Aga J.G 10.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Andrzejka ma ma tych skarbów, co wyda to nowe przywozi i tak w kółko na szczęśćie teraz mam spokój leży to sobie w garażu i nie drażni moich oczu Nie ma sprawy cieszę się że mogłam pomóc Magi sianie jak sianie mnie bardziej przeraża równanie terenu Ale i za to trzeba się będzie zabrać - tylko czasu nam brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Aga, jak zobaczyłam zdjęcia balustrady poczyłam się jak w naszym domu rok wcześniej Jeśli chodzi o równanie terenu, to nam się też nie udało.. Stwierdziliśmy, że w przyszłym roku kupimy kilka wywrotek ziemi, bo i tak trzeba te nasze kamole czymś przykryć. Równanie to kurcze niezła orka (i kasa ). Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 11.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Aga ja jeszcze potruję w sprawie tej łazienki na górze. Jakie masz wymiary, na rzutach są nieczytelne. No korci mnie okropaśnie, żeby jednak wrócić do pierwotnej koncepcji. Aha, jeszcze pytanie w kwestii kąpieli zimą - gdzieś tam na forum obiło mi się o oczy, że od okna dachowego ciągnie - prawda czy fałsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 adaman Wymiary podam jakie są teraz na gotowo 2,55 bok gdzie jest wanna i 3m pod oknem ( tutaj było trochę więcej bo teraz jest tam obudowany stelaż do wc półka od stelaża na gotowo ma 18 cm). Co do okna nie wiem jak jest bo zimy jeszcze nie przeżyliśmy przeprowadziliśmy się na koniec marca ciepło raczej nie było i nie czuliśmy żeby cos ciągło Aga My za równanie mamy własnie zamira się zabierać a jak nam pójdzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 11.05.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No qrcze tak myślałam, moja łazienka ma 3m pod oknem i 2,3m długość ścianki, na której musi się zmieścić umywalka. To chyba wlezie? A jaka jest długość wanny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wanna 1,8 najdłuższa jaka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 11.05.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Tak patrząc po płytkach na oko wydaje mi się, że wanna zajmuje 150cm z jednej i z drugiej strony licząc wystające brzegi. Dobrze mi się wydaje Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Poczekaj zaraz dokonam paomiarów bok pod oknem ma 170 cm, pod ścianą jest 160 cm, wanna wystaje na 80 cm i po podłodze czyli zew. krawędź ma 217 cm. Jeśli chodzi o zaplanowanie jak ma to stać to poprostu wyrysowaliśmy na podłodze ile miejsca zajmie wc ( żeby można się było swobodnie poruszać ) potem wzieliśmy pręt długości wanny i ustawialiśmy, ostateczne korekty jak wisiało wc i wanna była na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 11.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No to moje oko niewiele się pomyliło Gdybym była w pełni sprawna, to pewnie już walczyłabym z suporkami w łazience Tak sobie wizualizacje robiłam Ustawiałam suporki udające wannę, blat umywalki i inne akcesoria Teraz muszę niestety wziąć papier milimetrowy i starać się zobaczyć to w przestrzeni....mojej wyobraźni Moja wyobraźnia jest Ci Agusiu bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Zawsze do usług, wyrysuj a potem poslesz mężusia żeby sprawdził czy się zmieści i bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Aga, śledzę od dawna TWOJE POCZYNANIA aby mieć WZÓR jak należy działać . GRATULUJĘ SERDECZNIE !!! Kuchnia piękna ! Bardzo ciekawie wygląda ściana obłożona "blachą". I te halogeniki... super !!! Psinka bardzo przystojna ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Bardzo dziekuje za miłe słowa to łechce moją próżnośc ale również mobilizuje do wymyślania kolejnych rozwiązań A teraz mam trochę czasu bo kasy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Aga, jeśli mieszka się już w swoim wymarzonym domku, to nawet ten chwilowy brak kasy nie przeszkadza . Przynajmniej więcej pomysłów przyjdzie Ci do głowy i wiele różnych rozwiązań. Wiesz ... " nie ma tego złego... " . Na dobre pomysły musi być czas. Zauważyłam, że w garażu (jaki teraz tam porządeczek ! ) wstawiłaś lukswery zamiast okien. Proszę, powiedz mi czy jesteś z takiego rozwiązania zadowolona, czy dają wystarczającą ilość światła i czy nie jest ciemno ? Ja mocno zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem w swoim garażu. Z okien zrezygnowałam, ale chciałabym czymś go jednak doświetlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Pomysł był mojego męża bo to jego królestwo chodziło głownie o to żeby nie można było za bardzo zajrzeć z zewnątrz, jest dośc jasno U nas garaż służy jako przechowalnia nikt tam nie majsterkuje więc nie musi być tam jasno jak w domu. Zdjęcia w albumie są robione w dzień bez lampy - może to da jakieś wyobrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Aga, zdjęcia oczywiście już widziałam. To, że robione były bez lampy to niespodzianka - jest dostatecznie widno ! Mój mąż również nie majsterkuje i garaż będzie służył jedynie naszemu autku i rowerom. Także chyba się zdecyduję na te luksfery. Powiedz mi tylko jeszcze jakie mają wymiary Twoje lukswerowe okna, jak duży jest Wasz garaż i czy jest ogrzewany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Garaż popodłodze ma 25 m2, okna są dwa o wymiarach 80x80 ( wchodzi 16 luksferów z fugą ). Mamy w garażu grzejnik, zdecydowaliśmy się ponieważ mamy przejście przez pom gosp i obawiałam się że będzie za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Aga, dzięki za szczegółową odpowiedź ! . Wszystko teraz wiem ! Jest u Was dokładnie tak jak ma być u nas . Także luksfery zrobię na pewno . DZIĘKI Aga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 11.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam Oj, nie zabardzo z tym kominem wyszło. Szkoda . Pogoda cały czas dopisuje więc porządki na zewnątrz trwają Podobno najpóźniej w niedzielę deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.05.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Rany, Aga - ależ ten Wasz synuś wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts