Aga J.G 31.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Każden ma swojego elektryka Nie ma sily, zawsze wśród ziaren, znajdzie się PLEW!!! I najbardziej wkurzające jest to , że jak budujemy chałupkę, to wydaje nam się ,że jak wszystko nowe, zainstalowane niedawno, wytrzyma jakiś dłuższy czas..A tu chała..Zawsze jakiś partacz się nam napatoczy...Ale z drugiej strony ( wiem to z wlasnego doświadczenia) jakby wszystko bylo CACY!1 To o czym byśmy tu pisali???Było by mydłkowato i nudno!! Ckliwość i lukratywność uszami by się wylewala...A z moich osobistych doświadczeń ( płot) chociaż nie bardzo taki jak chcialam, ale jeszcze długimi wieczorami, latami będę miała co wspominać, opowiadać...Takie pokrętne to jest to BUDOWANIE Ale i tak mi się podoba...Tym bardziej , otrzymując wsparcie różnych ludzików z FORUM!!!! Ciekawam, jak ja będę żyć bez tego????? Ja tam już pomału mam nowe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 31.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Aga, współczuję "zadymy" z piecem. A wszystkiemu winny elektryk U mojej mamy, żeby działała pralka, musi być włączone światło w łazience Każdy zapomina o tej pralce jak włączona jest. A teraz zimno, więc troszke ciepła przyda się Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Jejciu, Aga... Współczuję szczerze, ja bym ze złości chyba kopała szafki Na szczęście nasz elektryk, ekhm, ekhm... robił elektrykę dla siebie wszakże a i żony się pytał o rozmieszczenie gniazdek i takie tam więc akurat jeśli chodzi o prąd to u mnie bajka. Ale za to kafelkarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dziewczyny dzięki za miłe słowa emocje już opadły i cieszę się że to nic poważnego Jak to powiedziała Alfreda chyba każdy na swojej budowie ma takiego Elektryka a jeśli jest to reguła to wypada mieć życzenie żeby to był tylko jeden taki fachowiec na budowie Ale za toteraz zaczną się przyjemniejsze praca i będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ago w takim razie czekamy na zdjątka.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ago w takim razie czekamy na zdjątka.Pozdrowionka. Myślę że już w przyszłym tygodniu będzie coś widać Ale zawsze mogę pstryknąc paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pstrykaj Aga, pstrykaj ! Paczki też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pstrykaj Aga, pstrykaj ! Paczki też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Aga a ile ty płaciłaś za kuchnię swoją I ile za taki okap Jednak bez górnych szafek to mój typ Ale czy ci nie brakuje górnej szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Kuchnia z blatem kosztowała mnie 3500 zł. Z okapem poszalałam i kosztował 2300 zł ( ale jestem z niego bardzo zadowolona wyciąga wszystkie zapach, co przy otwratej kuchni jest bardzo ważne ). Wcale mi tych górnych szafek nie brakuje i mam luksus w końcu nie muszę skakać po stołkach żeby coś sięgnąć a i sprzątania mam mniej ( tam na górze jest zawsze mnóstwo kurzu ). Andrzejka naprawdę jestem ze swojej kuchni bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 02.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Aguś dobrze, że z tym piecem wszystko jest tak...Powiedz, jaką minę miał instalator, jak musiał wracać z zaworem pod pachą? A swoją drogą zobacz jak to jest : wszystkie takie kwiatki wychodzą zawsze, jak faceci gdzieś się ulatniają P.S. Aga śniłaś mi się dzisiaj, ciekawe co to może oznaczać? I śniłaś mi się z rudymi włosami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Aguś dobrze, że z tym piecem wszystko jest tak...Powiedz, jaką minę miał instalator, jak musiał wracać z zaworem pod pachą? A swoją drogą zobacz jak to jest : wszystkie takie kwiatki wychodzą zawsze, jak faceci gdzieś się ulatniają P.S. Aga śniłaś mi się dzisiaj, ciekawe co to może oznaczać? I śniłaś mi się z rudymi włosami..... Mój facet cały czas jest ale z racji tego że instalacja to mój konik i wymysł ja się tym zajmuje Po drugie on ma za miękkie serce Moje włosy są czerwone ale nie naturalnie Mam nadzieję że śniłam się dobrze, może to oznacza braterstwo dusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 02.06.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Aguś dobrze, że z tym piecem wszystko jest tak...Powiedz, jaką minę miał instalator, jak musiał wracać z zaworem pod pachą? A swoją drogą zobacz jak to jest : wszystkie takie kwiatki wychodzą zawsze, jak faceci gdzieś się ulatniają P.S. Aga śniłaś mi się dzisiaj, ciekawe co to może oznaczać? I śniłaś mi się z rudymi włosami..... Mój facet cały czas jest ale z racji tego że instalacja to mój konik i wymysł ja się tym zajmuje Po drugie on ma za miękkie serce Moje włosy są czerwone ale nie naturalnie Mam nadzieję że śniłam się dobrze, może to oznacza braterstwo dusz Faktycznie wszedzie były końcówki -iśmy , ale to przez to, że przeznaczenie poszczególnych ustrojstw tłumaczyłaś instalatorowi własnymi ustami I jakoś tak mi się pomyślało... A może dlatego, że ja jak nie jestem zmuszona okolicznościami, nie mam zacięcia do zgłębiania tajników wiedzy natury technicznej Nawet ostatnio rozmawiając na temat pieca prosiłam męża, aby miał na względzie, że wszelkie awarie zdarzają się podczas jego nieobecności i żeby wybierał urządzenia w miarę możliwości mało skomplikowane PS. A sny... Bywają prorocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A ja uwielbiam takie urządzenie czytam instrukcje obsługi i sama grzebię Czasami mój mąż ma mnie dość ale zawsze zasypuje pytaniami Mam nawet na koncie przeczytanie instrukacji samochodowej choć sama nie prowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Niezłe przeboje z tym piecem , ale dobrze że się wszystko wyjaśniło i że działa jak należy . A jakiej firmy masz okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Okap jest Fagora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.06.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Uprzejmie proszę o zdjątko,chociaż onych paczuszek z panelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Uprzejmie proszę o zdjątko,chociaż onych paczuszek z panelami. Zaraz coś pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.06.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 OK OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 OK OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts