Gość kaj105 06.01.2005 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kupilem dzialke od rozpadajacego sie Spolem pare lat temu. Ludzie pokupowali dzialki dookola w miedzyczasie. Moja jest posrodku z starym budynkiem gospodarczym w ktorej miescil sie kiedys magazyny i sprzedarz hurtowa. Teraz to lezy odlogiem przez dobrych pare lat. Likwidator mi mowil ze jak tylko kupie to gmina musi droge wyznaczyc i zrobic. Znalazlem stara mapke gdzie jest dojazd pokazany na moja dzialke lecz sprzedali to sasiadowi razem z jego dzialka i ten twierdzi ze to jego ziemia. Jak mogli sprzedac moja droge?Pisalem pisma do burmistrza lecz 2 razy odpowiedz dostalem negatywna. Przeciez ktos to dzielil, jakis mierniczy ktos musial zatwierdzic w gminie itd. Nie wiem co poczac. Wiem ze sasiad musi mi dac droge do uzytku ale moze za to oplate brac podobno a sobie zazyczyl wielka sume. Moze ktos mial taki lub podobny przypadek. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.01.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A ile cwany sąsiad, lub inny cwany sąsiad dali by ci za tę działeczkę. Może warto się wycofać? Szkoda czasu, nerfuf i pieniędzy. PS. kaju odgościuj się. Jak nie możesz sam to niech cię Moderator wspomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 A ile cwany sąsiad, lub inny cwany sąsiad dali by ci za tę działeczkę. Może warto się wycofać? Szkoda czasu, nerfuf i pieniędzy. PS. kaju odgościuj się. Jak nie możesz sam to niech cię Moderator wspomoże. No musze znalezc czas istac sie czlonkiem tutak. Wiadomo jakim czlonkiem, by nie kojarzyc z wypowiedziami rzadu o "staniu" Sasiad ile mi da, a jakos zeby ostrza wiec ja czekam i wolne im cene bo dwoch ccha ja. Ale mimo tego droga powinna byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts