aigus1 04.05.2023 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Witam,kupiłem dom w stanie surowym zamkniętym, postawiony 25 lat temu. w domu nie był wylany chudziak, jedynie wysypany żużel którego się pozbyłem. Mam 10 cm miejsca na nawiezienie i ubicie pospółki. Rodzi się pytanie czy wybierać dodatkowo 20/30 cm tej ziemi w dół żeby nasypać w to miejsce pospółki i ubijać ją warstwami? Kierownik budowy stwierdził ,że podłoże przez 25 lat się na tyle uleżało ,że jest to niepotrzebne. Może miał ktoś taką sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.05.2023 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Wybieranie gruntu leżacego nie ma sensu chyba że tam jakieś warswy humusu zostały to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devrata 17.04.2024 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Żadne szczerze. Próbowałem tych i Pondtabbs, ale powiedziałbym, że trzymam się dużych marek. AquariumCo-op rozważyłbym wraz z API. Istnieją fora, na których ludzie budują własne rośliny i wiele może pójść nie tak, gdy stosuje się nawóz do roślin doniczkowych naziemnych. Istnieją na przykład różne rodzaje żelaza, a szybkość wypłukiwania substancji lub interakcji z twardością wody może być różna. Jeśli nie widzisz rezultatów, lepiej będzie zmniejszyć dawkę i spróbować kilka tygodni później 192.168.0.1 router login . Edytowane 20 Kwietnia 2024 przez devrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts