 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Witam, Mam problem z wylewka, robilismy w piatek rano z beton polsuchy b20. Od piatek dam woda. Dzisiaj jest troche jak piasek.. Co robić? Zacznij od opisu w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fakrian1 16.03.2024 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca (edytowane) Szczerze mówiąc, usunięcie i wykończenie epoksydowe może być najlepszym rozwiązaniem pod względem czasu i kosztów. Wymagany zakres działań naprawczych może być znacznie większy, niż myślisz. Nie dowiem się, dopóki tego nie rozerwiesz. Ponadto dzięki żywicy epoksydowej możesz nadać jej połysk jak świeżo wypolerowana Kreta, przy znacznie mniejszym nakładzie pracy 10.0.0.0.1 192.168.1.254 . Edytowane 19 Marca przez fakrian1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts