Aga J.G 21.01.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Widzę że będzie bardzo interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 21.01.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 No no, ja to sie zglaszam, ale nie wiem, czy praca nie wezwie, sam raczej, bo moja 1/2 nie wierzy w forum, internet i takie tam znajomosci , chyba ze sie do tego czasu przekona. Wtedy to juz jakas firme powinnismy miec wybrana . Tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.01.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ja też się zgłaszam z moją połówką (mam nadzieję, że go przyciągnę Proszę mnie zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 28.01.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ja z Andrzejem oczywiście też będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 30.01.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 A co mi tam tyż będę z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.01.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Ciekawe, czy Gadzina znów zedrze z Szanownej Naczelnej koszulkę ..... jakież to perwersyjne zabawy szykuja sie na spotkaniu ??? Raaaaany..... to takie ekscesy maja tez sie odbywac? Hmmmm.....zapytam zonki w takim razie czy mnie do Was pusci - ale sadze ze nie bedzie miala nic przeciwko Ok - zaczyna sie w sobote - a kiedy sie konczy? W poniedzialek? Redakcja wszystko funduje? czy na wlasnym garnuszku i popitce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.01.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Redakcjo kiedy jakieś szczegóły dotyczące spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 31.01.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam. Ja z żoną również pragniemy wziąc udział w spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.01.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Redakcjo droga ..... uchyl rabka tajemnicy i zdradź szczegóły spotkania ....wszak to juz za miesiac prawie , a nadal nie wiemy jakie godziny spotkania , czy planowac noclegi ... nie wszyscy sa ze 100-lycy i beda musieli przebyc sporo km na to spotkanie ... wypadałoby juz coś wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.01.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Redakcjo droga ..... uchyl rabka tajemnicy i zdradź szczegóły spotkania ....wszak to juz za miesiac prawie , a nadal nie wiemy jakie godziny spotkania , czy planowac noclegi ... nie wszyscy sa ze 100-lycy i beda musieli przebyc sporo km na to spotkanie ... wypadałoby juz coś wiedzieć Przyłączam się do prośby. Brać 2KC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 01.02.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Prosze i mnie wliczyc, 2-szt. oczywiscie. Prosimy redakcje o godzine- moze byc popoudniowa , mam lekcje w szkółce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.02.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Trzymając się sprawdzonych wzorów,czyli tak jak przed rokiem: Drodzy Forumowicze Nasze spotkanie zaczyna się o godzinie 15, program ułożyliśmy do godziny 19. Zmotoryzowani będą mogli zostawić samochód pod okiem ochrony. Na pewno będziecie mieli okazję: - poznać redakcję "Muratora", - zasięgnąć rad u specjalistów, - porozmawiać ze sobą, - wziąć udział w konkursach o kultowy kubek "Muratora" i nie tylko, - wysłuchać niezbyt poważnego referatu o Forum "Muratora" i jego idolach, - zaznaczyć na mapie Polski swoją obecność. Na pewno nie będziecie głodni ani spragnieni, nie zabraknie też muzyki i miejsca. Są jeszcze inne niespodzianki, o których nie napiszemy. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 01.02.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Skoro będą takie atrakcje, to zgłaszam udział 2 osób dorosłych + dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Bardzo dziekuje Drogiej Redakcji za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 02.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Chciałabym zgłosić swój akces, a jak ja to i monsz, a może i bejbe : )pozdrawiam i buzia K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 04.02.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 tak na 80% zgłaszam się również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 kasiorek: zgłoś się cała.. tak na 80% to co bez ręki czy bez nogi :D ?? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Kasiorku - przyjdź w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 04.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Ja tez sie zgłaszam na marzec.!!!! Chyba dostaniemy wszyscy takie kombinezony czerwone jakie sprzedają w muratorze:):)I będziemy wyglądali jak przodownicy pracy a kobiety na traktory:)::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.02.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Kasiorku - w całości proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts