Maggie 05.01.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Kłopot trochę na własne życzenie, ale ... Moja zdolna pociecha zmieniła kod dostępu do telewizora (tzw. kontrola rodzicielska) i ... oczywiście zapomniała, jaka to kombinacja cyfr. Przewertowałam całą instrukcję obsługi naszego Grundiga, niestety nie piszą co robić w takiej sytuacji. No to chyba już mogę sobie pooglądać tylko telewizor, bo telewizję to już raczej nie? czy ktoś może wiedziałby, jak to cholerstwo odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 05.01.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Wejdź na tę stronę http://www.grundig.pl/service/index.html znajdziesz tam kontakty z punktami serwisowymi. Sądzę, że odpowiedź na twoje pytanie zostanie udzielona telefonicznie bezpłatnie Przypuszczam, że jest możliwość dokonania tzw Resetu czyli powrotu do ustawień fabrycznych. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 05.01.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 to napisz chociaz jaki masz tym tego grundiga .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 05.01.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 znalazlem w necie jak na razie dwa sposoby ... 1/ nacisnij w kolejnosci VOL+, VOL-, PR-, PR+, OK2/ wpisz kod 7038 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.01.2005 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 dzięki serdeczne, RolandB: zadziałało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 06.01.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 cieszę się że mogłem pomóc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts