Początkująca Pati 28.04.2023 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Hej, chcę wymienić panele podłogowe w kuchni. Niestety meble są ułożone na starych panelach. Zastanawiam się czym mogę je odciąć (zostawić pod meblami stare panele a na reszcie kuchni usunąć). Chciałam położyć linoleum, ale przeczytałam, że nie można kłaść na panelach bo wilgoć może się zbierać, więc terasz szukam prostego i taniego sposobu jak je usunąć. Ewentualnie może ktoś ma pomysł jak odświerzyć podłogę w kuchni bez usuwania zniszczonych paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 15.06.2023 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Multitool + przystawka do drewna Draumet i po sprawie Ogarniesz w kilka chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts