krzyss 03.03.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Moja ma 2 lata i 11 miesięcy (betoniarkę od młotka odróżnia - więc na spotkanie Forum się nadaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 04.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Dobra wiadomość dla listy rezerwowej, muszę niestety odwołać swe przybycie na spotkanie, (dwie wejściówki) Serdecznie Pozdrawiam, api Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.03.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Przykro mi to mówić ale niestety nie dojadę jutro na spotkanie Pokonała mnie grypa. Czekałem do ostatniej chwili bo cały czas łudziłem sie że uda mi się dojść do siebie przed wyjazdem ale nici z tego :/ Życzę Wam co najmniej tak udanego spotkania jak to zeszłoroczne i wypijcie po kufelku za tych co chcieli a nie mogli sie pojawić. ....acha no i napstrykajcie ile sie da zdjęć abysmy mogli chociaż sobie pooglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 04.03.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 pozdrowienia dla wszystkich bioracych udział w spotkaniu oraz dla tych którzy nie będą mogli w tym uczestniczyć dobrzykowice --powrotu do zdrowia janzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Również życzę wszystkim świetnej zabawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 04.03.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Przykro mi to mówić ale niestety nie dojadę jutro na spotkanie Pokonała mnie grypa. Czekałem do ostatniej chwili bo cały czas łudziłem sie że uda mi się dojść do siebie przed wyjazdem ale nici z tego :/ Życzę Wam co najmniej tak udanego spotkania jak to zeszłoroczne i wypijcie po kufelku za tych co chcieli a nie mogli sie pojawić. ....acha no i napstrykajcie ile sie da zdjęć abysmy mogli chociaż sobie pooglądać.... Dobrz, będziemy z Wojtami reprezentować także Ciebie A Ty tymczasem leż grzecznie w łóżku i przepędzaj tą grypę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.03.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Przykro mi to mówić ale niestety nie dojadę jutro na spotkanie Pokonała mnie grypa. Czekałem do ostatniej chwili bo cały czas łudziłem sie że uda mi się dojść do siebie przed wyjazdem ale nici z tego :/ Życzę Wam co najmniej tak udanego spotkania jak to zeszłoroczne i wypijcie po kufelku za tych co chcieli a nie mogli sie pojawić. ....acha no i napstrykajcie ile sie da zdjęć abysmy mogli chociaż sobie pooglądać.... Szkoda, że Cię nie bedzie Twoje zdrowie wypiję. Po powrocie do domu, bo jadę samochodem Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 05.03.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Niestety w Oleśnicy nawałił mi układ chłodzenia w SIENIE,nie dojadę. A czułem się dobrze przygotowany do długo oczekiwanego spotkania. Przykro mi ,że ominie mnie ta przyjemnoiść. Zyczę miłego i owocnego spotkania.O szczegółach pewnie dowię się z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts