mikopoz 05.01.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 witam wszystkich! wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Zamierzam ruszyć z budową w Kiekrzu . Czy ktoś poleci mi sprawdzone firmy do wykonania:-fundamentów-murowania -dachu ?Z góry dzięki za pomoc!!! pzdrmaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.01.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Maciek Zajrzyj do Grupy Poznańskiej albo /i Wielkopolskiej, tam ktoś pewnikiem Ci pomoże. PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Firma ad-dach wykonuje pokrycia dachowe,w tym profesjonalne wykonie "wolego oka" !!! Jest firma z wieloletnia tradycja siegajaca trzeciego pokolenia!!!! Wielu zadowolonych klijentow potwierdza jakosc swiadczonych uslug!! Z powarzaniem Adam Miłoszewski http://www.ad-dach.pl GG 4790191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopoz 13.01.2005 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Jest firma z wieloletnia tradycja siegajaca trzeciego pokolenia!!!! Wielu zadowolonych klijentow potwierdza jakosc swiadczonych uslug!! Dzięki Adamie, jaki orientacyjny byłby koszt wykonania 1m2 (bez materiałów) dachu wg projektu Jupiter I http://www.dobredomy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 WITAM Z JAKIEJ DACHOWKI MA BYC WYKONANY DACH??PROSZE O PRZESLANIE RZUTU DACHU NA MEILA!! 606934928 ADAM MIŁOSZEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 13.01.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Z czystym sumieniem mogę polecić obie ekipy które u mnie stawiały stan surowy otwarty: jestem zadowolona i z ekipy murarzy i z ekipy dekarzy. Zwłaszcza ta ostatnia była super, po prostu myśleli przy robocie. Co najlepsze byli najtańsi w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts