Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Aga, zapewne na pierwsze zdjątka paneli (już nie paczek) będzie trzeba zaczekać do poniedziałku, ale powiedz proszę jakim to kolorkiem ściany pomalujecie ? :roll:

Udało Wam się aż tyle kaski od US wyszarpnąć :o . BOMBA !!! :D . Moje GRATULEJSZYN ! Szkoda tylko, że to od US będzie zależało kiedy TĄ KASKĘ Wam zwrócą. A w takich przypadkach to nigdy im się nie śpieszy :-? . Co innego gdyby trzeba było im jakąś kwotę zwrócić. Za każdy dzień zwłoki gotowi są ukarać grzywną :evil:

No, ale jak już się doczekacie to na parę RZECZY będzie :D :p

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Tyle kaski wyliczyłam nam pani która przygotowywała papiery ile w za jaki czas uda się odzyskac zobaczymy jak już US zajmie się naszą i innymi sprawami. Już wiemy że narazie wogóle nie podejmują tego tematu i papierki leżą gdzieś na kupce w US 8)

Kolor dostanie tylko pokój komputerowy, góra zostaje dalej biała do jesieni, tam jeszcze mury pękają więc czekamy na kolejne peknięcia :wink: :)

Myslę że w poniedziałek nic na podłogach nie przybędzie 8)

Aga, piekna łąka!!!! :D

I mimo, że nie wpisuję sie w komentarzach ( mam nadzieje, że się nie gniewsz.. :-? ), wierz mi że śledze co u Ciebie sie dzieje...

A te zdjęcia bawiacej sie rodzinki WSPANIAŁE!!!!! :D

Pozdrawiam Cię ciepło

Jasne że się nie gniewam :) Rodzinka zabawowa tylko ostatnio pogoda im nie sprzyja :-?

Łąka dzika, ale skoro taka piekna to może już tak zostanie będziemniej pracy 8)

Przyznaję się do nacisku na szacowną Inwestorkę

Zielono mi,zielono mi - tak możesz sobie podśpiewywać i jest pięknie,bo nie dość że kolorowa łąka to jeszcze co najważniejsze TWOJA!!!! :lol: :lol: :lol:

A paczuszek Ci u Was dostatek i pracy czeka Was huk.Ale co to dla Was.Click-clac i po robocie. :roll: :wink:

Paczuszki dostarczą nam pracy bardzo miłej :)

Łąka moja trochę daleko jej do wymarzonego ogrodu ale jest i to się liczy :)

Aga, ile może zdziałać siła perswazji :wink: :lol: . Zdjątka już są (nie musiałam czekać do poniedziałku :wink: ). Widoczek na góry masz śliczny. Bardzo lubię takie krajobrazy. A łąka kwietna jaka bujna. Zastanów się, czy na pewno chcesz coś innego ... :roll: :wink: :D . Ta soczysta zieleń jest ... upojna ... :D

Aga - fajne zdjęcia (dopiero sobie wszystkie obejrzałam, bo zawsze brak czasu mi to uniemożliwiał), podobają mi się kafle w salonie (bo to są kafle prawda?!?). No i kuchnia jest super. Mam pytanie ile ma ta ściana pod oknem. Będę wdzięczna za odpowiedź. A stoliczek macie w kuchni czy macie jadalnię?

Pozdrawiam

Widzę, że u Ciebie to super wszystko kwitnie!!! Bardzo ładne trawy są wokół Ciebie... A jakie panele kupiłaś? Jakaś specjalna klasa ścieralności, czy coś w tym stylu? Drogie (jesli to nie tajemnica)? Zastanawiam sie o ile panele są tańsze od polakierowanej klepki..

Normalnie chyba tą łąkę zostawię skoro taka pikna ma tylko jedną wadę głębokie doły pokoparce których na zdjęciach nie widać a nóżki można połamać :o :roll:

Kze wszystkie panel są prawie w jednakowej cenie czyli około 30 zł/m, zwracałam uwagę tylko na wygląd :oops:

Ale z tego co wyczytałam na paczkach to mają dobrą klasę ścieralności A3, 10 lat gwarancji ale ile w tym prawdy to zobaczymy :o :roll: parkiet napewno wychodzi dużo drożej 8)

Aga - fajne zdjęcia (dopiero sobie wszystkie obejrzałam, bo zawsze brak czasu mi to uniemożliwiał), podobają mi się kafle w salonie (bo to są kafle prawda?!?). No i kuchnia jest super. Mam pytanie ile ma ta ściana pod oknem. Będę wdzięczna za odpowiedź. A stoliczek macie w kuchni czy macie jadalnię?

Pozdrawiam

Dzieki za miłe słowa :)

Tak, w salonie są kafle z Pardyża kolor ochra ( są ładne ale maja jedną wadę chropowatą powierzchnię i jest trochę zabawy przy myciu - jeszcze nie są doprowadzone do stanu idelanego po fugowaniu ).

Cała ściana ma 5,20 :)

Stół stoi na połączeniu kuchni z salonem bo u nas to jedna całość :)

Doły to wyzwanie :)

A stół jest bardzo stary i jakoś mało fotogeniczny,może jak pokryję go jakimś obrusem to pstryknę fotkę :)

Aga ja jak mierzyłam w starym mieszkniu długośc kuchni to miałam lekki zawrót głowy i dlatego nie mam górnych szafek :)

Aga, całe szczęście, że to doły "łąko-glebiczne", a nie psychiczne :wink: :lol:

A na zdjęciach DOŁÓW nie widać - jest pikna, zielona łączka (z kwiatuszkami) 8) :D :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Masz rację Adrianko :lol:

Choc dobrze chyba przy dole psychiczym schowac sie w taki dół łoko-glebiczny i patrzeć na płynące chmurki :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

A o ujęcie ze stołem to bardzo prosze bo nie ma fotek od tej strony 8)

A że stary :roll: :roll:

Za to jary :wink: :wink: :wink:

Nie mozna od razu mieć samych nowości bo co to by było :-? 8) :wink: