Adriano Komputero 04.06.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Aga, zapewne na pierwsze zdjątka paneli (już nie paczek) będzie trzeba zaczekać do poniedziałku, ale powiedz proszę jakim to kolorkiem ściany pomalujecie ? Udało Wam się aż tyle kaski od US wyszarpnąć . BOMBA !!! . Moje GRATULEJSZYN ! Szkoda tylko, że to od US będzie zależało kiedy TĄ KASKĘ Wam zwrócą. A w takich przypadkach to nigdy im się nie śpieszy . Co innego gdyby trzeba było im jakąś kwotę zwrócić. Za każdy dzień zwłoki gotowi są ukarać grzywną No, ale jak już się doczekacie to na parę RZECZY będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Tyle kaski wyliczyłam nam pani która przygotowywała papiery ile w za jaki czas uda się odzyskac zobaczymy jak już US zajmie się naszą i innymi sprawami. Już wiemy że narazie wogóle nie podejmują tego tematu i papierki leżą gdzieś na kupce w US Kolor dostanie tylko pokój komputerowy, góra zostaje dalej biała do jesieni, tam jeszcze mury pękają więc czekamy na kolejne peknięcia Myslę że w poniedziałek nic na podłogach nie przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Aga, piekna łąka!!!! I mimo, że nie wpisuję sie w komentarzach ( mam nadzieje, że się nie gniewsz.. ), wierz mi że śledze co u Ciebie sie dzieje... A te zdjęcia bawiacej sie rodzinki WSPANIAŁE!!!!! Pozdrawiam Cię ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Przyznaję się do nacisku na szacowną Inwestorkę Zielono mi,zielono mi - tak możesz sobie podśpiewywać i jest pięknie,bo nie dość że kolorowa łąka to jeszcze co najważniejsze TWOJA!!!! A paczuszek Ci u Was dostatek i pracy czeka Was huk.Ale co to dla Was.Click-clac i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Aga, piekna łąka!!!! I mimo, że nie wpisuję sie w komentarzach ( mam nadzieje, że się nie gniewsz.. ), wierz mi że śledze co u Ciebie sie dzieje... A te zdjęcia bawiacej sie rodzinki WSPANIAŁE!!!!! Pozdrawiam Cię ciepło Jasne że się nie gniewam Rodzinka zabawowa tylko ostatnio pogoda im nie sprzyja Łąka dzika, ale skoro taka piekna to może już tak zostanie będziemniej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Przyznaję się do nacisku na szacowną Inwestorkę Zielono mi,zielono mi - tak możesz sobie podśpiewywać i jest pięknie,bo nie dość że kolorowa łąka to jeszcze co najważniejsze TWOJA!!!! A paczuszek Ci u Was dostatek i pracy czeka Was huk.Ale co to dla Was.Click-clac i po robocie. Paczuszki dostarczą nam pracy bardzo miłej Łąka moja trochę daleko jej do wymarzonego ogrodu ale jest i to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.06.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Aga, ile może zdziałać siła perswazji . Zdjątka już są (nie musiałam czekać do poniedziałku ). Widoczek na góry masz śliczny. Bardzo lubię takie krajobrazy. A łąka kwietna jaka bujna. Zastanów się, czy na pewno chcesz coś innego ... . Ta soczysta zieleń jest ... upojna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Aga - fajne zdjęcia (dopiero sobie wszystkie obejrzałam, bo zawsze brak czasu mi to uniemożliwiał), podobają mi się kafle w salonie (bo to są kafle prawda?!?). No i kuchnia jest super. Mam pytanie ile ma ta ściana pod oknem. Będę wdzięczna za odpowiedź. A stoliczek macie w kuchni czy macie jadalnię? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Widzę, że u Ciebie to super wszystko kwitnie!!! Bardzo ładne trawy są wokół Ciebie... A jakie panele kupiłaś? Jakaś specjalna klasa ścieralności, czy coś w tym stylu? Drogie (jesli to nie tajemnica)? Zastanawiam sie o ile panele są tańsze od polakierowanej klepki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Co Ty chcesz od tego ogrodu - ładny zielony i kwitnący. U mnie z przodu zrobiło się w końcu coś zielono, ale z tyłu... ech kiedy to się wyrówna Jak na razie dominują chwasty z których wyrasta nieśmiało trawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Mnie też się podoba Twój ogród i nawet za bardzo nie musiałaś się starać Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jest kwintesencją naturalności a takie cudo najtrudniej sztucznie stworzyc Jest super, i najważniejsze ze zielony a jeszcze z kwieciem romaitym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Normalnie chyba tą łąkę zostawię skoro taka pikna ma tylko jedną wadę głębokie doły pokoparce których na zdjęciach nie widać a nóżki można połamać Kze wszystkie panel są prawie w jednakowej cenie czyli około 30 zł/m, zwracałam uwagę tylko na wygląd Ale z tego co wyczytałam na paczkach to mają dobrą klasę ścieralności A3, 10 lat gwarancji ale ile w tym prawdy to zobaczymy parkiet napewno wychodzi dużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Aga - fajne zdjęcia (dopiero sobie wszystkie obejrzałam, bo zawsze brak czasu mi to uniemożliwiał), podobają mi się kafle w salonie (bo to są kafle prawda?!?). No i kuchnia jest super. Mam pytanie ile ma ta ściana pod oknem. Będę wdzięczna za odpowiedź. A stoliczek macie w kuchni czy macie jadalnię? Pozdrawiam Dzieki za miłe słowa Tak, w salonie są kafle z Pardyża kolor ochra ( są ładne ale maja jedną wadę chropowatą powierzchnię i jest trochę zabawy przy myciu - jeszcze nie są doprowadzone do stanu idelanego po fugowaniu ). Cała ściana ma 5,20 Stół stoi na połączeniu kuchni z salonem bo u nas to jedna całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Aga dziękuję bardzo za odpowiedź. A ja myślałam że u mnie w kuchni 4,20 to już bardzo dużo i że będę miała boisko i lotnisko w jednym. Nazwę kafli muszę sobie zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 A czemu na żadnym zdjęciu tego stoika nie ma???????? Czy można prosic ??????? Co do ogrodów to naruralne sa najcudniejsze Tylko te doły co to ich nie widać wyrównać i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Doły to wyzwanie A stół jest bardzo stary i jakoś mało fotogeniczny,może jak pokryję go jakimś obrusem to pstryknę fotkę Aga ja jak mierzyłam w starym mieszkniu długośc kuchni to miałam lekki zawrót głowy i dlatego nie mam górnych szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Aga, całe szczęście, że to doły "łąko-glebiczne", a nie psychiczne A na zdjęciach DOŁÓW nie widać - jest pikna, zielona łączka (z kwiatuszkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Aga, całe szczęście, że to doły "łąko-glebiczne", a nie psychiczne A na zdjęciach DOŁÓW nie widać - jest pikna, zielona łączka (z kwiatuszkami) Masz rację Adrianko Choc dobrze chyba przy dole psychiczym schowac sie w taki dół łoko-glebiczny i patrzeć na płynące chmurki A o ujęcie ze stołem to bardzo prosze bo nie ma fotek od tej strony A że stary Za to jary Nie mozna od razu mieć samych nowości bo co to by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Pstrykne fotki obiecuje Jeśli chodzi o obłoczki ileżenie na trawie to u nas na to za zimno i dlatego ja teżmam jakiś podły nastrój i praca mnie męczy siadam trochę psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts