Dorota B 06.01.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Czy ktoś może polecic dobrą ekipę do układania parkietu? Praca w okolicach Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izkaj 07.01.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 witam, właśnie zdecydowałam się na niedużą firmę od układania podłogi. Widziałam ich pracę w Warszawie - deski modrzewiowe. Ja zdecydowałam się - z mężem - na bruk drewniany w pokoju - wygląda rewelacyjnie - trochę parkietu przemysłowego w łazience i normalne dechy w sypialni. Zaczynają od obróbki drzewa, układają i co bardzo istotne nowe, zawodowe maszyny do cyklinowania. Ja nie będę miała lakieru, tylko olej.Polecam. Szukałam teź długo. http://www.fabrykadrewna.com - tam są namiary. Pozdrawiamiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 10.01.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Czy ktoś może polecic dobrą ekipę do układania parkietu? Praca w okolicach Warszawy. Polecam ekipę, która u nas kładła panele. parkiet też kładą. Solidni i staranni a jednocześnie dość niedrodzy 0600-754-655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts