adaman 18.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Oj Agusia, widzę, że tymi samymi ścieżkami chadzamy, coś jednak podobne klimaty nas przyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Oj Agusia, widzę, że tymi samymi ścieżkami chadzamy, coś jednak podobne klimaty nas przyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Dla Abisława WIELKA OGROMNA KOCHA WOŁOWA SIĘ NALEŻY I KANAPA!!! A moim znajomym psina zwiała na wystawie z wybiegu....Pani zrozumiała że młody i się stresowal, a Pan psinki, mąż znajomej zbeształ swoją połowicę że psa nie wychowała Ach ci faceci!! Tylko na sukcesy przygotoani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Alfredziu dzięki za gratulki U nas na szczęście Sławek go wystwia , młody uciekać nie chce tylko zachowuje się trochę nie tak, ale w młodzieży sędziowie jeszcze przymykają oko na małe wybryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Aga, napisz mi proszę o swojej kuchni.Jak Ci się sprawdza brak górnych szafek?Ja mam mieć tylko dwie wiszące 60-ki i martwię się, że to za mało, bo teraz mam ich strasznie dużo.Gdzie trzymasz szklanki, garnuszki, spodki i inne tego typu rzeczy?Nie brak Ci tych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 P. S. Dzisaj fotki jak przy porządkach bawi się rodzina zdjęcia super , a Abiś to już taki duży ? , aż się nie chce wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Sonika jestem bardzo zadowolona że nie mam górnych szafek nareszcie nie muszę skakać po krzesłach, utrzymanie porządku też jest łatwiejsze bo wysoko jest tylko lodówka. Szklanki, garnuszki, itp trzymam w szufladach nie brak mi miejsca ale ja projektując swoją kuchnię wzorowałam się na tej w bloku co gdzie trzymam i wyszło że w samych dolnych szafkach muszę się zmieścić bo jest ich więcej niż w bloku górnych i dolnych - sparwdziło się Abiś jest rzeczywiście już ogromny i nawet zaczyna poważnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Dzięki Aga, moze to kwestia przestawienia się, że szklanki trzymam od teraz w szufladzie, a nie w szafce. Ja w sumie tych szafek będę mieć nawet troszkę więcej niz do tej pory, więc pewnie niepotrzebnie się martwię. U Abisia tę powagę widać zwłaszcza jak biegnie z błyskiem w oku i z uszami na wiatr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ja jak pakował to wszystko do szuflad to najbardziej nie pasowały mi tam talerze a teraz nie wiem jak mogłam sięgać po to wszystko do górnych szafek Jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 21.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Aga tak sobie podglądam i podglądam - super przeznaczenie miejsca pod schodami A powiedz mi jeszcze, ten stojak z miskami to ze względu na arystokratyczne pochodzenie , czy tak po prostu jest Abisiowi wygodniej? Muszę Ci powiedzieć, że kamol spadł mi z serca - bardzo chcę mieć psy (sztuk 2 ) , ale jakoś tak...może ze względu na mieszkanie w bloku - nie miałąbym sumienia psa w budzie trzymać (choć może nie mam racji ) i miejsce pod schodami jest suuuper! Nawet dla duzego psa! Aga, ale podłogówki tam nie rozciągałaś? Jakoś nie mogę wypatrzeć na fotkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Aga, jazda taczką - extra ! W obecnej kuchni też mam dużo szuflad i uważam, że to świetne i wygodne rozwiązanie. Jak będę zamawiać szafki do nowego domku - też ich będzie sporo. Wiszące, to wygoda jedynie dla osób wysokich Miejsce pod schodami dla psiaka to od Ciebie ściągnę . Mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 adaman z racji tego że dog jest bardzo wysoki i ma tendencję do skrętów jelit to musi mieć miski na wyskości tłowia. Miejsce pod schodami się sprawdza. Podłogówki jest tam tylko jeden zwój przy ścianie, bałam się wigoci, ale pies nie jest z tego pomysłu zadowolony teraz już podłogówki są wyłączone ale wcześniej sypiał na kafelkach i pod kominkiem Zresztą gdzieś są fotki jak pies korzysta z cieplutkiej podłogi. Pomysł z posłaniem można ściągać nie jest opatentowany Zawsze się cieszę jakmogę komuś pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Pomysł z posłaniem można ściągać nie jest opatentowany Zawsze się cieszę jakmogę komuś pomóc To świetnie Dobrze zrozumiałam : lepiej dla psa, jak pod schodami byłaby na całości podłogówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 21.05.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No właśnie Adriano chyba nie Pieski lubia chłodek, a podłoga podgrzewana pali w brzuszek Dlatego szukają płytek bez podgrzewania Stąd zastanawiałam się, czy w takim razie planując w tym miejscu "budę" nie powinnam zweryfikować planów "podłogówkowych".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A ja taka nieświadoma byłam . Dzięki za oświecenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 21.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No właśnie Adriano chyba nie Pieski lubia chłodek, a podłoga podgrzewana pali w brzuszek Dlatego szukają płytek bez podgrzewania Stąd zastanawiałam się, czy w takim razie planując w tym miejscu "budę" nie powinnam zweryfikować planów "podłogówkowych".... Wszystkie pieski oprócz naszego "synka" .On właśnie szukał ciepła i kładł się przy samym kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No to teraz już NIC NIE WIEM To jak lepiej : z podłogówką, czy bez (w miejscu legowiska psiurka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 21.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No to teraz już NIC NIE WIEM To jak lepiej : z podłogówką, czy bez (w miejscu legowiska psiurka) ? [/quote Zdrowiej bez podłogówki,chyba że dana rasa jak np. dog niemiecki lubi ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 DZIĘKI Sławek za wyjaśnienie .A może orientujesz się czy Gończy Polski (pies myśliwski) lubi ciepełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 DZIĘKI Sławek za wyjaśnienie . A może orientujesz się czy Gończy Polski (pies myśliwski) lubi ciepełko ? Myślę że nie bo to raczej pies leśny a nie kanapowiec jak nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts