Aga J.G 22.10.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Aga, masz absolutną rację , kasa już tak ma, że wiecznie jej mało (i obojętnie ile by się jej miało ). Ważne, by doceniać to co jest i cieszyć się z każdego dnia P.S. Też już bym chciała zasmakować tej radości mieszkania w swoim domku .... nawet bez drzwi wewnętrznych Drzwi to mały szczegół najważniejsze że mamy zewnętrze choć i bez tych da się mieszkać Najważniejsze że dom spełnia oczekiwania i cudnie się w nim mieszka Czego życzę wszytskim czytającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ocieplenia nie ma bo mam ścianę jednowartswową w dodatku bez tynku na zew. Jak to nie masz? A na parterze? A ocieplenie dachu? Przeciez to, że w domku jest ciepło to nie tylko sprawa ocieplenia ścian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Te ociepelnia mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Aga, własnie u siebie w dzienniku opisałam "przygodę" ze zwrotem Vatu przez nasz US. Poczytaj sobie. A przed chwilą dostałam do domu decyzję o zwrocie (jutro mija 6 mies. od złożenia wniosku).PozdrowieniaA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Aga, własnie u siebie w dzienniku opisałam "przygodę" ze zwrotem Vatu przez nasz US. Poczytaj sobie. A przed chwilą dostałam do domu decyzję o zwrocie (jutro mija 6 mies. od złożenia wniosku). Pozdrowienia A. Napewno poczytam dzięki za info I już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Spokojnie, chyba będzie gut Napisz jak szacujesz zwrot dla Was (termin) po tempie, którym dzieje się to u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aga u nas 6 m-cy mija na początku grudnia więc myslę że przy dobrych wiatrach w styczniu powinna być kasa Więc może drzwi wew.zamiast na Boże Narodzenie będą na Wielkanoc w końcu to też Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja narazie o drzwiach wew nie myślę (czytaj nie marzę ), myśle za to b intensywnie o kuchni Dam znać, gdy dostaniemy kasę. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Bo Ty drzwi już masz ja nie marzę o kuchni bo mam Czekam na info I może w końcu dojedziecie na jakąś kawę Kuszę własnym ciastem i nalewką z malin własnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.10.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Nie, nie, to miało zabrzmieć tak: o drzwiach wew. nie śmiem marzyć Drzwi to mam, ale ino 1 parę na górze. ALe w cnocie cierpliwości wyćwiczona jestem, więc spokojnie czekam na rozwój wypadków Aga, może w weekend po 1.XI spotkanie wypali. Będziecie wtedy w domu? Dogadajmy się na privie (kuszenie działa ).[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Aga czekam na info kawowe. Mam wolną niedzielę 5 XI, i sobotę 11 XI. To kuszę nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Oki Aga, w razie czego zgadamy się na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Aga co tam drzwi, co tam wszystko! Ważne, że nie musisz już nigdzie wracać, bo jesteś w domu Mróz może sobie być, deszcz może sobie padać - Ty nie zmokniesz Pomału, krok po kroku dopieścisz wszystko na tip - top. P.S. Też postawiłam na damę senso, tylko w wersji stojącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Oki Aga, w razie czego zgadamy się na privie. Ok to czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Aga co tam drzwi, co tam wszystko! Ważne, że nie musisz już nigdzie wracać, bo jesteś w domu Mróz może sobie być, deszcz może sobie padać - Ty nie zmokniesz Pomału, krok po kroku dopieścisz wszystko na tip - top. P.S. Też postawiłam na damę senso, tylko w wersji stojącej Czasami ktos musi mi to powiedzieć Bo jak się mieszka to czasami się zapominqa jak to było kiedyś i chce się coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No i dobrze, bo jakby tego chcenia nie było, to nie wydarzołoby się nic nowego Ale jak przeszkodą jest tylko kasa, to gwizdaj na to Napal w kominku i pogadaj z płomieniami.Nabierzesz wigoru i przy sprzyjających wiatrach tylko będzie furczeć w powietrzu!!!! Obejrzyj się wstecz: jeszcze rok temu jakieś tam drzwi nic nie znaczyły, bo nie było ich gdzie wetknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Mądrze prafisz więc dobrze że już wróciłaś Dzisiaj nie ma palenia bo ja po pracy a rodzinie się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hobo2000 31.10.2006 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Aga,przeczytalem Twoj dziennik prawie w 80%,moje gratulacje!!! chce cos zaproponowac,przegraj caly swoj dziennik na CD i za 10-15 lat bedziecie milo wspominac. Jestem bardzo nowy,przed chwila sie zarejestrowalem,zeby wlasnie to napisac,pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Aga,przeczytalem Twoj dziennik prawie w 80%,moje gratulacje!!! chce cos zaproponowac,przegraj caly swoj dziennik na CD i za 10-15 lat bedziecie milo wspominac. Jestem bardzo nowy,przed chwila sie zarejestrowalem,zeby wlasnie to napisac,pozdrawiam[/b] Dzięki za gratulki Jest mi bardzo miło że mój dziennik Ci się spodobał Bardzo dobry pomysł z tym kopiowaniem Mam jednak nadzieję że Forum jeszcze trochę będzie działać a ja jeszcze nie jedno w tym dzienniku napiszę jak będę go kończyć to wtedy napewno skorzystam z Twojej rady Pozdrawiam gorąco i zapraszam częściej do odwiedzin naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Rzeczywiście niebo masz super! Pralka też mi s podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts