szymbud 07.05.2023 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Witam serdecznie, jestem kilka dni przed wylaniem wieńca pod murłatę i pozostało mi tak naprawdę osadzić w nim szpilki (M16, chcę to zrobić przed zabetonowaniem).Moje pytanie do Was jak do tego podejść, zaznaczyłem sobie wszędzie dookoła umiejscowienie krokwi i w projekcie mam rozstaw maksymalny 150cm. Jak daleko zaczynać ze szpilką od narożnika ściany licząc np od osi scisny do niej prostopadlej? Wiadomo o co chodzi, chce przede wszystkim uniknąć kolizji z krokwiami.Zacząłbym od narożników z obu stron tylko pytanie po ile? I przesuwał się po 150 maks w jedną i drugą zbliżając do siebie, wiadomo jeśli wychodzi na krokwi to zmniejszam tak żeby nie kolidować. Czy to dobre rozwiązanie??? Tak powinno się robić? Pytanie klucz ile od narożników i czy na srodku na łączeniu ma być też szpilka czy obok przy laczeniu po obu stronach? Ile od łączenia? Są dwie ściany, na których murłata jest łączona na prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymbud 07.05.2023 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Wrzucam rzut wiezby z projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymbud 07.05.2023 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 https://m.fotosik.pl/zdjecie/785acb8f10a3afdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts