Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy też padliście po wprowadzeniu się

Bard13

Na co masz siły zaraz po wprowadzeniu się do domu  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na co masz siły zaraz po wprowadzeniu się do domu

• Na codzienn

Recommended Posts

my przez pierwsze trzy tygodnie harowaliśmy jak woły starając się rozpakować kartony, zakupić karnisze, rozwiesić firanki, kupić choinkę itp żeby zdążyć ze wszystkim na święta. Teraz .... gramy z dziećmi w chińczyka, czytamy bajki i bajeczki... a jak dzieci zasną.... sączymy winko i "napawamy się". Jednym z zakupów przed świętami była narożna kanapa: ja mieszczę się na jednym boku, a J. na drugim, puszczamy jakąś miłą muzyczkę, np. ostatnią płyę Knopflera....i aby do wiosny.... :)

PS. Kupiłam J. na gwiazdkę wiertarko wkrętarkę (żeby nie miał żadnych pretekstów do nicnierobienia) ale odnoszę wrażenie, że obrazki na ścianach zobaczę chyba dopiero wczesnym latem..... ;)

Pozdrawiam,

gaga2

Wprowadziliśmy się tydzień przed Świętami, aby to zrobić pracowaliśmy od rana do nocy - z rozpędu wystarczyło nam jeszcze siły na zorganizowanie kameralnego Sylwestra. Ale teraz oboje się tylko zastanawiamy, co trzeba by zrobić i na tym się kończy. Mam nadzieję, że do wiosny zregenerujemy siły - bo musimy jescze zrobić ogród :o !

• 2 weeks później...
Wprowadziliśmy się tydzień przed Świętami, aby to zrobić pracowaliśmy od rana do nocy - z rozpędu wystarczyło nam jeszcze siły na zorganizowanie kameralnego Sylwestra. Ale teraz oboje się tylko zastanawiamy, co trzeba by zrobić i na tym się kończy. Mam nadzieję, że do wiosny zregenerujemy siły - bo musimy jescze zrobić ogród :o !

Widzę że tak jak my już z zaciśniętymi zębami dopinaliście swego.

Śliczny bobas na zdjęciu, dlaczego nie daliście mu wznieść toastu :wink: ?